Els Camps de P&P

cerca de camps
Llistat de camps:     Cerca ràpida:

Dades generals

AdreçaCarrer Segura, s/n
Població08038 Barcelona
Telèfon934 871 277
Fax933 319 269
Webwww.golfmontjuic.com
Emailinfo@golfmontjuic.com
Forats9 forats
IntroCamp tancat.

Recorregut

recorregut
RecorregutEl recorregut era practicament pla i es trobava situat a dalt de la muntanya de Montjuic, al costat de les instal·lacions olímpiques. Es tractava d'un Pitch&Putt de 9 forats amb doble sortida, amb una distància d'entre 70 i 120 metres i un total de 1500 metres.

Anàlisi Forat a Forat

Forat 1
foratforat
90 metres Hcp 5
Ens trobem amb un forat on el tee està una mica elevat respecte al green el que fa que els noranta metres de la targeta siguin en realitat menys. El problema està realment amb els fora límits de la dreta i sobre tot al darrera del green, que està a tocar. A l'esquerra en trobem amb un bunker. Al mig del carrer hi ha un reguerol que no entre en joc. Un cop al green ens trobem amb pujada i lleugera pendent de dreta a esquerra.
Forat 2
foratforat
85 metres Hcp 9
La dificultat d'aquest forat és donar el cop suficient per acostar-se a green, ja que si ens quedem curts en trobem amb un fort desnivells al davant del green. Aquest està un pel elevat, la qual cosa dificulta la seva visió directe. El green te un piano que l'entravessa del davant al darrera. Ens trobem amb un bunker a la dreta i un fora límits al fons.
Forat 3
foratforat
100 metres Hcp 7
Carrer bastant anivellat i l'únic problema és encertar la distància (100 m). El bunker de la dreta no condiciona gaire el cop i la llacuna que ens trobem al mig del carrer a la dreta no entra en joc. Cal tenir en compte uns arbustos a l'esquerra que si ens desviem sí entren en joc.
Forat 4
foratforat
100 metres Hcp 1
Forat molt semblant a l'anterior en distància i forma però que la dificultat està en els dos bunkers: al davant i a la dreta. Seguint la tònica del camp, el fora límits està al darrera del green. Green relativament planer.
Forat 5
foratforat
85 metres Hcp 11
Aquest és un forat de precisió, ja que a l'entrada del green hi ha una llacuna que no permet quedar-nos molt curts. També hi ha un bunker a la dreta i el fora límits al darrera. Green bastant pla.
Forat 6
foratforat
85 metres Hcp 13
Forat sense complicacions, on només s'ha d'ajustar la distància. El green ens rep en baixada i això pot complicar un xic el cop. Tot i tenir el fora límits al darrera, en ajuda que hi ha un turonet.
Forat 7
foratforat
80 metres Hcp 15
Aquest forat tampoc que altre història que un bunker a l'esquerra i el fora límits al darrera. Només cal vigilar la força del cop. Lleugeres caigudes en el green.
Forat 8
foratforat
50 metres Hcp 17
Ara sembla que estem en un altre camp, ja que em passat de forats de 70-100 m molt oberts a un carrer de 50 m, un green amb molta pujada, tres bunker en forma de llunes al davant i un arbre enorme que entra molt en joc en boles elevades. Si la posició de bandera és al principi a l'esquerra, el cop és molt complicat. A més és com un embut, fora límits a ambdós costats.
Forat 9
foratforat
75 metres Hcp 3
Seguint la tònica del forat 8, és un forat diferent als altres 7. Al mig del carrer una llacuna ens condiciona quedar-nos molt curts. El green està elevat i te un gran bunker al davant a l'esquerra. Com que el fora límits està pel darrera, l'esquerra i la dreta és un cop tens. De totes maneres pel darrera tenim molt més espai que en els altres forats. El green te lleugera pendent d'esquerra a dreta.

Targeta de joc

 targeta

Situació

situació
 S'hi arribava des de Plaça d'Espanya direcció Poble Espanyol, es continua per l'Avda. Marquès de Coromines i s'agafa el trencant del CN Montjuic. Amb transport públic, L1 o L3 fins Plaça d'Espanya i s'agafa l'autobus 13 que ens porta fins a les portes del Golf Montjuic.

Agraïments

 Recorregut i Anàlisi Forat a Forat per Josep Ponce Ricastell. Fotos de P&P Montjuic.

Galeria d'imatges