Els Camps de P&P

cerca de camps
Llistat de camps:     Cerca ràpida:

Dades generals

Coordenades GPS41º51'49" N 2º21'17" E » google maps
Forats9 forats (doble sortida)
IntroEl camp va tancar definitivament el dia 18 de desembre del 2008.
ServeisTenia Casa-club, lloguer de material, classes de P&P, bar i parquing.

Recorregut

recorregutrecorregutrecorregut
RecorregutViladrau era un camp de 9 forats amb dues sortides ben diferenciades
Camp de pràctiquesDisposava d'un camp de pràctiques i d'un putting green.

Anàlisi Forat a Forat

Forat 1
foratforat
85 metres Hcp 10
Per començar un forat en baixada. Haurem de passar per sobre dels arbres que no ens deixen veure completament el green. A la dreta de green tenim un bunquer. El green pràcticament pla.
Forat 2
foratforat
97 metres Hcp 1
El més complicat del recorregut. Forat "cec" i en pujada. Davant de green a l'esquerra hi ha un bunquer que recollirà les boles que es quedin curtes, per tant s'ha d'entrar per la dreta. El green fa lleuguera pendent de dreta a esquerra.
Forat 3
foratforat
72 metres Hcp 5
Forat curtet on haurem d'evitar el bunquer que protegeix el davant del green. A la seva dreta tenim el llac. El green és petit i força pla.
Forat 4
foratforat
55 metres Hcp 8
Forat característic del recorregut, on tenim un desnivell força pronunciat fins arribar al green. Hem d'evitar caure al llac que voreja tota la part frontal, dreta i posterior del green. El green està en lleugera pujada de dreta a esquerra.
Forat 5
foratforat
48 metres Hcp 18
El més curt i el més fàcil (o menys difícil) del recorregut. Davant de green hi ha un bunquer. El green és força pla.
Forat 6
foratforat
89 metres Hcp 2
Entrem a la part "estreta" del camp. Tenim "Hazard Lateral" (estaques vermelles) a tota la part dreta del carrer i un bunquer a uns 10 metres de l'entrada de green. El green és completament pla.
Forat 7
foratforat
79 metres Hcp 16
Continuem amb "Hazard Lateral" a tota la part dreta de carrer. Un bunquer protegeix el green al seu davant. El green està lleugerament inclinat d'esquerra a dreta.
Forat 8
foratforat
98 metres Hcp 13
Estem lleugerament elevats respecte el green. Continuem amb "hazard lateral" a tota la part dreta del carrer i davant del green tenim un bunquer. També haurem de superar per dalt uns arbres joves per arribar a green. El green ens reb en pujada.
Forat 9
foratforat
64 metres Hcp 14
Un bonic forat per acabar el recorregut: hem de superar el llac del davant i vigilar amb el bunquer de l'esquerra de green i amb un hazard lateral a la dreta de green. El green té força pendent de pujada.
Forat 10
foratforat
71 metres Hcp 11
Aquí avancem la posició al davant dels arbres, el que fa que tinguem una visió més clara del green i del bunquer que el protegeix a la dreta.
Forat 11
foratforat
83 metres Hcp 7
Tornem a avançar la posició respecte a l'anterior sortida i ens posem més a la dreta, el que ens dona més angle d'entrada.
Forat 12
foratforat
57 metres Hcp 9
Avancem uns metres a la dreta i tirem des d'un turonet que ens permet veure clarament el bunquer que tenim a l'esquerra de green. Si la bola toca els fils d'electricitat que tenim al davant haurem de repetir el cop.
Forat 13
foratforat
65 metres Hcp 3
Hem d'afegir-hi uns quants metres al forat anterior, però els perills continuen essent els mateixos: l'aigua que envolta el green.
Forat 14
foratforat
69 metres Hcp 6
Aquest cop es complica degut al Fora Límits a dreta i esquerra del carrer. Si hi afegim el bunquer a l'entrada de green, haurem d'afinar bastant el cop per no tenir un ensurt.
Forat 15
foratforat
96 metres Hcp 4
Forat quasi idèntic, amb la salvetat que canviem de costat. Aquí sortim del costat dret i un pèl més endarrerits.
Forat 16
foratforat
79 metres Hcp 17
Canviem de costat, ara tirem de l'esquerra i una mica elevats en relació al green.
Forat 17
foratforat
93 metres Hcp 15
Tornem a canviar de costat, ara des de la dreta. Hem de passar pel ben mig dels arbres i superar el bunquer de davant de green.
Forat 18
foratforat
66 metres Hcp 12
Per acabar tirem des d'una plataforma metàlica instal·lada al ben mig del llac. Com us deia abans, un bon forat per acabr aquest recorregut.

Targeta de joc

 targetatargeta

Situació

situació
 Coordenades GPS: 41º51'49" N 2º21'17" E » google maps
 Golf Viladrau estava situat dins el Parc Natural del Montseny, a 50 minuts de Barcelona, 10 minuts de Vic i a 40 de Girona. S'hi accedia per la N-152, sortida Seva-Viladrau, o bé per l'Eix Transversal, sortida La Fullaca.

Agraïments

 Recorregut i Anàlisi Forat a Forat per en Quim Riera Raurell. Fotos d'en Jordi Blanch.

Galeria d'imatges