Els Camps de P&P

cerca de camps
Llistat de camps:     Cerca ràpida:

Dades generals

AdreçaCrta. de Lloret a Blanes, Urb. Papalús, s/n
Població17310 Lloret de Mar
Telèfon972 360 314
Fax972 360 314
Coordenades GPS41º41'52" N 2º49'06" E » google maps
DirectorDolors Palahí i Xavier Ponsdomenech
ProfessorXavier Ponsdomènech
Forats18 forats
ServeisCamp de pràctiques il.luminat, putting green, escola de golf, lloguer de pals, vestuaris, bar-restaurant i piscina a l'estiu.

Recorregut

RecorregutEl seu recorregut és variat i d'alt nivell tècnic, cada forat està protegit per un bunker. Està situat en un indret de gran bellesa natural, envoltat de vegetació i de llacs artificials. L'any 2000 va acollir el Campionat d'Europa de Seleccions, on Catalunya va obtenir el sots-campionat darrera Irlanda. La FCPP li ha otorgat un punt "standard", el que et dona un cop adicional per complir el handicap de 54. Consta de dos recorreguts, un de mides FCPP i un altre de mides EPPA. L'Anàlisi està fet en funció de les mides catalanes.
Camp de pràctiquesEl camp té un camp de pràctiques de més de 125 metres on podrem probar tota mena de cops i 2 putting greens situats a la pujada entre la casa-club i la sortida de l'1.

Anàlisi Forat a Forat

Forat 1
foratforat
96 metres Hcp 6
Per començar ens trobem amb un forat "a cegues", és a dir, no veus el green des del tee. Tenim Fora Límits (FL) a la dreta al llarg de tot el forat. El green, que està protegit per un búnquer al seu davant-esquerra, té lleugera caiguda de davant cap a darrera.
Forat 2
foratforat
108 metres Hcp 1
El més llarg i complicat de tot el recorregut. Tornem a tenir FL a la dreta durant tot el forat i un gran búnquer a l'esquerra del green. Tot el forat i el green estan en pujada, sobretot el green, fet que complica força fer el par. Un començament de recorregut molt complicat.
Forat 3
foratforat
70 metres Hcp 9
Amb FL al fons i a la dreta del forat, la seva principal dificultat està en el pi de davant de green, que haurem de passar per sobre o evitar-lo per baix. El green és petit i pla.
Forat 4
foratforat
76 metres Hcp 14
Aquí hem de vigilar sobretot amb el green té força pendent de esquerra a dreta i que està protegit per un bunquer al davant-dreta. Vigileu amb el pendent i els arbres de la dreta.
Forat 5
foratforat
80 metres Hcp 7
Aquí la principal dificultat la trobarem en els arbres de la dreta que ens poden molestar al fer el cop de sortida. Hem d'anar en compte amb el FL al fons i amb el pi de la dreta de green. El green és força planer.
Forat 6
foratforat
97 metres Hcp 12
Personalment aquest forat és dels complicats del recorregut. El tenim completament en baixada i amb dos búnquers, un al frontal-dret i l'altra just a l'esquerra de green. El green és força gran i pla.
Forat 7
foratforat
74 metres Hcp 4
Un altre forat complicat en pujada. Aquí tenim un perillós búnquer profund a l'entrada-dreta del green. El green té lleuguera pendent cap amunt. Més complicat del que sembla a primera vista.
Forat 8
foratforat
69 metres Hcp 18
Forat curt i en teoria el més fàcil (o el menys dificil) del recorregut. Hem d'anar en compte amb el pendent de darrera el green i a la dreta del carrer. Tot el forat, green inclós, té pendent d'esquerra a dreta. El green és força petit.
Forat 9
foratforat
104 metres Hcp 2
Forat "net", és a dir, sense cap obstacle entre el tee i el green. La dificultat del forat la trobem en la distància. El green és completament pla i força gran.
Forat 10
foratforat
90 metres Hcp 16
Un forat visualment impactant. El tee està situat força per sobre del carrer i del green, per tant, compte amb desviar-se gaire de la trajectòria ideal. Vigileu amb el bunquer a l'esquerra de green, que a la foto no es veu però que és força perillós. Un cop a dins el green no hem de tenir gaire problemes per acabar, ja que és completament pla. Si ens passem de força podem anar a parar al llac del fons-dreta.
Forat 11
foratforat
74 metres Hcp 11
Lleuguerament en pujada, aquest forat té la principal dificultat en el seu green, amb força pendent d'esquerra a dreta, i amb el pi del davant-esquerra de green, que haurem d'evitar si no volem tenir problemes. Vigileu amb el bunquer situat just darrera del pi.
Forat 12
foratforat
56 metres Hcp 13
A l'igual que l'anterior, aquí ens trobem amb el green clarament per sobre del tee de sortida, tant que "tirem a cegues" i amb prou feines es veu la bandera. Tenim un arbre a l'esquerra de green que en determinades posicions de bandera haurem de superar si volem arribar-hi. Darrera el green hi ha un bunquer. El green té un "piano" considerable en pujada.
Forat 13
foratforat
78 metres Hcp 8
Envoltat d'arbres, en aquest forat hem de vigilar de no anar-nos-en pels laterals, ja que sortir de la teranyina d'arbres pot ser un calvari. El green és força gran i amb lleuguera pendent dreta-esquerra.
Forat 14
foratforat
81 metres Hcp 15
Sense FL per enlloc, "només" hem de vigilar amb el búnquer que protegeix el green i amb la teranyina d'arbres que l'envolten. Un cop a green, és força pla.
Forat 15
foratforat
68 metres Hcp 17
Encarem la part final del recorregut amb aquest forat curt on el problema se'ns presenta en forma d'inmens arbre al centre-esquerra del carrer, just abans d'entrar a green. Dues opcions: o un blaster i el superem per dalt o un mig swing amb ferro 8 i passem per sota. El green no presenta cap dificultat.
Forat 16
foratforat
66 metres Hcp 10
Forat cur, i un altre cop "a cegues" amb l'agravant que hem de travessar el llac per poder arribar a green. Vigileu de no passar-vos de força perquè hi ha un FL esperant al fons de green. Forat dels anomenats "psicològics".
Forat 17
foratforat
88 metres Hcp 3
La dificultat està en que el green està elevat en relació al tee de sortida i que el green té força pendent en pujada. Aquí enganya una mica la distància ja que sembla més aprop del que és realment. Vigileu amb el bunquer situat a la part frontal-esquerra de green i amb els arbres a la part frontal-dreta.
Forat 18
foratforat
82 metres Hcp 5
Per acabar un forat en que tenim FL a l'esquerra al llarg del recorregut i la xarxa protectora del camp de pràctiques a la dreta. Si ens passem de pal podem anar a parar a la casa-club. És a dir, s'ha d'anar força recte i com a mal menor, quedar-nos curts. Un cop a green, pla i força gran, no tindrem problemes per acabar.

Targeta de joc

 targeta

Situació

situació
 Coordenades GPS: 41º41'52" N 2º49'06" E » google maps
 Si veniu de Girona per la carretera de Vidreres teniu que entrar a Lloret i anar direcció Blanes. Abans d'arribar a la Central d'Autobusos, gireu a la dreta. Està molt ben indicat, no té pèrdua. I si veniu de Blanes, doncs quasi el mateix. Veureu la central d'Autobusos a l'esquerra, hi gireu i els rètols us hi porten.

Agraïments

 Recorregut i Anàlisi Forat a Forat per en Quim Riera. Fotos cedides per en Jordi Blanch