Els Camps de P&P

cerca de camps
Llistat de camps:     Cerca ràpida:

Dades generals

AdreçaAvinguda del Canal Olímpic, s/n
Població08860 Castelldefels (Barcelona)
Telèfon936 362 896
Webhttp://canalolimpic.com/serveis/pitch-putt/
Emailpitchandputt@equacat.cat
ProfessorLluís Gallemí
Forats9 forats
IntroEl P&P Canal Olímpic, malgrat que ja porta en funcionament força anys, acaba de rebre l'homologació per part de la Federació Catalana de P&P com a camp plenament capacitat per celebrar-hi competicions oficials. L'Enhorabona!
ServeisCamp de pràctiques, putting green, lloguer de material, bar, restaurant, parquing (Dilluns tancat). Horaris: De dimarts a diumenge de 9 a 21 h. menys els diumenges i festius que es tanca a les 20 h.

Recorregut

recorregut
RecorregutEl Pitch&Putt instal·lat al costat del Canal Olímpic de Catalunya a Castelldefels és probablement el més apropiat per iniciar-se en aquest esport. Té la seva dificultat, ja que els forats estan molt junts i el camp és molt estret, pel que cal apuntar molt bé i afinar la distància, però és practicament pla i no hi ha massa obstacles. A més, no hi sol haver tanta gent com a altres camps. El que sí que es pot destacar és el seu camp de pràctiques, molt ample i llarg, amb moltes posicions de pràctica, totes cobertes. Es pot practicar amb les fustes. També disposa de putting green i búnquer de pràctiques.

Anàlisi Forat a Forat

Forat 1
foratforat
47 metres
És per començar un forat fàcil, tot i que la dificultat radica en fer un cop tant curt. El green és bastant gran i fa una mica de pendent sentit tee.
Forat 2
foratforat
67 metres
En aquest la distància és millor però hem de fer passar la bola entre uns arbres, ja que el green és al mig d'un bosquet de plàtans alts i envoltat a l'esquerra per uns munts petits i herba habitualment llarga.
Forat 3
foratforat
105 metres
És el més llarg del recorregut, perquè a la dreta hi ha FL flanquejat per una línea d'arbres alts. A l'esquerra del green hi ha un gran búnquer. El green és ampli i prou pla.
Forat 4
foratforat
60 metres
La dificultat d'aquets forat radica en els búnquers que envolten el green. S'ha de ser precís en els cops.
Forat 5
foratforat
48 metres
De nou la dificultat la porta el búnquer que envolta tota la part anterior al green. Al darrera del green hi ha un petit munt que frena la bola.
Forat 6
foratforat
82 metres
Aquest forat és força agradable perquè la distància és prou bona i acaba en un green ample i envoltat pels costats i pel darrera per arbres. Sempre que tirem recte no tindrem problemes amb els arbres. Green molt pla.
Forat 7
foratforat
53 metres
Un altre forat curt amb perill als búnquers i arbres a l'esquerra.
Forat 8
foratforat
63 metres
Probablement un dels més difícils, ja que el tee està situat entre arbres i el green llinda a la dreta amb un búnquer molt molest. Aquets green té més pendent que altres, en direcció al tee i cap a l'esquerra.
Forat 9
foratforat
91 metres
Aquest és el forat més complicat, per la distància i pels obstacles psicològics que hi ha. Per un costat tenim FL a la dreta, ja que hi trobem la carretera d'entrada al camp i més a la dreta el canal (hi he perdut algunes boles!). Darrera el green hi ha el pàrquing del camp i la caseta de recepció. Per altra banda aquest forat és ple de búnquers que hem de travessar i que envolten el green per tot arreu. A sobre, el green fa una mica de pujada. Tot plegat, un forat empipador.

Targeta de joc

 targeta

Situació

situació
 Està situat a 15 kms. de Barcelona, i al costat de Castelldefels. Molt ben comunicat, s'accedeix per l'Avinguda del Canal Olímpic. No té perdua.

Agraïments

 Recorregut i Anàlisi Forat a Forat per l'Adam Segalés Guy. Fotos d'en Jordi Blanch

Galeria d'imatges