Els Camps de P&P

cerca de camps
Llistat de camps:     Cerca ràpida:

Dades generals

AdreçaC/Ramon Llull, 14 (Urb. Sant Berger)
Població08329 Teià (Barcelona)
Telèfon935.403.089
Fax935.433.163
Webwww.teiapitchandputt.com
Emailinfo@teiapitchandputt.com
Coordenades GPS41º29'44" N 2º19'53" E » google maps
DirectorJordi Torrent Marès
RecepcióXavier Lopez i Emilio Borrego
ProfessorFrancisco Cabrera
Forats18 forats
ServeisObert tot l'any. Escola de Golf amb classes particulars i col·lectives i escola infantil. Zona de pràctiques amb putting green, zona d'approach i bunquer. Casa Club amb cafeteria, terrassa, vestidors i dutxes. Botiga de Golf. Lloguer de pals i carrets.

Recorregut

recorregutrecorregutrecorregut
RecorregutLa gent defineix aquest camp com a un recorregut divertit i dels més variats que han jugat. El camp té moltes ondulacions i unes espectaculars vistes. Les distàncies són entre 53 i 120 metres.
Camp de pràctiquesEl camp disposa d'una xarxa de pràctiques, una zona de putting green, una d'approach i una de bunquer.

Anàlisi Forat a Forat

Forat 1
foratforat
73 metres
Forat amb baixada i green bastant plà, té un gran bunquer darrera el green que es comparteix amb el forat 8. A l'esquerra hi ha un petit torrent (obstacle d'aigua). És un dels forats més fàcils (o menys difícils) del camp.
Forat 2
foratforat
78 metres
Curt però complicat. Hi ha fora límits a la dreta. El green té una considerable caiguda i a l'esquerra hi ha un bunquer bastant profund. S'ha de jugar a la dreta!
Forat 3
foratforat
80 metres
A la dreta hi torna haver-hi fora límits, però el green està molt ben protegit per una sèrie de turons, per si de cas també hi ha un bunquer a l'entrada de green.
Forat 4
foratforat
120 metres
El forat més llarg del camp. Hi ha un bunquer inmens que el separa del forat 5 i tota la vora dreta, i al final de green és fora límits. Forat bastant ample.
Forat 5
foratforat
95 metres
Com no, fora límits a la dreta, on hi ha un barranc. El green està aixecat i és dificultós veure la bandera amb claretat, pel que es passi de green hi ha dos bunquers preparats per rebre la bola.
Forat 6
foratforat
80 metres
El fora límits queda més lluny que als altres forats. A l'esquerra hi ha un curiós bunquer amb un petit pi al centre. El green té la caiguda cap al bunquer, s'ha d'anar amb compte!
Forat 7
foratforat
67 metres
Es juga des d'una posició més alta que el green. A l'esquerra hi ha un obstacle d'aigua i el green és bastant pla.
Forat 8
foratforat
74 metres
Forat en pujada. S'ha de superar el llac i un torrent que es troben al centre del carrer. A l'esquerra del green hi ha un grandiós pi i darrera, el bunquer que anomenàvem al forat 1. Al centre de green hi ha un piano que el separa en dos nivells.
Forat 9
foratforat
79 metres
Aquest forat també puja i a l'esquerra hi tornem a trobar el torrent. El green, molt pla, està protegit per dos grans arbres.
Forat 10
foratforatforat
81 metres
Forat amb el carrer bastant pla, però amb un green petit i amagat, la valla de la dreta marca el fora límits, no hi ha bunquers.
Forat 11
forat
87 metres
El desnivell de tee a green és considerable, darrera el green hi ha fora límits i a la dreta hi ha un bunquer amb forma de trèbol.
Forat 12
foratforat
57 metres
"El de la caseta". El fora límits a la dreta, els dos pins davant el green, el bunquer a l'esquerra i una antiga "barraca" fan que aquest forat, tot i la curta distància, sigui força complicat.
Forat 13
foratforat
102 metres
El segon més llarg del camp. S'ha de travessar un altre torrent marcat amb estaques grogues. El carrer és molt ample i a l'entrada de green hi ha un bunquer.
Forat 14
foratforat
72 metres
Forat amb molta pujada que fa que no es pugui veure bé el green. Just davant el tee tornem a tenir el torrent del 13 i tota la valla de la dreta defineix fora límits.
Forat 15
foratforat
59 metres
És un dels més fàcils del camp, tot i que passar-se de green ens pot complicar el par, ja que hi ha un important desvivell. Ara que si ens quedem curts, tenim un bunquer just davant el green.
Forat 16
foratforatforat
62 metres
És un forat amb pujada que al darrera de green hi ha un important barranc, no té bunquers. Sobretot jugueu conservadors.
Forat 17
forat
56 metres
Des del tee podem gaudir d'unes vistes espectaculars, s'hi veu el mar i tota la ciutat de Barcelona. Es juga des de dalt, un bunquer perjudica el cop curt i pel qui es passi hi ha fora límits al darrera, ara que si juguem per l'esquerra no hi ha problema.
Forat 18
foratforat
91 metres
Per acabar, un forat amb fora límits a la dreta, el famós torrent que anàvem trobant a la primera volta i una alzina surera davant el green. La dificultat d'aquest forat canvia molt segons on estigui situada la bandera.

Targeta de joc

 targeta

Situació

 Coordenades GPS: 41º29'44" N 2º19'53" E » google maps
 A 20 minuts de Barcelona i de la capital de la comarca del Maresme Mataró. Agafar la NII i a l'alçada d'El Masnou agafar la carretera cap a la població de Teià. El camp està dins la Urbanització Sant Berger.

Agraïments

 Descripció feta per P&P Barcelona Teià. Fotos cedides per l'Adam Segalés Guy.

Galeria d'imatges