Els Camps de P&P

cerca de camps
Llistat de camps:     Cerca ràpida:

Dades generals

AdreçaFinca Can Rosanes, Camí de Can Rosanes, s/n
Població08530 La Garriga (Barcelona)
Telèfon938 718 959
Webhttps://golflagarriga.com/
Emailinfo@golflagarriga.com
Coordenades GPS41º39'45'' E 2º16'52'' E » google maps
DirectorMarc Gambús
ProfessorPedro Millan
GreenkeeperMiquel Bou
Forats18 forats
IntroHa tornat a reobrir aquest emblemàtic camp de P&P. Ara torna amb força i ganes de quedar-se durant molt de temps.
Benvinguts altre cop!

Recorregut

recorregut
RecorregutAquest magnífic camp, el primer del nostre país del tipus "Best Eighteen", evoca els millors Pars 3 de camps de Golf d'arreu del Mon.

Anàlisi Forat a Forat

Forat 1
foratforatforat
93 metres
(Forat 5 del Composite Course de Royal Melbourne) Aquest forat, de 161 metres al disseny original, presenta gran dificultat de joc per la potent protecció de bunkers laterals i la pendent del green. Hem reproduit la forma del green i dels bunkers, sense forçar les pendents de tee a green ni la dificultat del rough. El cop ha de ser precís si no es vol caure en un dels múltiples bunkers existents i complicar-se el par.
Forat 2
foratforatforat
98 metres
(Forat 16 del King's Course de Gleneagles). El forat 16, de 140 metres al disseny original, presenta gran dificultat de joc per la potent protecció dels bunkers laterals i frontals. així com les fortes ondilacions del green. He reproduit la forma del green i els bunkers, suavitzant les pendents del green. El cop ha de ser precís si no es vol caure en un dels bunkers i complicar-se de nou el par.
Forat 3
foratforatforat
78 metres
(Forat 13 del Championship Course de Carnoustie). El forat 13 és un par 3 de 145 metres característic pel disseny penal, amb un gran i profund bunker a la seva entrada. Els bunkers laterals son igualment complicats, sobretot en situacions de vent. S'ha suavitzat el disseny original perquè els jugadors puguin gaudir del forat.
Forat 4
foratforat
91 metres
(Forat 7 de Pebble Beach Golf Links). Forat clàssic de l'escola penal, obliga a volar amb un ferro curt els bunkers frontals, exigint una gran precisió en presència del vent. Hem reproduit parcialment l'elevació del tee sobre el forat, deixant els bunkers i l'aigua circundant (més tranquila que del Pacífic) els elements decisius del disseny del forat.
Forat 5
foratforatforat
71 metres
(Forat 16 de l'Augusta National). El green està protegit per un llac frontal i que abraça el green pel lateral esquerre. Els arbres presents produeixen diversos remolins de vent que compliquen la selecció de pal, per a un cop necessariament precís pel complicat modelat i velocitat del green. No podem ser tan exigents com al Masters, però sí hem reproduït l'efecte que el llac produeix sobre el jugador.
Forat 6
foratforatforat
111 metres
(Forat 8 de l'Old Course de Saint Andrews). El forat 8 del mític recorregut escocès, par 3 de 150 metres, està rodejat de petits, encara que molt difícils, bunkers sent especialment dur en condicions de vent. Hem suavitzat l'esquema dels bunkers i s'ha de vigilar amb el vent.
Forat 7
foratforatforat
79 metres
(Forat 12 de l'Augusta National). Amen Corner... Allà a on els experts deien que es decidia el Masters. I al seu centre, Golden Bell. Aquest curt par 3 de 140 metres no deixa d'inscriure víctimes entre els jugadors més importants del mon. El green estret i oblicuu està parapetat per tres bunkers i un endiablat modelat que pot fer que cops poc desviats acabin a l'aigua o al bunker. Hem volgut reproduir la precisió del cop i l'estretesa del green, per a que es pugui entendre com grans jugadors amb un ferro 8 o 9 a les mans son capaços de fer doble-bogey en aquest forat d'aparença bucòlica.
Forat 8
foratforatforat
70 metres
(Forat 11 del R.C.G. El Prat). El seu green estret i transversal a la linea de joc, i el bunker frontal (característic del disseny penal), resultaven especilament difícils quan el vent atacava el forat. S'ha mantingut l'estructura del green i els bunkers per a rememorar la dificultat de l'elecció de pal. La no existència del llac posterior alliberarà moltes preocupacions que els jugadors del forat original varen tenir.
Forat 9
foratforatforat
75 metres
(Forat 13 del East Course de Royal Melbourne). Aquest forat de 134 metres al disseny original presenta gran dificultat de joc per la potent protecció dels bunkers laterals, especialment al costat dret, i la pendent del green. Hem reproduit la forma del green i dels bunkers, sense forçar les pendents de tee a green ni la dificultat del rough.
Forat 10
foratforatforat
83 metres
(Forat 8 de l'Old Course de Royal Troon). Les dunes que acompanyen al paisatge, de forma conjunta amb els profunds bunkers, l'alt rough i el vent quasi constant, fan realment complicat entrar al green d'un sol cop de tan sols 110 metres. Hem tractat de reproduir la complexitat del green rodejant-lo de dunes i bunkers, però amb menys dificultat.
Forat 11
foratforatforat
82 metres
(Forat 17 del Stadium Course del TPC Sawgrass). Es tracta del forat més representatiu de l'escola heroica: o green o aigua. La seva curta distància es compensa amb la dificultat d'un green de 24 metres de fons en contacte en quasi tot el seu perímere amb el llac. Hem substituit els murs verticals per inclinats, menys agressius a la vista, però s'ha conservat un tee amb la distància original... Pels al més atrevits.
Forat 12
foratforatforat
92 metres
(Forat 12 de Portmarnock GC). Aquest forat de 144 metres és un dur test per la precisió exigida, però no presenta bunkers frontals. El modelat del green i els vents habituals en són les principals dificultats.
Forat 13
foratforatforat
100 metres
(Forat 7 del Royal Adelaide GC). El forat 7 de 167 metres en el seu disseny original presenta gran dificultat de joc per la protecció d'un imponent ventall de bunkers frontals i pel vent, generalment a favor i dominant. Hem reproduit la forma del green i dels bunkers, sense forçar els pendents ni la dificultat del rough.
Forat 14
foratforatforat
90 metres
(Forat 16 del Royal Adelaide GC).
Forat 15
foratforatforat
69 metres
(Forat 4 de North Berwick GC). El seu green, diagonal respecte a 'eix de joc, permet l'adopció de decisions amb més o menys risc en funció de la posició de la bandera. Els bunkers són fonamentals per dissuadir al jugador a anar a per bandera. Hem suavitzat la diagonal del green però els bunkers són similars a la dificualtat real de joc al forat original.
Forat 16
foratforatforat
81 metres
(Forat 11 de l'Old Course de Saint Andrews). El forat 11 de 155 metres està rodejat d'obstacles entre els que destaca el Strath bunker, completament frontal, sent especialment dur en condicions de vent. Per tractar-se d'un green doble no hem mantingut les proporcions i , lògicament, només es presenta una part del green, intentant traslladar al joc la dificultat de l'Strath.
Forat 17
foratforatforat
104 metres
(Forat 4 de Turnberry GC). El nom del forat 4, de 150 metres al disseny original, indica que hem de vigilar la marea del Firth... El vent i el rough son les claus d'aquest forat. Hem reproduit la forma del green i del bunker existent en la part dreta, sense forçar la dificultat del rough.
Forat 18
foratforatforat
82 metres
(Forat 9 del Nº2 Course de Pinehurst GC). Aquest forat representa un test complicat per la protecció dels bunkers i el modelat de les zones adjacents al green. S'ha reproduit la forma del green i la pocisió dels bunkers, donant un suport al darrera que no existeix al forat original.

Targeta de joc

 targetatargeta

Situació

situació
 Coordenades GPS: 41º39'45'' E 2º16'52'' E » google maps
 Desde Barcelona, s'accedeix per la C17 (Autovía de l'Ametlla), sortida Llerona. Després de la sortida cal anar direcció al centre comercial Sant Jordi i passar per darrera. Tot seguit, girar a la dreta direcció Residencial Pinar de Rosanes. Seguir recte fins arribar al camp.

Agraïments

 Recorregut i Anàlisi Forat a Forat per La Garriga Golf, extret de la Revista Sota Par.

Vídeo de la FCPP a vista d'ocell