Els Camps de P&P

cerca de camps
Llistat de camps:     Cerca ràpida:

Dades generals

AdreçaCrta.Nacional II, km.703
Població17455 Franciac
Telèfon972 471 028
Webwww.golffranciac.com
Emailinfo@golffranciac.com
Coordenades GPS41º 52' 21" N 2º 46' 22" E » google maps
DirectorMiquel Massaguer
RecepcióMontse
ProfessorJ.M. Navarro
Forats18 forats
ServeisCamp i Green de pràctiques, Escola de golf, Lloguer de material, Botiga de Golf, Bar i Restaurant.

Recorregut

recorregut
RecorregutCamp molt obert i pla, que et dóna marge de recuperació. Combina la tècnica dels primers 9 forats amb la distància dels 9 darrers.
Camp de pràctiquesEl camp de pràctiques té una llargada de 200 metres amb forces estores, quasi totes cobertes. El green de pràctiques és ample i força pla. També tenen un bunquer per practicar les sortides des de la sorra.

Anàlisi Forat a Forat

Forat 1
foratforatforat
65 metres Hcp 18
El més curt i senzill del recorregut. Pràcticament pla i sense obstacles. Només hem de vigilar amb els arbres de l'esquerra del carrer. Un bon forat per començar.
Forat 2
foratforatforat
69 metres Hcp 12
Aquest forat enganya a la vista, sembla més llarg del que és realment i s'ha d'anar en compte de no anar fora límits (FL) per darrera el green. Hem de tenir present el mini-bunquer de la dreta de green. L'aigua que s'ha de travessar no entra (en un principi) en joc. El green està en pendent cap amunt i un piano al ben mig.
Forat 3
foratforatforat
85 metres Hcp 10
La dificultat del forat radica principalment en el llac a la dreta de green (actualment "terreny en reparació"). Si ens passem molt de força anirem FL per darrera de green, que és completament pla i aixecat respecte el carrer.
Forat 4
foratforatforat
106 metres Hcp 2
Complicat, no només per la distància, sinó pel green que està situat al mig d'un grup d'arbres que l'envolten. Això ens obliga a anar ben rectes a bandera sino volem anar a parar a la teraninya d'arbres. El green és força pla, llarg i estret.
Forat 5
foratforatforat
68 metres Hcp 12
Forat dels curts. La dificultat està en les reduïdes dimensions del green, en clara pendent d'esquerra a dreta i en el búnquer de l'esquerra de green.
Forat 6
foratforatforat
85 metres Hcp 14
Molt semblant a l'anterior però una mica més llarg i amb el bunquer perillós aquest cop a la dreta. Si arribem a green d'ú tenim el par quasi assegurat.
Forat 7
foratforatforat
82 metres Hcp 8
Aquí tenim el green elevat en relació al carrer. Darrera hi ha el llac, per tant, vigileu amb la força. El green està claram,ent en pujada i amb un petit piano superior. Aquí el perill está en el green.
Forat 8
foratforatforat
113 metres Hcp 4
Dels llargs. Complicat per distància i per la protecció dels dos búnquers, un a la dreta i l'altra a l'esquerra de green. El green és completament pla. (Atenció: Si la bola toca els fils elèctrics heu de repetir inmediatament el cop!!)
Forat 9
foratforatforat
90 metres Hcp 6
Sortida elevada respecte el green. A l'igual que en el segon forat, la vista ens enganya: aquí sembla més curt del que és realment. Això, juntament amb el llac al darrera de green, fa que moltes boles quedin curtes. Green en pujada.
Forat 10
foratforatforat
71 metres Hcp 13
Psicològicament complicat. Tenir que travessar completament el llac provoca moltes tremolors alhora d'executar el swing. Un cop a green, que està en pujada, no presenta dificultats.
Forat 11
foratforatforat
84 metres Hcp 7
Més perillós del que sembla a primera vista. Tenim FL al fons-esquerra del green. El green, petit i en diagonal, afegeix dificultat al forat.
Forat 12
foratforatforat
103 metres Hcp 3
Difícil per la distància. Tenim un FL a l'esquerra que ens acompanya durant tot el forat. En canvi, per la dreta tenim força espai si ens desviem per aquí. Malgrat tot, no podrem arribar facilment a green, ja que per la dreta està protegit per un petit turonet.
Forat 13
foratforatforat
90 metres Hcp 15
Aquí tenim la dificultat en el green, que presenta força inclinació de esquerra a dreta. Un par no és mal resultat.
Forat 14
foratforatforat
104 metres Hcp 9
En aquest forat la distància, juntament amb el búnquer a la dreta de green i el FL a l'esquerra, són els elements que cal tenir en compte. El green és força gran i amb lleugera pujada.
Forat 15
foratforatforat
70 metres Hcp 11
Vigileu amb el llac que protegeix per l'esquerra al green i amb passar-se de força (darrera hi ha una rasa), són els únics perills d'aquest forat. El green és petit i pla.
Forat 16
foratforatforat
120 metres Hcp 1
El més llarg. Completament obert, sense FL per enlloc, la seva dificultat està en la distància i amb el búnquer que protegeix el green a la seva dreta.
Forat 17
foratforatforat
113 metres Hcp 5
Hem de vigilar el FL a la dreta del carrer i darrera el green, on hi ha una rasa que consta com obstacle d'aigua. La distància és la màxima dificultat del forat. El green és força gran i amb lleugera pujada.
Forat 18
foratforatforat
79 metres Hcp 17
Un forat relativament senzill per acabar el recorregut. Molt de compte amb el búnquer a la dreta del green i les branques dels arbres, que en funció de lèpoca de l'any poden complicar el forat.

Targeta de joc

 targeta

Situació

situació
 Coordenades GPS: 41º 52' 21" N 2º 46' 22" E » google maps
 El Golf Franciac està situat en un bon entorn de comunicacions, situat a peu de la carretera Nacional II, a 2 kilòmetres de la sortida de l'A7 (sort. Aeroport) i a 10 Km. de Girona capital.

Agraïments

 Recorregut i Anàlisi Forat a Forat per en Quim Riera Raurell. Fotos d'en Jordi Blanch i Golf Franciac

Vídeo de la FCPP a vista d'ocell