Els Camps de P&P

cerca de camps
Llistat de camps:     Cerca ràpida:

Dades generals

AdreçaCamí de Can Pi, 5
Població08392 Sant Andreu de Llavaneres
Telèfon937 928 961
Webwww.mora.cat
Emailpitchandputt@mora.cat
DirectorAndreu Mora
RecepcióMercè
ProfessorManolo Mesa
Forats9 forats (doble sortida)
ServeisBar, Vestidors, lloguer de material, xarxa de pràctiques i putting green. A més a més podeu practicar el tennis, el paddle, l'squash, el frontó i fer ús del gimnàs.

Recorregut

recorregut
RecorregutEls nou forats del Tennis Mora ocupen un espai de tres hectàrees i la llargada del seu recorregut és de 766 metres. La seva dificultat bàsica no es troba en arribar a green, sino en el putt, ja que els greens són complicats pels desnivells que tenen. A més a més, els nou forats estan il·luminats: una trentena de focus funcionen des de que la llum marxa fins a mitjanit.
Camp de pràctiquesEl camp disposa d'un xarxa de pràctiques (dins una pista de tennis)

Anàlisi Forat a Forat

Forat 1
foratforat
79 metres Hcp 9
Tenim FL a l'esquerra al llarg de tot el forat. Petit obstacle d'aigua a la dreta que només entra en joc si ens quedem molts curts des del tee. Dos bunquers, un al davant-esquerra de green i l'altra al darrera, protegeixen un green que ens rep en lleugera pujada i molt ondulat a la seva part posterior.
Forat 2
foratforat
87 metres Hcp 7
Forat en pujada. Davant del green i a la dreta hi ha un perillós bunquer, darrera el qual es posa generalment la bandera. El green és molt ondulat, ens rep en pujada i tendeix cap al bunquer.
Forat 3
foratforat
92 metres Hcp 3
La part final del carrer i el green es troben en pujada. davant de green ens tornem a trobar (a qui si no!) a un bunquer. El green té una forta pendent de pujada.
Forat 4
foratforat
62 metres Hcp 17
El més fàcil (o menys complicat) del recorregut. Forat curt amb FL a tota la part dreta del carrer. Un bunquer a la part frontal-dreta protegeix a un green que està en pujada.
Forat 5
foratforat
99 metres Hcp 1
Forat llarg i tot en pujada. No es veu el green des del tee. Tota la part dreta del forat és FL i la part esquerra fa una forta pendent cap avall. Davant el green, que es troba en lleugera pujada, ens trobem el nostre amic el bunquer. En aquest forat s'ha de ser força precís si volem evitar-nos problemes.
Forat 6
foratforat
76 metres Hcp 13
Un altre forat en pujada on des del tee no es veu el green. El perill el trobem en forma de bunquer a la part frontal-esquerra de green i en el desnivell del carrer (dreta-esquerra) que farà que la bola vagi cap avall si ens emportem la bola.
Forat 7
foratforat
109 metres Hcp 5
Aquest cop el forat és en baixada i sembla més curt del que realment és. Hi ha un arbre immens just a l'entrada-esquerra del green. El green és gran i amb lleugera pendent d'esquerra a dreta.
Forat 8
foratforat
78 metres Hcp 15
Tenim FL a tota la part dreta del forat, així com la part de darrera. El green està protegit per la part del fons a l'esquerra per un bunquer i ens rep en pujada. Si ens passem de força anirem a parar a la tanca de formigó que delimita el camp.
Forat 9
foratforat
84 metres Hcp 11
Per acabar un forat on la principal dificultat la trobem en la diabòlica pendent en pujada que té el green. Aquest està separat per un piano que parteix el green transversalment. La bandera sol estar a baix.

Targeta de joc

 targetatargeta

Situació

situació
 De Girona: Per la N-II, arribem a Sant Andreu de Llavaneres i anem direcció a la població. Anem a buscar la C-32 (antiga A-19) i just abans d'arribar-hi trobem el desviament a mà dreta. Per la C-32 (antiga A-19), agafar la sortida de Mataró Nord i tornar direcció Girona. Es la sortida de Sant Andreu de Llavaneres. Anem direcció " N-II PLATGES" i només sortir ens trobem amb el desviament a mà esquerra.

De Barcelona: Per La N-II, arribem a Sant Andreu de Llavaneres i anem direcció la població. Anem a buscar la C-32 (antiga A-19) i just abans d'arribar-hi trobem el desviament a mà dreta. Per la C-32, hem d'agafar la sortida de Sant Andreu de Llavaneres. Anem direcció "N-II , PLATGES" i només sortir ens trobem amb el desviament a mà esquerra.

Agraïments

 Recorregut i Anàlisi Forat a Forat per en Quim Riera i Raurell.
Fotos d'en Jordi Blanch.

Galeria d'imatges