Els Camps de P&P

cerca de camps
Llistat de camps:     Cerca ràpida:

Dades generals

Forats18 forats

Recorregut

recorregut
RecorregutCom era el camp? Sota la denominació social de "Escuelas de Golf Reunidas, SL" es trobava el P&P Capmany, un dels camps pioners del Pitch&Putt català. Es tractava d'un recorregut de 18 forats amb distàncies entre 50 i 115 metres i un total de 1471 metres totals, molt interessant de jugar i difícil. Combinava forats llargs amb altres de curts i tècnics. Va ser una de les seus de la primera edició de l'Interclubs, allà per l'any 1995. Precisament la foto d'aquí baix correspon a l'equip de Capmany que va participar al primer Interclubs, allà per l'any 1995. Es pot veure a tots els seus components amb la casa-club al fons. La recepció estava a dalt, a la primera planta.

Targeta de joc

 targeta

Situació

situació
 Situat al terme municipal de Capmany a l'Alt Empordà, s'accedia per la N-II entre Figueres i La Jonquera. A uns 10 kms. es troba la crta. GI-602 de Capmany a Sant Climent Sescebes. Tot seguit ens trobem a on estava situat aquest recorregut, ara completament abandonat.

Agraïments

 A en Marius per la foto de l'equip. A en Francesc X. Fernández Estartús i a en Pep Mora Buch per la targeta i el plànol del camp i a en JM Anzizu Furest, president de l'ACPP, per les dades i l'informació del recorregut de Capmany.

Galeria d'imatges