Els Camps de P&P

cerca de camps
Llistat de camps:     Cerca ràpida:

Dades generals

AdreçaCrta. de Torroella de Montgrí a Parlavà, km. 0,5
Població17257 Gualta
Telèfon972 760 338
Webwww.gualta.com
Emailinfo@gualta.com
Coordenades GPS42º02'06" N 3º07'07" E » google maps
DirectorMarc Casadellà
RecepcióAnna, Funi i Yuri.
Professor"Jackson Golf Academy" Professionals Richard Jackson i Pere Portell
Forats18 forats
ServeisObert tot l'any, camp i bunker de pràctiques, green d'aproach, putting green, lloguer de pals i botiga de golf. També disposen de Casa-Club amb Bar-Restaurant i vestidors pels jugadors.

Recorregut

RecorregutEs poden fer dos recorreguts: un de llarg de 1710 m. (sortides groges) i un de curt de 1196 m.(sortides taronges). Els seus greens estan en molt bones condicions i són força grans. Bunkers i els llacs afegeixen interés al recorregut. Un magnífic camp de Pitch&Putt. A cada forat hi ha dues distàncies, la llarga correspon a sortides groges, la curta a sortides taronges. En Campionats es sol fer una combinació d'ambdues.
Camp de pràctiquesUn camp de pràctiques que ja voldrien molts camps de golf, de més de 200 metres, on es pot practicar tot tipus de cops, un Putting Green ample amb diferents caigudes i una Zona d'Aproach amb bunquer completen una excel·lent zona d'escalfament.

Anàlisi Forat a Forat

Forat 1
foratforat
96 metres Hcp 18 Segona sortida: 81 metres
Un forat sense cap obstacle, fàcil per a començar el recorregut i entrar en joc. És molt recte i planer, amb un petit bosc a l'esquerra. El green és ampli i amb lleugera pujada. Sense diferències destacades entre les dues sortides.
Forat 2
foratforat
73 metres Hcp 8 Segona sortida: 61 metres
A partir d'aquest forat entrem a la zona del bosc. És un forat curt que està ben protegit amb un búnquer frontal. Vigileu amb els arbres laterals. Ens trobem amb un green desnivellat. El forat curt és molt semblant.
Forat 3
foratforat
95 metres Hcp 10 Segona sortida: 71 metres
A mig carrer té dos arbres a dreta que poden dificultar l'entrada a green. Un búnquer protegeix la part dreta del green, que és gran i planer.
Forat 4
foratforat
99 metres Hcp 4 Segona sortida: 57 metres
Uns dels forats llargs del recorregut, amb el tee elevat i un carrer estret sense cap mena d'obstacle. S'ha d'anar amb compte amb el bosc a la part dreta del carrer.
Forat 5
foratforat
95 metres Hcp 12 Segona sortida: 68 metres
Un forat amb el green una mica elevat i envoltat d'arbres. El green és gran però amb un desnivell a dreta i esquerra. Compte! Hi ha un búnquer darrera el green esperant al jugador que s'equivoqui de pal.
Forat 6
foratforat
108 metres Hcp 2 Segona sortida: 74 metres
Un dels forats més llargs del camp amb un obstacle d'aigua lateral a l'esquerra i fora límits (FL) a la dreta. Un cop a green ja no hi ha més complicacions.
Forat 7
foratforat
104 metres Hcp 6 Segona sortida: 81 metres
Aquí hem de procurar poder passar el llac amb el cop de sortida. El green es troba envoltat per un rough bastant dens i alt.
Forat 8
foratforat
74 metres Hcp 16 Segona sortida: 56 metres
Entrem de nou en el bosc on ens trobem amb una entrada estreta i un dels green més petits dels recorregut. El forat no té cap obstacle.
Forat 9
foratforat
84 metres Hcp 14 Segona sortida: 62 metres
Encara dins el bosc, un forat curt amb una altra sortida estreta, complicada pel fet que hi ha molts arbrers i una petita riera a pocs metres del tee. El green és ampli, però de dos desnivells.
Forat 10
foratforat
74 metres Hcp 17 Segona sortida: 46 metres
En aquest forat comencem amb una part més oberta del recorregut. Ens trobem amb FL a l'esquerra i un obstacle d'aigua lateral a la dreta. El green està envoltat d'un rough ondulat i bastant consistent que pot complicar qualsevol approach o chip.
Forat 11
foratforatforat
117 metres Hcp 11 Segona sortida: 46 metres
Aquest forat és el segon més llarg. Amb FL a la dreta i un rough dens que envolta el carrer i el green. La part dreta del green està protegida per un búnquer gran i planer. Recentment s'ha avançat la sortida taronja que ha quedat situada a la dreta just al davant del bunquer.
Forat 12
foratforat
81 metres Hcp 9 Segona sortida: 68 metres
Un forat bastant curt amb un green elevat i molt ampli però al mateix temps ben protegit amb un búnquer profund davant i al fons a la dreta. En principi, un forat fàcil si la bola no visita un d'aquests búnquers.
Forat 13
foratforat
101 metres Hcp 15 Segona sortida: 79 metres
El tee de sortida es troba una mica elevat i tenim FL a la dreta i darrera el green. El forat no té cap obstacle i el green és força ampli.
Forat 14
foratforat
115 metres Hcp 7 Segona sortida: 82 metres
El forat més llarg del camp, FL a l'esquerra i un llac a la dreta. El green és allargat però amb la part dreta desnivellat cap a l'aigua.
Forat 15
foratforat
101 metres Hcp 3 Segona sortida: 80 metres
Un dels forats més complicats del recorregut amb una sortida estreta i grans arbres a l'esquerra. A la dreta un llac acompanya el forat des del mig del carrer fins el green, que també té pendent cap el llac.
Forat 16
foratforat
105 metres Hcp 1 Segona sortida: 68 metres
Segurament el forat més difícil i a la vegada més bonic del camp amb un llac que serpenteja a la vora del carrer i FL a la dreta. Té dos arbres al mig que també poden complicar l'entrada a green. El green en forma d'embut sembla seguir les linees del llac. Un forat que queda en la memòria del jugador.
Forat 17
foratforatforat
96 metres Hcp 13 Segona sortida: 46 metres
La sortida més estreta del recorregut amb uns arbres alts i prims a ambdós costats del carrer. El green està en caiguda. L'altre forat on s'ha avançat la sortida per poder ajustar el recorregut a les mides EPPA, el tenim a la dreta del carrer.
Forat 18
foratforat
92 metres Hcp 5 Segona sortida: 70 metres
L'últim cop amb una vista espléndida de la casa-club. Una sortida semblant al forat anterior, amb arbres a ambdós costats del carrer, però també aigua tant davant com a l'esquerra de green, que és ample i pla.

Targeta de joc

 targeta

Situació

situació
 Coordenades GPS: 42º02'06" N 3º07'07" E » google maps
 Des de Barcelona prenent l'autopista A7 (E-15) cap a Girona caldrà que tombeu a la sortida 6 (Girona Nord) direcció La Bisbal/Palamòs. Passats 3 km de Flaçà preneu el primer trencant a l'esquerra direcció Torroella de Montgrí. Un cop hàgiu sobrepassat el poble de Parlavà i llavors Gualta trobareu el Golf p&p Gualta a la vostra esquerra, just abans del pont sobre el riu Ter. Des de Perpinyà caldrà prendre la sortida 5 direcció l'Escala i després Torroella de Montgrí. Un cop allà sortiu direcció La Bisbal, seguiu el primer rètol indicant Gualta i ens trobareu pocs metres a la dreta.

Agraïments

 Recorregut i Anàlisi Forat a Forat per Gualta.com. Fotos d'en Jordi Blanch

Vídeo de la FCPP a vista d'ocell