Els Camps de P&P

cerca de camps
Llistat de camps:     Cerca ràpida:

Dades generals

AdreçaCamí de les Alegries, s/n 17310 Lloret de Mar (Girona)
Fax972 360 857
Forats18 forats
ServeisL'Ecogolf Lloret es troba situat a les afores de Lloret de Mar, a 1400 mts de l'Ermita de les Alegríes. Disposa de pàrquing propi, lloguer de pals, camp de pràctiques, putting green, vestidors, dutxes i servei de bar. Completen les seves instal·lacions amb una Escola de Natura i un Arboretum, amb 40 espècies. L'Ecogolf Lloret està construit sobre de l'antic abocador municipal i és un exemple ideal de recuperació de l'entorn natural.

Recorregut

recorregut
RecorregutPodem dir que és el camp de P&P més "irlandès" que hi ha a casa nostra. Amb 9 forats, amb unes distàncies que no superen els 70 mts (menys el forat 5 de 110 mts) i amb la majoria de "greens" elevats en forma de "volcà" que ens obliguen a ser molt precisos amb el swing. Va ser l'escenari de les proves de selecció del combinat de Catalunya que ens va representar a l'Europeu de Seleccions Nacionals.
Camp de pràctiquesDisposa d'un camp de pràctiques d'uns 100 metres de llargada amb una dotzena de tees i d'un green de pràctiques idèntic al que ens trobarem al llarg del recorregut: en forma de "volcà", tal i com els podriem trobar si juguessim en un camp de P&P d'Irlanda.

Anàlisi Forat a Forat

Forat 1
foratforat
56 metres Hcp 9
Forat curt amb dos bunquers, un de frontal i l'altra a la dreta del carrer. El green no està gaire elevat, però té una llegera inclinació d'esquerra a dreta.
Forat 2
foratforat
55 metres Hcp 7
La principal dificultat del forat radica en el bunquer a la part frontal-esquerra de green i a les reduïdes dimensions del green. Tot el carrer fa baixada d'esquerra a dreta.
Forat 3
foratforat
55 metres Hcp 5
Dos petits bunquers protegeixen un green que es troba força elevat en relació al carrer. Com a quasi tots els forats, el green és força petit.
Forat 4
foratforat
53 metres Hcp 3
Tot el carrer es troba inclinat d'esquerra a dreta i el green elevat. El green és força ample i amb pendent d'esquerra a dreta.
Forat 5
foratforat
110 metres Hcp 1
El més llarg i el més complicat del recorregut. Haurem de passar per sobre d'un arbre situat al ben mig del carrer. El green és practicament pla.
Forat 6
foratforat
69 metres Hcp 4
Forat sense obstacles i on la dificultat es troba principalment en un green elevat i de petites dimensions. Vigileu amb les plantes que voregen el green per la part posterior-esquerra.
Forat 7
foratforat
53 metres Hcp 8
Molt semblant a l'anterior, però aquest cop força més curt. Tornem a trobar-nos amb un green elevat i petit.
Forat 8
foratforat
63 metres Hcp 6
Forat sense obstacles. El green és petit i en pujada.
Forat 9
foratforat
70 metres Hcp 2
Per acabar un forat on tenim Fora límits a tot el costat esquerra del carrer i un green amb pendent d'esquerra a dreta.

Targeta de joc

 targetatargeta

Situació

situació
 A la Crta. direcció Vidreres-Girona, abans de l'entrada de Lloret trobem el trencant que indica l'Ermita de les Alegries i l'Ecogolf. A uns 2 kms. ens trobarem amb l'Ecogolf. No té pèrdua.

Agraïments

 Recorregut i Anàlisi Forat a Forat per en Quim Riera i Raurell. Fotos d'en Jordi Blanch

Galeria d'imatges