Els Camps de P&P

cerca de camps
Llistat de camps:     Cerca ràpida:

Dades generals

AdreçaCrta. de Pal - Erts
Població La Massana (Andorra)
Telèfon00376 738 613
Fax00376 839 113
Webwww.xixerellapark.com
Emailinfo@xixerellapark.com
Coordenades GPSN 42º 33' 12" E 1º 29' 23" » google maps
DirectorAntoni Armengol
RecepcióMarta
Forats18 forats
ServeisEl P&P El Torrent compren un camp de pràctiques, putting green i lloguer de pals. També hi trobareu una piscina, un parc infantil i un restaurant.

Recorregut

recorregut
RecorregutEl Pitch&Putt El Torrent és un camp situat dins el marc de natura que segueix el curs del riu, el qual fa que aquest itinerari sigui força entretingut. Recentment s'ha ampliat el camp a 18 forats.

Anàlisi Forat a Forat

Forat 1
foratforat
70 metres Hcp 13
Carrer molt ample, potser el més ample de tot el recorregut, les dificultats estan a la dreta (muntanya amb FL) i a l'esquerra del green (riu) i també darrera del green FL, el green és gran i pla. La distància entre les dues sortides és d'uns 10 metres aproximadament.
Forat 2
foratforat
55 metres Hcp 18
Un forat curt però complicat, carrer bastant estret, la sortida de l'11 és en alçada amb molts arbres i branques i amb una distància d'uns 40m. FL a la dreta a la muntanya, obstacle d'aigua lateral i atenció al bunker desprès de green ja que a més és compartit amb el green del 7 i te FL. El green és petit i pla.
Forat 3
foratforat
60 metres Hcp 5
És molt semblant al 2 una mica més llarg però amb les mateixes dificultats (aigua lateral i FL muntanya a la dreta) la sortida del 12 també és en alçada i d'uns 45m de llarg. Bunker a la dreta just a l'entrada de green, i green en baixada posterior cap al rough. Green amb una mica d'inclinació.
Forat 4
foratforat
75 metres Hcp 14
La sortida del 4 és en alçada, molt estret el carrer i amb visió mínima del green, obstacle d'aigua a l'esquerra i FL muntanya la dreta, la sortida del 13 és uns 15m. Més curta i té bona visió del green. Bunker a l'esquerra del green, rough darrera i petit arbre a l'entrada dreta , el millor es recolzar-se sobre la muntanya (sempre i quan la bola baixi) , green sense massa dificultats. En aquest forat vàrem inventar el "River in one" un cop poc conegut fora de Xixerella.
Forat 5
foratforat
86 metres Hcp 2
És el més llarg del recorregut, entre les dues sortides la diferència és mínima.Carrer bastant ample, rough a la dreta i FL (carretera a l'esquerra) , green gran i amb obstacle d'aigua a l'esquerra i bunker a l'entrada dreta.
Forat 6
foratforat
74 metres Hcp 3
Poca diferència entre les dues sortides, FL (carretera ) a l'esquerra i aigua a la dreta, llac artificial a un metre de green que és bastant gran i amb un piano lleu, desprès del llac per arrodonir-ho hi ha bunker i a la dreta delgreen hi ha Obstacle d'aigua, un forat complicat.
Forat 7
foratforat
58 metres Hcp 16
Un forat curt en les dues sortides, aigua a la dreta i FL muntanya a l'esquerra, el millor és atacar el green per el cantó de la muntanya ja que té una xaraxa que fa baixar la bola i a vegades la deixa al green, un green petit protegit per un bunker d'entrada a la dreta i al final, que a més te FL (és el bunker compartit amb el 2).
Forat 8
foratforat
75 metres Hcp 6
Sortides bastant juntes però amb la dificultat d'haver de passar entre branques i arbres per atacar carrer o green, riu a la dreta i a l'esquerra hi ha el carrer de l'1, green molt gran amb caiguda cap a la dreta (riu) i a més hi ha aigua darrera el green i un bunker a la dreta.
Forat 9
foratforat
60 metres Hcp 11
Forat amb les dues sortides gairebé juntes, és curt i estret, FL a la dreta, a l'esquerra i desprès de green, un forat per afinar. Bunker protegint el green per la part de la dreta i gran piano en el green bastant difícil.

Targeta de joc

 targeta

Situació

situació
 Coordenades GPS: N 42º 33' 12" E 1º 29' 23" » google maps
 Està situat al poble de Xixerella, en camí al 'Mountain Parc' i estació d'esquí de Pal-Arinsal. Per arribar aquí desde França o Espanya, cal primer arribar a Escaldes, i anar fins a La Massana. En ple mig de La Massana hi ha una rotonda. Cal agafar a l'esquerra i pujar fins a Erts on girarem a l'esquerra un altre cop. A 2kms hi ha el càmping. Com a orientació, entre Escaldes i Xixerella hi han uns 8 kms.

Agraïments

 Recorregut i Anàlisi Forat a Forat d'en Carles Matute. Fotos d'en Jordi Blanch