Els Camps de P&P

cerca de camps
Llistat de camps:     Cerca ràpida:

Dades generals

AdreçaCarretera General, 3 La Cortinada
Població Ordino (Andorra)
Telèfon00376332227
Webwww.ordinogolfclub.com
Emailinfo@ordinogolfclub.com
Coordenades GPS42º34'27'' N 1º31'09'' E » google maps
DirectorOrlando L. Francesconi
ProfessorGonzalo Mendoza
GreenkeeperAdrian Brugnole
Forats9 forats (doble sortida)
ServeisDriving Range cobert i il·luminat, Terrassa amb Barbacoa, Bar Cafeteria, Zona d'Approach il·luminada, Putting Green Il·luminat, Golf Pro-Shop, Escola de Golf, Lloguer de material, Casa Club, Vestuari amb Dutxes, Organització de campionat i esdeveniments, Servei de custòdia de Pals.

Recorregut

recorregut
RecorregutVall d'Ordino ens ofereix un recorregut de 9 forats amb doble sortida real que el converteixen en Par 54. És un camp adequat per a jugadors de qualsevol nivell. Per els jugadors més experts ofereix forats espectaculars i obstacles d'aigua artificial que exigeixen precisió en els cops. (Les fotos segueixen el següent ordre: les dues primeres són les vistes des de cada una de les sortides i la tercera des del green)
Camp de pràctiquesLes instal·lacions del P&P Ordino disposen d'un ampli camp de pràctiques, un putting green i una zona d'approach per escalfar abans de sortir al camp.

Anàlisi Forat a Forat

Forat 1
foratforat
78 metres Hcp 3
Forat de 78 metres que exigeix un tir intel·ligent. Fora límits a l' esquerra, i a la dreta, el green està protegit per dos bunkers. No és un tir complicat però si es necessita estratègia. Green elevat amb 2 plataformes.
Forat 2
foratforat
70 metres Hcp 5
Es un forat de 70 metres però de gran precisió. No existeix carrer. Tornem amb el fora límits a l'esquerra. A la dreta trobem dos bunkers amb un fort pendent cap a baix per exigir major precisió.
Forat 3
foratforat
85 metres Hcp 9
85 metres de forat totalment pla, amb un green molt ample protegit a l' entrada per un bunker gran. Fàcil a priori, sempre que no enviem la bola a la dreta, on un dens rough amb pendent ens complicaria el forat.
Forat 4
foratforat
95 metres Hcp 7
Seguint per la zona plana del camp trobem en aquest forat la dificultat de la seva distància. 95 metres, amb un gran green que està custodiat per un petit bunker a la dreta, que en principi no entra en joc.
Forat 5
foratforat
75 metres Hcp 11
Sortida en alt de 75 metres. El que pot complicar el forat es el green que rep costa a baix. Degut a la protecció de tot el green amb tres bunkers i fora límits darrera, hem de ser precisos en el llançament.
Forat 6
foratforat
54 metres Hcp 17
El segon forat més curt. Green que complica el putt. La zona central del green és la més alta, de forma que cau cap a tots els costats. Relativament fàcil.
Forat 7
foratforat
80 metres Hcp 13
80 metres protegits per aigua. Un llac lateral i un rierol que talla el carrer poden fer d'aquest forat un malson. Green molt pla, amb poca caiguda i que castiga els que agafen massa pal per eludir l'aigua, ja que al darrera trobem un bunker.
Forat 8
foratforat
63 metres Hcp 15
Continua l'aigua lateral a l'esquerra. Gairebé la presencia del llac es fins al green. Per tant, per completar els 63 metres de forat haurem de jugar per la dreta, lleugerament. Green relativament fàcil.
Forat 9
foratforat
94 metres Hcp 1
94 metres d'alta precisió. Forat límits a l'esquerra amb el riu Valira escombrant els bons resultats. Green molt fàcil per al putt però amb fora límits al darrera i l'esquerra i bunkers per la resta del green.
Forat 10
forat
71 metres Hcp 16
Forat molt similar al forat 1 però en aquest cas entren més en joc els arbres de l'esquerra que delimiten el carrer.
Forat 11
forat
74 metres Hcp 10
Exigeix més precisió encara que el forat 2 degut a que l'alçada augmenta en la sortida i ens pot confondre en l' elecció del pal.
Forat 12
forat
120 metres Hcp 2
És el forat més llarg del camp. 120 metres de llargada fan que sigui complicat aconseguir la línea desitjada. Si ens quedem curts el gran bunker d'entrada ens acollirà la bola.
Forat 13
forat
114 metres Hcp 4
És el segon forat més llarg amb 114 metres. El green és molt ample i rep formidablement l' impacte. Per tant la única dificultat serà cobrir la distància amb la línia desitjada.
Forat 14
forat
90 metres Hcp 14
L' alçada del tee ens pot confondre en l'elecció del pal. Ens rep un green costa a baix que es protegeix amb tres bunkers i un forat límits a la part posterior. Si es dona alçada en el llançament no hi ha complicacions per fer el par.
Forat 15
forat
42 metres Hcp 18
El forat més curt del camp amb només 42 metres. La peculiaritat del forat és senzillament la distància. Ens complica l'execució ja que a més, es complicat de frenar la bola en el green.
Forat 16
forat
84 metres Hcp 8
Potser que sigui el forat més impactant de tots. El llançament ha de sobrevolar tot el llac. El tee està ubicat en una plataforma que s'endinsa al llac. Això pot crear dubtes al jugador. És un forat molt senzill però l'entorn el pot complicar.
Forat 17
forat
81 metres Hcp 12
Amb el llac amagant la seva presència hem de cobrir un total de 81 metres, sense més complicacions.
Forat 18
forat
109 metres Hcp 6
Veritable prova de foc en el forat més cruel del camp. Pot tirar pel terra una targeta perfecta. El carrer ja està custodiat des de el principi amb un fora límits a l'esquerra i un green fàcil però protegit per tots els seus costats.

Targeta de joc

 targetatargeta

Situació

situació
 Coordenades GPS: 42º34'27'' N 1º31'09'' E » google maps

Agraïments

 Recorregut i Anàlisi Forat a Forat per en Jofre García, ex-director del P&P Vall d'Ordino. Fotos d'en Jordi Blanch.