Els Camps de P&P

cerca de camps
Llistat de camps:     Cerca ràpida:

Dades generals

AdreçaCarrer Amsterdam, 14 (El Roquer)
Població43895 L'Ampolla (Tarragona)
Telèfon977 471 902
Webwww.ampollapitchandputt.es
Emailampollapip@teyco.es
Coordenades GPSN 40º 47' 12" E 0º 40' 59" » google maps
RecepcióAndrea Escuredo Colomines
ProfessorEnric Pujol
GreenkeeperHilario de Pablo Prades Manteniment: Conrad Costes Curto
Forats18 forats
ServeisCasa-Club, Camp de pràctiques, Putting-Green, Zona d'approach, Escola amb experts monitors, Bar-Restaurant "Forat 19", Pro Shop, Lloguer de material i Vestidors.

Recorregut

recorregut
RecorregutEl Pitch & Putt L'Ampolla ocupa una superfície total de 28.969m2, i disposa d'una Casa Club, un camp de pràctiques amb 11 estores, un putting-green, una zona d'approach i 18 forats, els quals tenen una distància entre 55m i 105m, fent un recorregut total de 1.388m, on la realització d'un llac fa d'obstacle de joc en els forats 10 i 11. En 7 forats trobem un doble tee de sortida per poder practicar la modalitat EPPA. A més a més dels bunkers que ens trobem a gairebé tots els forats, en el 16 i el 17 topem amb la dificultat de creuar un barranc. Al Pitch & Putt L'Ampolla, 4 dels 18 forats queden separats per un pont des d'on es pot gaudir d'unes espectaculars vistes del Delta de l'Ebre.

Anàlisi Forat a Forat

Forat 1
foratforatforat
62 metres Hcp 16
Per començar, al primer forat ens trobarem amb un green que té una lleu inclinació cap al tee i al costat esquerre un profund bunker. A tot el costat esquerre del carrer hi ha estaques blanques.
Forat 2
foratforatforat
68 metres Hcp 15
Al green del forat 2 ens trobarem que a la part esquerra i al davant té senyalització fora límits i que a la part dreta hi ha el bunker. El green és bastant pla.
Forat 3
foratforatforat
57 metres Hcp 18
Un forat dels curts, però hem de procurar de no passar-nos, ja que darrera green hi ha un monticle bastant pronunciat i arbres. Al costat esquerre de green hi ha el bunker profund i el green té una lleu inclinació cap a aquest.
Forat 4
foratforatforat
70 metres Hcp 14
Monticles a tots dos costats del carrer i un talús ben pronunciat de la banda esquerra que marca fora límits. Per darrera green hi ha arbres i al costat dret inferior hi ha el bunker.
Forat 5
foratforatforat
93 metres Hcp 7
Ens trobem amb el primer forat que també té mides EPPA. El green té una inclinació cap al tee i està envoltat de monticles. Si ens passem de green hi ha una forta pendent. El bunker li queda a la dreta.
Forat 6
foratforatforat
85 metres Hcp 8
Bunker davant, dreta green també està envoltat de monticles. Durant tota la banda dreta del carrer hi ha estaques blanques. El green té una lleu inclinació cap al centre i part inferior de green.
Forat 7
foratforatforat
55 metres Hcp 10
Per davant de green i al costat dret està envoltat d'estaques blanques. Hi ha pendent darrera green i aquest té inclinació cap al centre. El bunker que queda davant de green és bastant profund.
Forat 8
foratforatforat
105 metres Hcp 4
Un dels més complicats. Doble sortida. Durant tot el carrer hi ha un talús molt pronunciat que baixa per la dreta. I al voltant de green hi ha monticles, a part del bunker que li queda a l'esquerra. El green té una lleu inclinació cap al tee i la part esquerra.
Forat 9
foratforatforat
75 metres Hcp 6
Bunker molt gran amb forma de trèvol davant de green i aquest per la part de darrera i la banda dreta té fora límits. El green per sort o per desgràcia (per els mals ?puttejadors?) és el més gran de tot el recorregut.
Forat 10
foratforatforat
100 metres Hcp 5
Tenim el llac com a obstacle d'aigua, atenció. Llavors per la part frontal hi haurà estaques grogues i per la banda dreta del llac, estaques vermelles. Però procureu tirar ben recte, sinó la bola ens anirà a fora límits per la banda esquerra. El green té una gran inclinació cap a la part inferior dreta.
Forat 11
foratforatforat
77 metres Hcp 12
Doble sortida. El llac ens quedarà a la banda esquerra i el green té la meitat esquerra plana, però l'altra meitat té pendent cap al bunker. Monticles darrera green.
Forat 12
foratforatforat
62 metres Hcp 17
Durant tota la banda dreta del carrer aniran estaques blanques i darrera del pla green hi ha arbres.
Forat 13
foratforatforat
60 metres Hcp 11
Forat curt, però el green té bastant pendent cap al tee, i el bunker li queda per la banda inferior esquerra. Per tot el costat esquerra ens trobarem amb estaques vermelles, ja hi ha la riera.
Forat 14
foratforatforat
75 metres Hcp 9
En aquest forat el barranc queda a l'esquerra i el bunker bastant fons davant de green, a part de la inclinació de green que hi ha cap al bunker i la riera.
Forat 15
foratforatforat
90 metres Hcp 2
Doble sortida. Tee de baixada i el vial li queda a la dreta. Al green té un piano on les pendents van cap a les dues bandes i centre de green. Per darrera de green ens trobem que hi ha un vial i per tot el costat esquerra hi ha fora límits.
Forat 16
foratforatforat
95 metres Hcp 3
Els dos tees de sortida van des de l'altra banda del vial en diagonal. El bunker li queda a l'esquerra i el green és pla.
Forat 17
foratforatforat
68 metres Hcp 13
També hem de creuar la riera i sobrepassar el bunker que queda davant de green. Aquest està envoltat de monticles, però és bastant pla.
Forat 18
foratforatforat
95 metres Hcp 1
Tornarem a creuar el vial i procurarem no tirar la bola al bunker tan profund que li queda a la dreta de green. Per darrera d'aquest hi ha arbres i el vial que ve des del camp de pràctiques.

Targeta de joc

 targeta

Situació

situació
 Coordenades GPS: N 40º 47' 12" E 0º 40' 59" » google maps
 Des de Barcelona: (150 km) Incorporar-se a C-32 en direcció Tarragona/València i prendre la sortida per AP-7 en la mateixa direcció. Prendre la sortida 39A per N-340 cap a L'Ampolla i girar a l'esquerra en direcció L'Ampolla/Deltebre. A uns 800m girar a la dreta cap a El Roquer i seguir 1,5 km en direcció Camarles. Des de Tarragona: (70 km) Prendre AP-7 en direcció València i deixar-la per la sortida 39A. Un cop a N-340 girar a l'esquerra en direcció L'Ampolla/Deltebre. A uns 800m girar a la dreta cap a El Roquer i seguir 1,5 km en direcció Camarles. Des de Reus: (58 km) Prendre AP-7 en direcció València i deixar-la per la sortida 39A. Un cop a N-340 girar a l'esquerra en direcció L'Ampolla/Deltebre. A uns 800m girar a la dreta cap a El Roquer i seguir 1,5 km en direcció Camarles. Des de València: (190 km) Incorporar-se a AP-7 i prendre la sortida 39A en direcció N-340/L'Ampolla. Un cop a N-340 girar a l'esquerra en direcció L'Ampolla/Deltebre. A uns 800m girar a la dreta cap a El Roquer i seguir 1,5 km en direcció Camarles. Des de Castelló: (120 km) Incorporar-se a AP-7 en direcció Barcelona i prendre la sortida 39A en direcció N-340/L'Ampolla. Un cop a N-340 girar a l'esquerra en direcció L'Ampolla/Deltebre. A uns 800m girar a la dreta cap a El Roquer i seguir 1,5 km en direcció Camarles.

Agraïments

 Recorregut i Anàlisi Forat a Forat pel P&P L'Ampolla. Fotos d'en Jordi Blanch

Vídeo de la FCPP a vista d'ocell