Els Camps de P&P

cerca de camps
Llistat de camps:     Cerca ràpida:

Dades generals

AdreçaCarrer Schubert, s/n Urb. Vendrell Mar
Població43700 El Vendrell
Telèfon977 668 031
Fax977 668 031
Webwww.pitchandputtvendrell.es
Emailinfo@pitchandputtvendrell.es
Coordenades GPS41º12'23" N 1º32'57" E » google maps
DirectorJosep Mª Roqueta
RecepcióEva Ciórraga
ProfessorJesús Martínez
Forats18 forats
ServeisObert tot l'any, lloguer de material, camp de pràctiques il.luminat, botiga de golf i restaurant.

Recorregut

recorregut
RecorregutEl camp consta de 18 forats, amb 2 forats alternatius per possibles reformes. Una de les seves característiques és la seva vegetació, formada per garrofers centenaris. El camp està dissenyat per Laureano Nomen i les seves característiques principals són els desnivells, els carrers ben diferenciats i les distàncies. D'entre els seus forats podem destacar el 12 i el 13 on trobem dos llacs que fan més atractiu el joc. En general podem dir que aquest camp té una certa dificultat pels seus grans desnivells i la seva vegetació, però és bastant agraït per jugadors de tots els nivells ja que no és gens monòton.
Camp de pràctiquesDisposa d'un ampli camp de pràctiques de més de 150 metres iluminat i de putting green.

Anàlisi Forat a Forat

Forat 1
foratforatforat
78 metres Hcp 16
Com el seu handicap indica no és un forat de gaire dificultat, sempre juguem sense desnivells. La major dificultat que té és un bunker a l'esquerra del green que no té per què entrar en joc. No té masses dificultats si surts fora del carrer.
Forat 2
foratforatforat
87 metres Hcp 14
Forat sense desnivells, fora del carrer no té dificultats, una de les seves avantatges és que el green és molt gran però amb la dificultat de certa inclinació.
Forat 3
foratforatforat
86 metres Hcp 18
La seva màxima dificultat radica en un fora límits a l'esquerra. Com gairebé tot el camp, la part de raf està composta per grans garrofers que sempre dificulten el joc. El seu green té un bunker a la dreta i un gran desnivell a l'esquerra.
Forat 4
foratforatforat
84 metres Hcp 10
La principal característica d'aquest forat és que el tee està a un nivell molt més alt que el carrer. No té dificultats ni per l'esquerra ni per la dreta, el green està protegit per un bunker al darrera i un altre de petit a la dreta.
Forat 5
foratforatforat
119 metres Hcp 4
És un dels forats més llargs del camp; al igual que el quatre, el seu tee està molt més alt que el carrer. El green està protegit per un bunker a la dreta i un a l'esquerra. A l'esquerra del forat tenim una zona amb un mur de pedra i el green consta de varis desnivells.
Forat 6
foratforatforat
90 metres Hcp 12
Tot el forat té el mateix nivell. La seva màxima dificultat radica en un gran desnivell a l'esquerra i una zona d'aigües a la dreta.
Forat 7
foratforatforat
115 metres Hcp 2
El tee s'eleva sobre el carrer amb un fora límits a la dreta. El green té una protecció de un bunker abans de green a la dreta i un altre a l'esquerra.
Forat 8
foratforatforat
Hcp 6
És el primer forat on l'aigua entra en joc. Disposa de zona de dropatge. Abans del green hi ha un petit mur que marca un desnivell, on es pot dropar sense penalitzar. El green és bastant ample i amb una mica de desnivell.
Forat 9
foratforatforat
98 metres Hcp 8
Carrer amb dos desnivells, un marcat per un mur a la dreta amb raff difícil. A l'esquerra del green hi ha fora límits, el green és bastant pla i estret amb un bunker al darrera que dificulta una mica el forat.
Forat 10
foratforatforat
100 metres Hcp 9
Forat amb gran desnivell, amb el tee elevat. Al mig del carrer hi ha un bunker a la dreta. El green és bastant petit.
Forat 11
foratforatforat
62 metres Hcp 17
El forat més petit del camp. Com a màxima dificultat té un bunker a la dreta amb un petit garrofer al costat. Té un green molt ample.
Forat 12
foratforatforat
70 metres Hcp 3
Un dels forats que han estat modificats recentment, s'ha avançat la sortida fins els 70 metres. El forat continua amb un fort desnivell, amb aigua a la dreta. Té un bunker a l'esquerra, el green és molt ample amb molts desnivells.
Forat 13
foratforatforat
117 metres Hcp 1
És el forat més difícil del camp. El tee s'eleva molt sobre la resta del carrer. La principal dificultat del forat radica en la distància de tee a green afegint l'aigua frontal amb un fora límits a l'esquerra. El green té poc desnivell i és molt gran.
Forat 14
foratforatforat
62 metres Hcp 7
La principal dificultat d'aquest forat és un hazard a l'esquerra que va de tee a green rodejant-lo per la banda esquerra en forma d'illa. El green és ample amb una mica de pendent.
Forat 15
foratforatforat
75 metres Hcp 13
Tee elevat sobre el green amb un carrer sense dificultats. No hi ha forat límits. Green bastant ample.
Forat 16
foratforatforat
74 metres Hcp 11
El tee està al mateix nivell del carrer amb un petit mur al davant. No hi ha fora límits i el green és bastant gran amb una mica de desnivell.
Forat 17
foratforatforat
97 metres Hcp 15
El tee està elevat amb una mica de desnivell. Al mig del carrer hi ha un pi que dificulta el forat, passat el pi tenim un mur amb estaques grogues i una mica de canalet. Tot seguit tenim el green que és bastant gran amb poc desnivell.
Forat 18
foratforatforat
99 metres Hcp 5
El tee no està massa elevat amb carrer ample. Abans de green hi ha un bunker a la dreta que juga bastant. Hi ha fora límits darrera el green. El green és ample amb poc desnivell.
Forat 19
foratforat

El tee està elevat sobre el carrer. La seva principal dificultat radica en un pi enorme, amb un petit bosc rodejant el green per dreta i esquerra. El green té molt desnivell.
Forat 20
foratforat

El tee està al mateix nivell que el carrer amb un fort pendent a la dreta que delimita el camp amb fora límits. El green és molt gran amb varis desnivells que el dificulten.

Targeta de joc

 targeta

Situació

situació
 Coordenades GPS: 41º12'23" N 1º32'57" E » google maps
 Crta. C-31 del Vendrell a Calafell km.61, Urb.Vendrell Mar. Situat a les comarques de Tarragona, el Centre de Golf El Vendrell es troba a la capital del Baix Penedès, concretament al km.136'500 de la C-31 d'El Vendrell a Calafell, amb accessos des de l'autopista AP7 (sortida 31 direcció Barcelona), C-32 (sortida 6 direcció Vendrell) i N-340, a uns 30 kms. de Tarragona i 60 kms. de Barcelona.

Agraïments

 Recorregut i Anàlisi Forat a Forat per P&P El Vendrell

Galeria d'imatges

Vídeo de la FCPP a vista d'ocell