Els Camps de P&P

cerca de camps
Llistat de camps:     Cerca ràpida:

Dades generals

AdreçaAutovia B-20 (pota Nord) Sortida Badalona Est- Mollet, al Castell de Godmar
Població08916 Badalona
Telèfon933 952 779
Webwww.pitchandputt-badalona.com
Emailcastillogodmar@telefonica.net
Coordenades GPS41º28'29'' N 2º14'43'' E » google maps
RecepcióJoaquim Marés de Saavedra
ProfessorToni Enciso, Joan Brochales i Alejandro Sánchez.
Forats9 forats (doble sortida)
ServeisVestidors i Dutxes, Escola de Golf, Lloguer de Material, Activitats per Grups i Empreses, Aparcament gratuit.
Obert tots els dies de l'any, excepte Nadal i Reis.

Recorregut

recorregut
Recorregut9 forats amb doble sortida. Destaquen els seus carrers estrets i difícils. A finals de juliol del 2008 es van fer dues modificacions al recorregut: el forat 9 es va allragar sensiblement i el forat 17 (mides EPPA) és completament nou. Recentment s'ha modificat el forat 2 on s'hi ha construit un mur de pedra al fons a la dreta de green.

Atenció: Les distàncies de la 2a sortida corresponen al recorregut EPPA i les descripcions son del recorregut FCPP.
Camp de pràctiquesCamp de Pràctiques, Putting Green i Approach.

Anàlisi Forat a Forat

Forat 1
foratforat
82 metres Hcp 13 Segona sortida: 82 metres Hcp 14
Tee en alt, amb un bunquer a l'esquerra de green i un FL amb xarxa que recull les boles massa llargues. El green no presenta excessius problemes.
Forat 2
foratforat
59 metres Hcp 2 Segona sortida: 59 metres Hcp 5
Forat perillós, potser el més dificil del camp. A l'esquerra i darrera del green hi ha FL, si ens quedem curts ens espera un bunquer frontal i per la dreta estaques vermelles (abans blanques) que ens poden estalviar molt de cops. Per tant, hem de tirar molt recte i amb la distància correcta. La posició de bandera dificulta més o menys el forat. Recentment s'ha modificat el forat, al fons-dreta de green s'ha creat una plataforma amb un mur.
Forat 3
foratforat
100 metres Hcp 3 Segona sortida: 69 metres Hcp 4
El forat d'aigua entre 60-70 metres abans no comença el carrer és força ample. Dos bunquers a banda i banda del green. El green és força pla.
Forat 4
foratforat
64 metres Hcp 9 Segona sortida: 64 metres Hcp 12
Forat curt però tècnic que delimita a l'esquerra i dreta amb murs. Si ens anem a l'esquerra poden anar FL o quedar-nos a un nivell inferior amb un mur d'un metre d'alçada al davant. Al darrera de green FL i a la dreta per davant de green engantxat a la paret tenim un bunquer. El green és pla però una mica irregular.
Forat 5
foratforat
49 metres Hcp 17 Segona sortida: 49 metres Hcp 18
Forat espectacular. Tirem des de dalt d'una tarima, hem de travessar la riera i unes palmeres davant i a la dreta. Si ens quedem curts ens anem a un bunquer i si ens passem podem anar FL. El green no és gaire difícil però la posició de la bandera pot fer modificar la dificultat del forat.
Forat 6
foratforat
66 metres Hcp 15 Segona sortida: 66 metres Hcp 16
També tirem des d'una tarima, el carrer comença pla i després baixada fins a green que és allargat i que té una pendent d'esuqerra a dreta. L'únic perill és que tota l'esquerra és FL a l'igual que per darrera del green. No hi ha bunquers.
Forat 7
foratforat
120 metres Hcp 1 Segona sortida: 52 metres Hcp 6
El forat més llarg del camp, però personalment no és el de major dificultat. L'únic perill és anar-nos-es a la dreta on hi ha una xarxa que delimita amb la riera, per l'esquerra no hi ha perill encara que si ens anem molt podem anar a un nivell superior on encara podem recuperar. Alguns arbres al mig del carrer poden dificultar si no es fa un bon cop per sobre d'ells. El green no és gaire complicat.
Forat 8
foratforat
64 metres Hcp 7 Segona sortida: 64 metres Hcp 8
Si ens quedem curts per l'esquerra hi ha un bunquer, si ens passem de força anirem al camí encara que hi ha una zona de dropatge sense penalitat. La col.locació de la bandera pot fer, encara que estiguis a green d'un cop, que tinguis serioses dificultats per fer el par, doncs el green té força pendent.
Forat 9
foratforat
87 metres Hcp 11 Segona sortida: 67 metres Hcp 10
També tirem des de dalt. tenim perill per l'esquerra on hi ha FL per la carretera i tota la banda dreta hi ha tarongers, també uns arbres davant de la sortida poden dificultar el cop. Si ens passem de força podem anar FL per darrera el green. El green té diverses caigudes d'esquerra a dreta.

Targeta de joc

 targeta

Situació

situació
 Coordenades GPS: 41º28'29'' N 2º14'43'' E » google maps
 El camp està situat dintre els murs i jardins del castell de Godmar, en un entorn natural i tranquil.

Vídeo de la FCPP a vista d'ocell