Els Camps de P&P

cerca de camps
Llistat de camps:     Cerca ràpida:

Dades generals

AdreçaCrta. BV-5031, km.7
Població08392 Sant Andreu de Llavaneres (Barcelona)
Telèfon937 913 001
Webwww.hcp1.es
Emailinfo@hcp1.es
Coordenades GPS41º 34' 30" N 2º 29' 42" E » google maps
DirectorSantiago Sans Coordinació: Imma Canal
ProfessorJosé Pérez Saldaña, Jaume Roqueñi, Joaquim Mora i Jordi Graells.
Forats18 forats
ServeisTee de pràctiques (16 coberts i 10 a l'aire lliure), putting green, zona d'approach, pràctica de bunkers, tee de pràctiques VIP's (situat a l'altre extrem del camp de pràctiques), lloguer de material, classes de golf (individuals i colectives), botiga de golf, parquing per a més de 100 vehicles, aula per a classes i exàmens per a 25 persones, parc infantil, restaurant i bar. Horari del camp: Temporada d'estiu (17/04 a 15/10) de 8:00 a 21:00 cada dia. Temporada d'hivern (16/10 a 16/04) de 9:00 a 19:30 cada dia, menys els dilluns no festius tancat.

Recorregut

recorregut
RecorregutEls 18 forats par 3 tenen un promig d'uns 85 metres, arribant el més llarg quasi als 120 metres i el més curt als 62 metres. Tots els forats tenen dos tees de sortida: Barra blanca (jugadors amb una mínima experiència) i Barra Groga (per a jugadors en periode inicial d'aprenentatge). Els primers 9 forats són més senzills i curts. La segona volta és més exigent; té 5 forats amb aigua i sortides vorejades d'arbres que obliguen a cops precisos. El camp té un total de 19 bunkers i 3 llacs artificials.
Camp de pràctiquesL'Escola de Golf HCP1 disposa d'un Camp de pràctiques amb 18 posicions cobertes i unes altres 10 a l'aire lliure. A més, per les classes colectives, disposa de 18 posicions més a l'estrem nord del camp. També s'inclou un ampli putting green just al costat que es complement amb una bunquer de pràctiques i una zona específica per practicar l'approach.

Anàlisi Forat a Forat

Forat 1
foratforat
62 metres Hcp 18
Forat senzill per començar. El green té un petit piano que fa que el forat canvii depen de la situació de la bandera. La dreta del green està protegida per un petit bunquer mentre que a l'esquerra hi ha un petit pendent que tira la bola cap el green. El perill del forat és si et passes del green.
Forat 2
foratforat
66 metres Hcp 17
Forat curt amb un green molt petit. A la dreta hi ha dos bunquers (un abans i l'altre passat el green), al'esquerra un rough molt alt i darrera fora límits. Millor jugar curt.
Forat 3
foratforat
71 metres Hcp 4
Forat complicat. Des del tee no es veu prou bé el green, a la dreta hi ha un petit fora límits i a l'esquerra un bunquer que és molt difícil recuperar.
Forat 4
foratforat
83 metres Hcp 10
Sortida prop dels matolls i arbres de la dreta que poden condicionar. Green espaiós, protegit per bunquer a l'esquerra. Es pot complicar el forat si ens emportem el cop cap a l'esquerra, arbres i baixada al carrer del forat colindant.
Forat 5
foratforat
70 metres Hcp 9
En baixada, si la bandera està a l'esquerra no es veu, té "piano" que dificulta el putt. Si es fa cop recte desde la posició del tee, fàcil anar fora límits que acompanya tot el recorregut per la dreta i darrera del green. Assolible el par i potser un bon birdie si es direcciona correctament la sortida.
Forat 6
foratforat
90 metres Hcp 15
En teoria fàcil però... es pot complicar amb el bunquer del davant-dreta de green i un altre de gespa més a la dreta del green. Els arbres a dreta i esquerra del carrer bastant ample. Cal anar a green directe per estalviar-te complicacions, el rough és dificultós.
Forat 7
foratforat
71 metres Hcp 6
En baixada carrer estret, la tendència en general és anar a la dreta on hi ha rougth perillós en pendent. Green protegit per un petit bunker a la dreta, el green té lleugera baixada de darrera al davant. Bona sortida, bon resultat.
Forat 8
foratforat
69 metres Hcp 12
Sortida alineada amb arbres a la dreta que poden dificultar el cop, el que en ocasions motiva el cop a l'esquerra, més arbres i dificultats. Green protegit per bunquer a l'esquerra, tocant green. No és difícil, però no confiar-se.
Forat 9
foratforat
67 metres Hcp 14
En baixada, bunquer darrera de green. Green que fa baixada pronunciada de darrera al davant. Possibilitat de birdie, amb bona sortida. Habitualment forat pel millor cop d'aproximació.
Forat 10
foratforat
63 metres Hcp 3
Forat no massa complicat per a mí, encara que hi ha llac a l'esquerra, a mig carrer fins al costat de green, que pot condicionar bastant, a més el green està protegit per arbres als dos costats i que fa baixada de darrera a davant i lleugerament a la dreta. Valents i recta al green, amb sort, inclós birdie però el par és bon resultat.
Forat 11
foratforat
72 metres Hcp 16
Lleugera pujada, no es veu be el green. Bunquer a l'esquerra del green que fa baixada frontal. Ull a passar-se de cop, fora límits darrera el green i arbres a la dreta que en teoria no han d'entrar en joc, igual que el llac de l'esquerra del tee de sortida.
Forat 12
foratforat
94 metres Hcp 11
Fora Límits a l'esquerra i darrera el green, a la dreta un llac que no es veu des de la sortida del green, rough dificultós a dreta i esquerra del carrer. Cal anar recte com un ciri i quedar millor a l'entrada de green, que no pas llarg.
Forat 13
foratforat
73 metres Hcp 8
El green queda lleugerament a l'esquerra del tee, amb llac a l'esquerra que no entra massa en joc, bunquer a l'esquerra de green que fa baixada amb piano inclós al centre. Ull al rough i arbres de la dreta.
Forat 15
foratforat
91 metres Hcp 13
Sortida per sobre d'un gran arbre, al davant-dreta del green tenim un bunquer força visitat, procurar no tocar arbres de la dreta del carrer, molt estret, recuperació difícil, procurar tirar a l'esquerra de green, hi ha un desnivell que pot portar la bola a green. És més complicat del que demostra el hcp assignat.
Forat 16
foratforat
106 metres Hcp 2
Forat difícil amb sortida elevada. Arbres a la dreta de la sortida, força estreta, grans arbres a dreta i esquerra en el camí de la bola, bunquer frontal-dreta de green i fora límits darrera i esquerra del green, cal ser precís i poder salvar tots els obstacles que la bola trobarà pel camí. Green en piano i pronunciada baixada a darrera al davant, que et pot treure la bola de green, rough del voltant de green de difícil recuperació. El par bon resultat.
Forat 17
foratforat
115 metres Hcp 7 Segona sortida: 10 metres
Forat llarg i en baixada, tendència a fer sortida a la dreta on està ple d'arbres on es complica la recuperació, petit bunquer a uns 10 mts a la dreta abans d'arribar a green que fa baixada de darrera al davant i lleugerament a la dreta.
Forat 18
foratforat
119 metres Hcp 1 Segona sortida: 15 metres
Dels forats més complicats de Catalunya. En baixada, cal sobrepassar diferents fileres d'arbres fins a quedar a uns 15 mts del green, però els primers arbres estan davant del tee de sortida, pel que cal aixecar amb rapidessa la bola, però no anar a l'esquerra que hi ha 2 llacs, ni a la dreta que hi ha fora límits en tot el recorregut, ni a l'esquerra de green que hi ha un bunquer. Cal salvar tot això, després ja... a green trobareu que fa baixada de darrera al davant. Sort! fer un par és un molt bon resultat.

Targeta de joc

 targeta

Situació

situaciósituació
 Coordenades GPS: 41º 34' 30" N 2º 29' 42" E » google maps
 Des de Barcelona s'accedeix per l'autopista A-19 sortida 17 a Sant Andreu de Llavaneres a menys de 3 Kms de les nostres instalacions. Des de Girona, per la mateixa autopista sortida 18 a la localitat de Sant Vicenç de Montalt.

Agraïments

 Recorregut i Anàlisi Forat a Forat per en Josep Soldevilla. Fotos d'en Jordi Blanch

Galeria d'imatges