Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php on line 351

Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php on line 353

Warning: mysql_free_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php on line 356

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php:351) in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/functions.inc.php on line 256

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php:351) in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/index.php on line 209

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php:351) in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/index.php on line 211
Regla d'hivern i Regla d'hivern malinterpretada. - El Fòrum del Pitch&Putt.

QuimRiera.com

 

Ets a: Inici > El Fòrum del P&P

Regla d'hivern i Regla d'hivern malinterpretada. (Regles del P&P)

per JP, dimarts 03 setembre de 2013, a les 18:12 (fa 2241 dies) @ jponce

Interessant reflexió sobre la regla d'hivern.
Completament d'acord en que se'n fa un xic d'abús i que s'aplica en circumstancies en que no caldria.
Però el més interessant és el que comentes del collaret del green.
És cert que en qualsevol camp trovariem zones del carrer que per una o altre causa son segades uns mil·límetres més altes que la part general del carrer. Pot ser a causa d'innumerables factors: nivells de la màquina diferents, aspersors que sobresurten o dificultats orogràfiques que impedeixen que la màquina talli igual de curta l'herba que al pla.
No hi ha decisions conegudes sobre aquest aspecte, però com be dius si seguim al peu de la lletra el reglament, no podrem col·locar la bola en aquestes zones, inclosos alguns collarins de green que presenten uns mil·límetres més d'alçada que el carrer en general.

Evidentment, no podem anar amb un peu de rei impedint que la gent col·loqui la bola perquè en aquell metro l'herba té mig mil·límetre més que un metre més enrrere.

Jo interpreto que per equitat, tota aquella zona que es considera 'carrer', inclosos els collarins de green, son herba segada al ras. Però aquesta és la meva interpretació, que no la de qualsevol àrbitre que pot opinar diferent.

Salut i mira de no deixar els paraigües desvalguts.

;-)


Conversa complerta:

 RSS d'aquesta conversa