Els Camps de P&P

cerca de camps
Llistat de camps:     Cerca ràpida:

Dades generals

AdreçaCarretera C-17 De Barcelona a Vic, km. 54,500 (rotonda Sortida-Taradell) 08552 Taradell
Fax938 124 146
Webwww.masgurumbau.com
Emailinfo@masgurumbau.com
Coordenades GPS41º52'28" N 2º14'43" E » google maps
ProfessorMarc Vila
Forats18 forats
ServeisRecepció, Pro-Shop, Lloguer de cotxes, carrets i pals, Putting green, Camp de pràctiques, Classes a hores convingudes.

Recorregut

recorregut
RecorregutA la Plana de Vic ens trobem amb aquest nou recorregut de Pitch&Putt, Mas Gurumbau, en un entorn ideal per la pràctica d'aquest esport. La seva principal característica són els seus greens, d'un tamany considerablement superiors a la mitja.
Camp de pràctiquesLes instalacions del P&P Mas Gurumbau consten, entre alres, d'un ampli camp de pràctiques de 200 metres on es poden entrenar tots tipus de cops, un green de pràctiques i una zona d'aproach amb bunquer.

Anàlisi Forat a Forat

Forat 1
foratforat
86 metres Hcp 14
Carrer ample, només les boles molt desviades per la dreta (aigua lateral) penalitzen. Les que passen cauen en un bunquer posterior amb una sortida complicada. Green ample amb suaus però variades caigudes.
Forat 2
foratforat
68 metres Hcp 18
Forat amb una sortida a sobre d'un dels llacs del camp, la distància d'aigua a salvar és curta però fa respecte. El green és dels més plans del camp.
Forat 3
foratforat
111 metres Hcp 9
És el forat més llarg del camp, amb dos tees, un elevat en un turó a 153 metres de centre de green i l'altre a la part de baix a 111 metres. Carrer molt ample amb un bunquer a la part esquerra-davantera del carrer. Quan la bandera és al fons del green es complica bastant el forat no sols per la distància (la bandera pot estar fins a 165 metres), si no també perquè per la dreta entra en joc l'aigua i per l'esquerra FL. Green amplíssim dificil de llegir.
Forat 4
foratforat
92 metres Hcp 7
El segon més llarg i a més en pujada. Dos tees a 134 i 92 metres. Carrer ample amb un bunquer a la part esquerra a uns 12 metres de green. Aquest és un dels més grans del camp amb uns 25 metres d'entrada a sortida. Si bé és complicar per les caigudes, el talús a la part dreta recull moltes boles.
Forat 5
foratforat
83 metres
Per la banda dreta del carrer el FL és bastant fàcil. Green amb un piano notable que el divideix en dues plataformes. Tota la part esquerra posterior està envoltada per un bunquer.
Forat 6
foratforat
89 metres Hcp 12
Green bastant planer però protegit per un bunquer a la dreta i l'aigua a l'esquerra.
Forat 7
foratforat
67 metres Hcp 17 Segona sortida: 67 metres
Potser el forat amb les millors vistes del camp. Dos tees, un al cap de munt d'un turó amb vista al Montseny al fons i a 88 metres, i l'altre a sota a 67 m. L'única complicació del forat és encertar la distància doncs per la part posterior el FL és a 3 m. del green i per davant està protegit per un llarg bunquer en gairebé tota l'amplada.
Forat 8
foratforat
90 metres Hcp 15 Segona sortida: 122 metres
Forat amb dos tees a 122 m. i 90 m. en un carrer inmens que acaba en un gran green amb molt d'espai per totes bandes, sense obstacles. Forat de transició cap a la zona més boscosa del camp.
Forat 9
foratforat
83 metres Hcp 3 Segona sortida: 25 metres
Forat amb un carrer estret, especialment els primers 25 m. escanyat per els arbres. Per la dreta perdre bola és fàcil. Green petit amb poca pendent, però amb arbres a l'entrada que tapen la part esquerra. A la dreta hi ha un bunquer.
Forat 10
foratforat
83 metres Hcp 6 Segona sortida: 104 metres
Probablement el forat més difícil degut a la sortida del tee posterior a 104 m., els arbres a dreta i esquerra i també per dalt, exigeixen un cop molt precís. El tee del davant a 83 m. s'estalvia part dels arbres però tot i així és complicat. El green no gaire gros amb pendent uniforme i caiguda cap a tot el perímetre.
Forat 11
foratforat
84 metres Hcp 5
Forat de 84 metres amb la riera vorejant la part dreta del carrer i tota una filera d'arbres en aquesta mateixa banda que entren força en joc. Green allargat amb força caiguda cap a l'entrada però amb l'avantatge que el talús de la dreta recull bastant les boles.
Forat 12
foratforat
62 metres Hcp 11 Segona sortida: 93 metres
Forat amb doble tee, un a 93 m. i amb un començament de carrer molt estret per la vegetació, i un segon a 62 m. molt més senzill. Un bunquer a la part esquerra del carrer abans del green. Aquest té caiguda invertida, d'entrada a sortida, el que dificulta parar la bola. A més està protegit per aigua a la banda esquerra i a la dreta per un marge amb caiguda notable cap avall.
Forat 13
foratforat
73 metres Hcp 8 Segona sortida: 98 metres
Aquest forat disposa de dos tees, un a 98 m. i l'altre a 73 m. Carrer estret, acotat a l'esquerra per un marge amb arbres molt alts i a la dreta per el torrent. Green molt pla amb l'única dificultat d'una arbre al costat i la proximitat de la riera. Hi ha un bunquer a l'esquerra de green que recull les boles que es recolzen al marge de l'esquerra per evitar el torrent.
Forat 14
foratforat
70 metres Hcp 2 Segona sortida: 70 metres
Actualment amb un sol tee a 70 m., però està previst per la primavera un segon tee uns 25 m. més llarg. L'entrada de green s'estreny molt per la presència d'arbres a les dues bandes i un bunquer a la part esquerra que té una illa d'arbres al mig.
Forat 15
foratforat
90 metres Hcp 4 Segona sortida: 90 metres
Forat de 90 m. amb arbres molt aprop a la banda dreta que entren en joc quan la bandera és a la dreta de green. Per aquesta mateixa banda és fàcil anar a una zona de hazard on desapareixen les boles. El gree força ampli amb caiguda esquerra dreta, està protegit per un ampli bunquer a l'esquerra.
Forat 16
foratforat
61 metres Hcp 10 Segona sortida: 61 metres
Forat amb dos tees, tots situats en una terrassa a un nivell d'uns 7 metres per sobre de la plana on és el green, 96 i 61 m. de recorregut respectivament. Ampli green al ben mig d'una zona amplíssima esquitxada per 5 (!) bunquers rodons de diferents tamanys amb una pantalla d'arbres al fons.
Forat 17
foratforat
101 metres Hcp 16 Segona sortida: 131 metres
Forat en pujada amb dos tees per unes distàncies de 101 i 131 m. El carrer és ample amb arbres a la dreta que entren una mica en joc. En arribar al green s'estreny força per un bunquer a l'esquerra i arbres a la dreta. El green, ampli, queda recollit per uns turons a la banda esquerra.
Forat 18
foratforat
102 metres Hcp 1 Segona sortida: 102 metres
Forat de 102 m. amb el carrer bastant ample amb arbres i hazard a la part dreta. Green espaiós amb pronunciades caigudes dreta esquerra que fan el forat difícil, especialment quan la bandera està col·locada fora del treç dret del green.

Targeta de joc

 targetatargeta

Situació

situació
 Coordenades GPS: 41º52'28" N 2º14'43" E » google maps
 Per la C-17, quan arribem a l'encreuament de Manresa-Taradell, hem d'agafar el trencant direcció Taradell i tot seguit a la rotonda ens posem al camí on ens indica "Via de Serveis". 700 metres tot recte i el primer trencant a l'esquerra.

Agraïments

 Recorregut i Anàlisi Forat a Forat per P&P Mas Gurumbau. Fotos d'en Jordi Blanch