Els Camps de P&P

cerca de camps
Llistat de camps:     Cerca ràpida:

Dades generals

AdreçaAfores, s/n
Població08396 Sant Cebrià de Vallalta (Barcelona)
Telèfon937 631 277
Fax937 631 277
Webwww.santcebriapitchandputt.com
Emailinfo@santcebriapitchandputt.com
Coordenades GPS41º36'46" N 2º36'18" E » google maps
DirectorJordi Torrent Bofí
RecepcióMontse Marès i Jordi Torrent
ProfessorJosep Torrent i Joaquim Beltran
GreenkeeperJoan Missé
Forats18 forats
ServeisObert tot l'any, lloguer de pals i carrets, tenda de golf, camp de pràctiques, putting green, bar i pàrquing.

Recorregut

RecorregutEl recorregut és força pla, però hem de vigilar amb els obstacles d'aigua i amb els nombrosos fora límits que hi ha en tot el camp. Les distàncies varien entre 53 i 120 metres.
Camp de pràctiquesUn bon camp de pràctiques, amb força posicions cobertes, un parell de putting greens i una zona d'approach completen la zona d'escalfament.

Anàlisi Forat a Forat

Forat 1
foratforat
53 metres Hcp 18
Entre el tee i el green trobem la Riera de Vallalta, que sempre està seca però que consta com a obstacle d'aigua. Hem de ser precisos amb el cop. Darrera el green hi ha un bunker.
Forat 2
foratforat
105 metres Hcp 1
El carrer és estret, ja que per la dreta tens uns arbres que separen el forat dos de la sortida del tres , i per l'esquerra passa la riera que en aquesta ocasió consta com a Fora Límits. El green està protegit per darrera per un F.L.(Fora Límits) i per la part frontal esquerra per un bunker força gran.
Forat 3
foratforat
77 metres Hcp 10
Trobem uns arbres molt molestos al costat dret. Davant el green hi ha un bunker.
Forat 4
foratforat
82 metres Hcp 5
Tenim per l'esquerra un F.L. que corra tot el carrer que es fa estret ja que a la dreta hi ha uns arbres que limiten l'espai de sortida de la bola.
Forat 5
foratforat
72 metres Hcp 9
Amb un F.L. al fons del forat força perillós ja que està molt prop del green. A la dreta hi ha un bunker també a molt poca distància del green.
Forat 6
foratforat
75 metres Hcp 11
Forat que té un obstacle lateral d'aigua a l'esquerra i el green està molt ben protegit amb bunkers a darrera i per davant a la dreta.
Forat 7
foratforat
72 metres Hcp 3
Tenim per la dreta un F.L. i per l'esquerra una caseta que està protegida per estaques blanques. Així doncs, el carrer es fa molt estret. Darrera el green tenim un bunker.
Forat 8
foratforat
120 metres Hcp 2
És el més llarg del camp i consta de F.L. per la dreta i a la part frontal esquerra del green tenim un bunker. Per darrera el green, que per cert fa molta pendent, hi ha un altre F.L.
Forat 9
foratforat
89 metres Hcp 6
S'ha de travessar tot el llac, que consta com a obstacle frontal. El green, que també fa la seva pendent, està molt ben protegit amb un bunker per davant i per F.L. per darrera i per la dreta.
Forat 10
foratforat
62 metres Hcp 13
Amb F.L. per l'esquerra i el green protegit per un bunker al davant.
Forat 11
foratforat
76 metres Hcp 4
Un dels nous forats que s'han modificat i millorat. El green té dos plataformes i està protegit per un bunker a la part frontal esquerra i F.L. a l'esquerra i darrera del green, que queda una mica per sota de la sortida del tee.
Forat 12
foratforat
85 metres Hcp 7
També és dels nous. El green està protegit per F.L. per l'esquerra i una part per darrera, coincidint amb la riera. El green queda per sora del nivell del tee.
Forat 13
foratforat
72 metres Hcp 15
El green queda entre un bunker que està a la part posterior dreta i per unes herbes molt altes i espongoses que "mengen" boles a la dreta. Davant el tee passa un cable d'electricitat que si el toques has de repetir el cop sense penalitat (norma de golf).
Forat 14
foratforat
78 metres Hcp 8
Just al mig hi ha un llac (obstacle frontal d'aigua). El green te al seu darrera un F.L. (la riera) i per la dreta uns arbrers que poden donar problemes si la bola cau a prop.
Forat 15
foratforat
62 metres Hcp 14
El green queda un pel per sobre el tee i protegit per dos bunkers, un a la part frontal dreta i l'altre per la part esquerra.
Forat 16
foratforat
72 metres Hcp 17
El green està protegit per un F.L. per darrera i dos bunkers, un a la part anterior dreta i l'altre al costat esquerre.
Forat 17
foratforat
58 metres Hcp 16
Té al darrera un F.L. i el green està protegit per dos bunkers, un al davant i l'altra al darrera, que et pot frenat la bola en el cas que et vagi amb molta força per sobre del green cap el F.L.
Forat 18
foratforat
85 metres Hcp 12
Per l'esquerra hi ha F.L. a l'igual que per darrera. Entre el tee i el green trobem, un poste d'electricitat que dificulta la visibilitat de la bandera i jugues quasi a cegues. El green està molt ben protegit pels arbres.

Targeta de joc

 targeta

Situació

situació
 Coordenades GPS: 41º36'46" N 2º36'18" E » google maps
 Situat a la zona interior de la comarca del Maresme, a uns 20 minuts de Mataró capital de la comarca, podem arribar al camp per diferents vies: Per l'AP7 (antiga A7) sortida Sant Celoni direcció Arenys de Mar, per l'autopista C32 (antiga A19) sortida 117 o bé per la NII a l'alçada de població de Sant Pol de mar. El camp es troba en el kilòmetre 1,5. de la carretera BV-5128, entre Sant Pol de Mar i Sant Cebrià de Vallalta.

Agraïments

 Recorregut i Anàlisi Forat a Forat per en Xavier Sánchez Sancho. Fotos d'en Jordi Blanch.

Galeria d'imatges