Els Camps de P&P

cerca de camps
Llistat de camps:     Cerca ràpida:

Dades generals

AdreçaCrta. Guissona a Solsona, km.3
Població25211 Massoteres (Lleida)
Telèfon973 294 212
Fax973 291 231
Coordenades GPS41º48'09" N 1º18'40" E » google maps
Forats18 forats
ServeisCasa-club, Botiga de golf, Vestidors, Restaurant amb menús especials amb green fee inclós (molt econòmics!), Camp i green de pràctiques, classes amb professor. Pagaments únicament amb targeta (No efectiu!).

Recorregut

recorregut
RecorregutEl camp BonÀrea Pitch&Putt està integrat dins de la Fundació ?bonÀrea?, una entitat sense ànim de lucre que vol promoure les activitats esportives i de lleure entre les persones del seu entorn. Així augmenta els atractius de viure i treballar en aquestes poblacions i dinamitza l'àmbit rural que ens envolta. La Fundació ?bonÀrea?, emmarcada dins de l'obra social del Grup Alimentari Guissona, va inaugurar el camp ?bonÀrea? Golf ? Pitch&Putt l'any 2006. El reg del camp es realitza íntegrament mitjançant l'aprofitament de les aigües residuals que provenen de la depuradora del complexe carni del Grup.
Camp de pràctiquesEl recorregut del P&P Bonarea disposa d'un camp de pràctiques on es poden fer servir tot tipus de pals, un green de pràctiques i d'un bunquer on poder escalfar i preparar-se pel que ens trobarem més endavant al camp de joc.

Anàlisi Forat a Forat

Forat 1
foratforatforat
73 metres Hcp 16
Carrer ample, un bunker darrera del green és l'unic que té de perillós el forat. Darrera del bunker tenim el FL delimitat per la xarxa del camp de pràctiques. El green ens queda una mica més amunt que el tee de sortida i és pràcticament pla.
Forat 2
foratforatforat
73 metres Hcp 18
Carrer sense complicacions i green força pla. Si ens pasem molt trobem per darrera el FL amb camp de pràctiques. Green en forma de flan tipus crater.
Forat 3
foratforatforat
92 metres Hcp 4
El green queda més baix que el tee de sortida, es juga entre dos turons. . Si ens pasem molt de llarg trobem FL al darrera. Green amb caiguda del centre (aprox) cap a la dreta, l'esquerra i cap al final i amb forma de crater.
Forat 4
foratforatforat
80 metres Hcp 15
Carrer en lleugera baixada respecte al tee de sortida, igual que el forat anterior. Green força pla amb lleugueres ondulacions. Un forat sense complicacions.
Forat 5
foratforatforat
72 metres Hcp 17
Tot el forat en baixada respecte al tee de sortida. Green amb molt lleugera caiguda d'entrada a final. Si ens pasem del green hi ha una zona conflictiva, no marcada com a FL, amb una riera normalment seca amb pedres (tipus palets de riu).
Forat 6
foratforatforat
90 metres Hcp 9
Al ben mig del forat ens trobem amb una petita vall amb estaques d'aigua (riera normalment seca) que no tindria que entrar en joc. El green té algunes ondulacions i lleugera caiguda de final a entrada i d'esquerra a dreta. A la dreta i darrera del green el terreny té caiguda pronunciada cap a una riera (obstacle d'aigua).
Forat 7
foratforatforat
82 metres Hcp 7
Es té que passar per sobre el llac, marcat amb estaques grogues (obstacle d'aigua frontal). El green ens reb amb una lleuguera caiguda de final a entrada. Del final del llac a entrada de green hi ha aproximadament uns 10 metres. Forat psicològic.
Forat 8
foratforatforat
90 metres Hcp 8
Es té que sobrevolar el llac (obstacle d'aigua frontal) i només es veu la part superior de la bandera situada al green (forat cec). El green queda més baix que el tee de sortida. Green amb ondulacions i amb una lleugera caiguda des dels costats cap al centre. Del final del llac a l'entrada del green hi ha uns 15 metres aproximadament i és en baixada.
Forat 9
foratforatforat
94 metres Hcp 11
Just al davant del tee tenim estaques grogues que ens avisen d'un obstacle d'aigua frontal, riera seca normalment. El green té caiguda de dreta a esquerra. A l'esquerra del tee de sortida FL (valla del camp). A la dreta i darrera de green hi ha una serie de matolls i arbres sent una zona que ens pot portar complicacions.
Forat 10
foratforatforat
72 metres Hcp 6
Carrer en força pujada. FL a l'esquerra de tot el carrer. El green és petit comparat amb la resta dels del camp i ens reb amb molt lleugera pendent de final a entrada. Vigileu amb el FL darrera del green (valla del camp).
Forat 11
foratforatforat
92 metres Hcp 10
Carrer en baixada, obstacle d'aigua darrera del green (riera normalment seca). Als costats del carrer hi ha zones amb matolls i arbres. Green amb caiguda d'entrada a final i d'esquerra camp al centre.
Forat 12
foratforatforat
82 metres Hcp 14
Carrer en pujada. Obstacle d'aigua a la dreta del carrer (riera normalment seca) que en un principi no tindria que entrar en joc. Zona d'arbres i matolls a mig carrer i també a la dreta del green. Green força pla i amb forma de flam.
Forat 13
foratforatforat
108 metres Hcp 3
Carrer en baixada. Continuem tenint a dreta del carrer l'obstacle d'aigua marcada amb estaques vermelles i per l'esquerra un FL just a l'entrada del bosc. Green amb lleugera caiguda de final a entrada. Atenció als cables electrics de la dreta del carrer!
Forat 14
foratforatforat
74 metres Hcp 12
Carrer en lleugera pujada. Tenim FL a tota l'esquerra del carrer (muntanya) i FL a tota la dreta (barranc). No es veu el green des del tee de sortida, només la part superior de la bandera. Green pla i allargat. Un consell? Tirar sense por.
Forat 15
foratforatforat
97 metres Hcp 13
Carrer en força baixada. Hi ha una sèquia, normalment seca, a mig carrer i uns quants arbres a la dreta que no haurien d'entrar en joc. El green es pla.
Forat 16
foratforatforat
99 metres Hcp 5
El forat queda a l'alçada del tee de sortida malgrat que a pirmera vista no ho sembli. Sèquia normalment seca al centre del carrer i uns arbres a la dreta del carrer son l'unic obstacle que es pot trobar en aquest forat, força semblant a l'anterior. Green pla.
Forat 17
foratforatforat
120 metres Hcp 1
Tornem a tenir la sèquia que travessa el carrer, com en els dos forats anteriors. Tota l'esquerra del carrer és un perillós FL (valla del camp), vigileu i no us "emporteu" la bola. Green força pla.
Forat 18
foratforatforat
110 metres Hcp 2
El "coco" per acabar, més que res per llargada. Tenim FL a tota l'esquerra del carrer que es troba en pujada. No es veu el green des del tee de sortida, només una part de la bandera. Si ens anem cap a la dreta tindrem dificultats per recuperar la posició a carrer, ja que tindrem que jugar amb un desnivell important. Green amb lleugera caiguda d'esquerra a dreta.

Targeta de joc

 targeta

Situació

situació
 Coordenades GPS: 41º48'09" N 1º18'40" E » google maps
 El camp es troba situat al terme municipal de Massoteres, al km.3 de la Carretera de Guissona a Solsona.

Agraïments

 Fotos i text d'en Jordi Blanch.

Galeria d'imatges