Els Camps de P&P

cerca de camps
Llistat de camps:     Cerca ràpida:

Dades generals

AdreçaCrta. de Gualba, s/n Finca de Can Cambó
Població08490 Gualba
Telèfon938 487 203
Webwww.golfmontseny.com
Emailmontsenycat@hotmail.com
Coordenades GPS41º42'58" N 2º31'24" E » google maps
DirectorEmili Cruells
ProfessorManel Capel
Forats18 forats
ServeisObert tot l'any, Camp de pràctiques, Putting Green, Vestuaris, Lloguer de material, Botiga de Golf, Bar- Restaurant, Parquing i Hípica.

Recorregut

recorregut
RecorregutEl Pitch&Putt Montseny disposa de 18 forats de diferents distàncies, fet que permet jugar amb unes dificultats idònies per iniciar-se en el món del golf; a més, per jugar-hi no cal ser soci ni tenir llicència federativa. Recentment han incorporat 2 greens artificials d'última generació als forats 17 i 18 i han estat aprovats per l'FCPP. També s'ha canviat la sortida del forat 8, ara està situada al costat de la sortida del 7.
Camp de pràctiquesDins les instal.lacions d'aquest pitch&putt hi trobem un camp de pràctiques de 200 metres amb 36 tees de sortida i un putting green.

Anàlisi Forat a Forat

Forat 1
foratforat
89 metres Hcp 1
Forat complicat per començar. Amb FL a dreta i esquerra del carrer, la seva dificultat està en la distància. El green és completament pla.
Forat 2
foratforat
99 metres Hcp 7
Forat en lleugera pujada i amb FL al fons i a la dreta, on voregem la xarxa del camp de pràctiques. Un bunquer protegeix el bunquer per la part dreta. El green en pujada i pendent d'esquerra a dreta.
Forat 3
foratforat
82 metres Hcp 4
Sortim elevats respecte el carrer i hem de superar el llac que protegeix frontament el green. No ens podem ni quedar curts ni anar massa llargs, ja que darrera tenim FL. El green lleugerament amb pendent esquerra-dreta.
Forat 4
foratforat
94 metres Hcp 11
Semblant al primer, on la principal dificultat es troba en la distància. FL a l'esquerra del carrer. El green és força pla.
Forat 5
foratforat
92 metres Hcp 15
Forat sense obstacles, només hem de vigilar en el FL al fons del forat. El green ens reb en pujada.
Forat 6
foratforat
73 metres Hcp 14
Tornem a trobar-nos amb un llac davant del green, però aquest cop el forat és més curt. Si el superem, ens trobarem amb un green practicament pla. Al fons de tot hi ha FL.
Forat 7
foratforat

Aquest forat ha patit una lleugera modificació (obligada a causa de la que han fet en el forat 8), El tee de sortida l'han desplaçat uns metres cap a la dreta amb lo que la distància s'ha vist reduïda fins als 70 metres. Forat curt però a primer cop d'ull fa la sensació de ser més llarg. És en aquest cas quan pot entrar en joc el FL de darrea el green.
Forat 8
foratforat

Aquest forat ha patit canvis importants: ara sortim al costat del tee del 7, per tant tenim una perspectiva completament diferent del forat. El bunquer que abans gaire bé no entrava en joc ara ens queda frontal a green. El green tipus volcà ens rep en lleuguera pendent d'esquerra a dreta. El FL de l'esquerre i dela darrera no haurien d'entrar en joc.
Forat 9
foratforat
100 metres Hcp 8
El primer d'una serie de tres forats llargs. Aquest el tenim en pujada. Tenim FL a l'esquerra al llarg de tot el forat. El green, que no es veu des del tee, té pendent d'esquerra a dreta.
Forat 10
foratforat
120 metres Hcp 5
Continuem amb FL a l'esquerra del carrer i ara també a la dreta. Dos bunquers preotegeixen el green a dreta i esquerra. El green, que ens rep en lleugera pujada, és petit en comparació a la llargada del forat.
Forat 11
foratforat
115 metres Hcp 3
El darrer de la trilogia i el més complicat. Continuem amb FL a l'esquerra del carrer, que es va tencant per la dreta a mida que ens acostem a green. Si ens desviem per la dreta, FL assegurat. Hi ha un bunquer abans d'arribar a green per l'esquerra que en un principi no entra en joc. El green és força pla.
Forat 12
foratforat
68 metres Hcp 16
Forat curt en baixada. Hem de tirar per sobre dels arbres per arribar a un green amb forta pendent en pujada esquerra-dreta.
Forat 13
foratforat
65 metres Hcp 18
El més fàcil (o menys complicat) del recorregut. Tenim FL a l'esquerra del carrer i tirem de dalt a baix. El green té força pendent d'esquerra a dreta.
Forat 14
foratforat
76 metres Hcp 14
La principal dificultat està en el green, que ens reb amb una forta pujada. També hem de vigilar si ens emportem la bola a l'esquerra a partir d'ara hi ha Fora Límits. (Gràcies Ignasi!)
Forat 15
foratforat
81 metres Hcp 13
Un altre forat en baixada, semblant al 13 però força més llarg. El green té una forta pendent d'esquerra a dreta.
Forat 16
foratforat
80 metres Hcp 9
Tenim estaques vermelles a tota la part dreta del carrer i un bunquer a l'esquerra, just abans d'entrar al green. Aquí el perill són les branques dels arbres de la dreta, que impideixen (a la primavera sobretot) accedir directes a green. El green té pendent en pujada i d'esquerra a dreta.
Forat 17
foratforat
98 metres Hcp 2
Personalment, el més complicat del recorregut. El forat fa un "mini dog-leg" a la dreta i obliga (si hom vol arribar d'1 a green) a passar per sobre els imponents arbres del davant. No cal dir que la majoria d'intents acaben amb la bola a la riera (estaques vermelles?). El green és força pla.
Forat 18
foratforat
111 metres Hcp 6
Un parell de forats complicats per acabar. Aquest cop tenim que evitar els arbres de l'esquerra i a la dreta tenim la riera. A l'entrada de green i a l'esquerra hi ha un bunquer. El green és completament pla.

Targeta de joc

 targeta

Situació

situació
 Coordenades GPS: 41º42'58" N 2º31'24" E » google maps
 Si veniu de Girona: Per l'autopista AP-7 (antiga A7) hem d'agafar la sortida de Sant Celoni, anar a buscar la C-35 (antiga C-251) direcció Hostalric. A un parell de quilòmetres trobarem el trencant a mà esquerra direcció Gualba. En pocs moment ja hi serem. Per la N-II fins a Maçanet de la Selva i per la C-32 (antiga C251) direcció a Hostalric-Sant Celoni. Passat Hostalric trobareu a mà dreta el trencant de Gualba. En pocs moment ja hi sereu. Si veniu de Barcelona: Per l'autopista AP-7 (antiga A7) hem d'agafar la sortida de Sant Celoni, anar a buscar la C-35 (antiga C-251) direcció Hostalric. A un parell de quilòmetres trobarem el trencant a mà esquerra direcció Gualba. En pocs moment ja hi serem. Per l'A-19 o per la N-II, a l'arribar a Arenys hem de sortir direcció Sant Celoni. A l'arribar a la C-35 (antiga C-251) anar en direcció Hostalric. A un parell de quilòmetres trobarem el trencant a mà esquerra direcció Gualba. En pocs moment ja hi sereu.

Agraïments

 Recorregut i Anàlisi Forat a Forat per en Quim Riera i Raurell. Fotos d'en Jordi Blanch

Vídeo de la FCPP a vista d'ocell