Els Camps de P&P

cerca de camps
Llistat de camps:     Cerca ràpida:

Dades generals

AdreçaFinca Can Maimó - Camí de Vilassar, s/n
Població08410 Vilanova del Vallès (Barcelona)
Telèfon938 456 163
Fax938 458 059
Webwww.pitchandputtvallromanes.com
Emailinfo@pitchandputtvallromanes.com
Coordenades GPSN 41º 32' 17" E 2º 18' 41" » google maps
Forats18 forats
ServeisCamp de pràctiques il·luminat, 9 forats il·luminats, Escola de Golf, Lloguer de Material, Pro-Shop, Vestidors amb dutxes, Restaurant i Organització de Campionats.

Recorregut

recorregutrecorregutrecorregut
RecorregutÚnic camp de Catalunya amb 2 recorreguts: 1 de 18 forats i 1 de 9 independent,
Carrers amples, búnquers i llacs estan ubicats estratègicament per adaptar-se tant a les necessitats d'aquells jugadors que comencen, com a les espectatives dels més experts.
Camp de pràctiquesLa zona de pràctiques engloba un camp amb 30 tees (15 dels quals són coberts), una zona d'approach i el putting green.

Anàlisi Forat a Forat

Forat 1
foratforat
51 metres Hcp 18
Forat curt, en el que cal ser precís. Green lleugerament mogut, especialment si la bandera està al fons-esquerra. Bunker entrada green a l´esquerra. Potser senzill o complicat, segons cadascú.
Forat 2
foratforat
113 metres Hcp 7
Llarg amb FL a l´esquerra (xarxa del camp de pràctiques), a la dreta pendents amb arbres i rough, que poden dificultar el segón cop. Green bastant planer i gran.
Forat 3
foratforat
74 metres Hcp 16
No te massa complicacions, tot que hi ha fora limits a l´esquerra, no hauria d´entrar en joc, i davant del tee de sortida, hazard o obstacle d´aigua (sempre està sec) i un frondós arbre a la dreta, que poden condicionar (?). Green amb poques dificultats. Oportunitat.
Forat 4
foratforat
59 metres Hcp 15
Curt, green elevat, darrera un bunker mig amagat i darrera del bunker, el hazard o obstacle d´aigua del forat 3. La part frontal de green et baixa la bola per les pendents. Ull, a passar-se : dificultats. Green poc complicat.
Forat 5
foratforat
68 metres Hcp 17
Asequible. Carrer ample. Si et passes de green, arbres i pendents amb rough, també a la dreta i esquerra pendents i rough. Green poc mogut. Nova oportunitat.
Forat 6
foratforat
82 metres Hcp 10
Fora limits a l´esquerra i a la dreta arbres i rough. Green en caiguda d´esquerra-dreta. Vigilar no passar-se, sovint vent a favor. Afinar el putt.
Forat 7
foratforat
74 metres Hcp 13
La dificultat esta en el FL de darrera el green, que pot condicionar la sortida. Green lleugerament elevat. Bunker a uns 7-8m del green. A l´esquerra durant el recorregut del forat hi ha FL. Green poc mogut.
Forat 8
foratforat
62 metres Hcp 6
El HCP no coincideix amb la dificultat, antigament hi havia un gran arbre a devant el green, actualment ja no hi és i no han canviat el seu HCP. Forat poc complicat, green elevat i bunker a l´esquerra, si es va a la dreta del carrer rough que pot dificultar recuperació. Green poc complicat. No passar-se de cop, és complica el forat. Bona ocasió.
Forat 9
foratforat
45 metres Hcp 9
Molt curt. Dificultats: la propia distància que propicia passar-se del green i anar FL del darrera, les diferents caigudes del green, clares de dreta-esquerra i darrera-devant. Pot semblar senzill, però li tens que tenir presa la mida. Davant-dreta hi ha una olivera, que cal sobrevolar si colocan la bandera al darrera. Dificultat afegida.
Forat 10
foratforat
81 metres Hcp 5
Forat Psicològic. Per distància no és dificultós, el problema esta en l´ample hazard o obstàcle d´aigua que hi ha a l´entrada del green, més el grans arbres a dreta i esquerra de l´obstàcle, que si els toques t´envian la bola a la dificultat, de farragosa recuperació. Green en marcada baixada de darrera-devant, si la bandera esta a l´entrada de green, ull amb el putt, pots anar directament al hazard, que és molt profund. Fer el par és molt bon resultat.
Forat 11
foratforat
72 metres Hcp 12
Forat del llac. No és dificil, però com sempre l´aigua pot condicionar a més d´un/a. Green amb caiguda de darrera-devant. Vigilar no passar-se del green recuperació difícil, el green et reb en baixada i direcció al llac. Potser birdie?
Forat 12
foratforat
79 metres Hcp 14
Sortida força elevada, repecte el green. Llac i gran arbre a l´esquerra. A la dreta terreny elevat, d´anar-hi dificulta la recuperació. No passar.se de cop, FL lluny del green pel darrera, però fàcil d´anar-hi. Green en caiguda de dreta-esquerra, direcció al llac.
Forat 13
foratforat
65 metres Hcp 8
Forat en considerable pujada, no es veu el green. Bunker frontal, difícil recuperació si et passes el green, hi han arbres, rough, i fortes pendents. Green amb caiguda pronunciada de darrera-devant (direcció bunker) i sobretot de dreta-esquerra. Afinar el putt.
Forat 14
foratforat
120 metres Hcp 2
Un dels dos més llargs. Sortida en pujada, FL a l´esquerra amb filera d´arbres que igual et poden ajudar com perjudicar. Dificultat a resaltar la distància, i els arbres i el rough de la dreta i al voltant del green, menys per la seva part frontal. Green lleugerament elevat però no massa complicat.
Forat 15
foratforat
120 metres Hcp 1
Forat del ?flam?. Llarg i el més difícil del recorregut. Green força elevat i fortes pendents pel devant especialment i dreta , amb arbres a l´esquerra i dreta del green, igualment pel darrera. FL a l´esquerra durant tot el recorregut del forat. Rough a la dreta que pot dificultar el segón cop. Quan ja estas a dalt, el green no és massa complicat. Un par pot ser molt bon resultat, però un bogey, és per conformar-se i no complicar-se l´existència.
Forat 16
foratforat
80 metres Hcp 3
Dificultós. Difícil ?parar? la bola a green de primer cop, green amb molta, crec que excesiva pendent, d´esquerra-dreta. Bunker devant-esquerra de green. En aquest forat examinem el putt. Fer par, és bon resultat.
Forat 17
foratforat
86 metres Hcp 11
Personalment, no em resulta fàcil fer el par, he fet inclós algún berdie, però habitualment ?punxo?. A cop d´ull, no te dificultat, és ample, amb bunker a l´esquerra i arbres a la dreta, que no haurien d´entrar en joc, la distància és fácil d´assolir, però... El green esta elevat. Ull, quan fa vent, normalment en contra.
Forat 18
foratforat
118 metres Hcp 4
Llarg i ample, en lleugera baixada. FL per tota la part esquerra i darrera del green, arbres a la dreta i rough que pot ser molest en el segón cop. A la dreta del green arbres i fortes pendents i al final de les mateixes un altre FL, és complicada la recuperació des d´ aquesta zona. El green no presenta massa dificultats.

Targeta de joc

 targetatargeta

Situació

situació
 Coordenades GPS: N 41º 32' 17" E 2º 18' 41" » google maps
 Per autopista direcció Girona (C-33) sortida 13 Granollers-masnou. Agafar el desviament a la dreta Alella-Masnou, amb direcció a Vilanova del Vallès després de passar el semàfor del creuament de Vilanova, anar en direcció a Vallromanes. Per autopista de Maresme (C-32), sortida 5 Alella, direcció Vallromanes.

Agraïments

 Recorregut i Anàlisi Forat a Forat per en Josep Soldevila. Fotos d'en Jordi Blanch.

Vídeo de la FCPP a vista d'ocell