Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php on line 351

Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php on line 353

Warning: mysql_free_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php on line 356

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php:351) in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/functions.inc.php on line 256

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php:351) in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/index.php on line 209

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php:351) in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/index.php on line 211
Jugar en les "mateixes" condicions... ??!! - El Fòrum del Pitch&Putt.

QuimRiera.com

 

Ets a: Inici > El Fòrum del P&P
Avatar

Jugar en les "mateixes" condicions... ??!! (General)

per Quim R.-18 @, Girona, dijous 02 febrer de 2012, a les 09:53 (fa 3041 dies)

Parlem clar, això de jugar tots en els mateixes condicions al Rànquing és una utopia tal i com està organitzada avui en dia la competició. Perquè ja m'explicareu si un jugador que surt el divendres a les 10 del matí juga amb les mateixes condicions que el que surt el diumenge a 2/4 de 2. Ens podem trobar en que el primer jugui amb lleugera pluja i abrigat fins a les celles i l'altra amb màniga curta.

La solució? Tancar el Rànquing als millors 72 jugadors i així tots jugarien sempre amb les mateixes condicions.

Per tant, deixem-nos de tonteries i reconeixem d'una vegada per totes que si volem conservar l'actual sistema de participació no hi ha més camí que aquest. És el peatge que s'ha de pagar si volem màxima participació al Rànquing.

--
Quim Riera i Raurell
acpp001867

Jugar en les "mateixes" condicions... ??!!

per Juanjo, dijous 02 febrer de 2012, a les 10:32 (fa 3041 dies) @ Quim R.-18

...a no ser que es faci prèviament un ranquing provincial i d´on surtin els 72 millors que facin la fase final del ranquing....

Segur que a Lleida i Tarragona hi hauria moltíssima més participació

Avatar

Jugar en les "mateixes" condicions... ??!!

per Quim R.-18 @, Girona, dijous 02 febrer de 2012, a les 10:50 (fa 3041 dies) @ Juanjo

Aleshores el "problema" el traspassariem al Provincial... :)

En definitiva, es tracta d'assumir entre tots que és impossible aconseguir la igualtat de condicions absoluta. I entendre que el que avui et perjudica demà et pot beneficiar, que a la llarga es tendeix a la igualtat.

--
Quim Riera i Raurell
acpp001867

Avatar

Jugar en les "mateixes" condicions... ??!!

per Spider ⌂ @, Roc3, dijous 02 febrer de 2012, a les 11:29 (fa 3041 dies) @ Quim R.-18

Hola Quim,

crec que els que juguem a P&P ja assumim que les condicions són/poden ser variables d'una sortida a una altra durant 3 dies. No podem controlar el temps, està clar. L'únic que es tracta és de que tots juguem dintre de uns límits, els mateixos límits per a tots, que probablement per aquest cap de setmana no es complien, perque els de Dissabte al matí anaven a trobar-se amb temperatures d'entre -5 i 0ºC i els de Diumenge a les 13.30h temperatures d'entre 5 i 8ºC (positius) i ja passàvem de jugable a infumable.

Que un juga amb sol i l'altre amb núvols, plujim i rasqueta... mala sort, a abrigar-se i a aferrar-se una mica més al camp. El que no pot, ni de ser, és que uns juguin en condicions acceptables (vent moderat o fort, pluja moderada o intensa, 4 o 5ºC, etc) i els seus competidors es trobin amb greens anegats d'aigüa, carrers i greens com a pedres on la bola bota com si fos asfalt, etc.

És a dir, les condicions no poden ser les mateixes per a tots sempre, OBVI, però dintre de uns límits lògics que de vegades no s'han complert i ara SÍ (gràcies a la suspensió de la prova), en el cas Franciac'12.

;)

Avatar

Jugar en les "mateixes" condicions... ??!!

per Quim R.-18 @, Girona, dijous 02 febrer de 2012, a les 11:53 (fa 3041 dies) @ Spider

El problema, amic Lauren, és que no tothom situa els "límits lògics" en el mateix lloc.
Per tant hem d'entendre que els límits lògics no son els de cadascú sino els dels responsables de pendre decissions. I assumir-los com a propis, aquí està la veritable dificultat.

--
Quim Riera i Raurell
acpp001867

Avatar

Jugar en les "mateixes" condicions... ??!!

per Spider ⌂ @, Roc3, dijous 02 febrer de 2012, a les 12:18 (fa 3041 dies) @ Quim R.-18

Hi ha coses que mai podré acceptar com a "meves", perque em resulten massa descabellades.

Recordo una retirada meva d'un torneig comercial fa 2 hiverns perque la bola em picava a green i feia un salt de més de 2 metres (per sobre de la bandera) i anava fora límits.

També vaig jugar una prova oficial d'Interclubs amb un vent huracanat que doblegava banderes, movia la bola a green i em desplaçava (literalment) tot el cos mentre intentava patejar. També vaig arribar a veure com una bola arribava a l'alçada d'un green (forat de 120 mts), començava a pujar cap al cel i tornava més de 40 metres enrera per anar a parar a un llac. Tant inverosímil com real i frustrant.

No es va suspendre la prova i NO; MAI ACCEPTARÉ AQUELLA DECISSIÓ COM A MEVA. No puc, per una senzilla raó:

Em va costar el meu rècord de cops (80), i ja porto + de 2 anys de "cachondeíto" amb la meva estrena a l'Interclubs, on suposadament era "el crack". Toma crack!!! jejeje.

En fi, cel.lebro que mica en mica les decissions dels Comités i la meva lògica personal es vagin apropant.

:D

Jugar en les "mateixes" condicions... ??!!

per Juanjo, dijous 02 febrer de 2012, a les 11:35 (fa 3041 dies) @ Quim R.-18

Definitivament, penso que el que realment importa es que els greens estiguin ben segats i cuidats, sense clapes ni bonys. I tindre el valor de fer servir els camps reserves si el que toca no està en aquestes condicions, que per aixó estan. Aixó sí que es excel.lencia.

La diferencia climàtica d´una sortida a l´altra no ha de ser cap problema, sempre i quan no sigui una situació recollida en el protocol de torn o es perdi el sentit comú.

salutacions

Avatar

Jugar en les "mateixes" condicions... ??!!

per Quim R.-18 @, Girona, dijous 02 febrer de 2012, a les 11:50 (fa 3041 dies) @ Juanjo

Completament d'acord.

--
Quim Riera i Raurell
acpp001867

Jugar en les "mateixes" condicions... ??!!

per Orujo John, dijous 02 febrer de 2012, a les 12:25 (fa 3041 dies) @ Quim R.-18

"cuidadin" em garlar massa del RK provincial, o l'amic Tes ens excomunicará !!!!!

m'ho estinc passant teta llegin el forum.......

salut a tots

Avatar

Jugar en les "mateixes" condicions... ??!!

per Spider ⌂ @, Roc3, dijous 02 febrer de 2012, a les 12:37 (fa 3041 dies) @ Orujo John

Ara no et deu llegir en Tes, Orujo, perque com que fa tant bon temps segur que està donant un passeig en màniga curta per Fornells.

Jugar en les "mateixes" condicions... ??!!

per tes, dijous 02 febrer de 2012, a les 18:42 (fa 3040 dies) @ Spider

Ara mateix acabo de sortir de banyarme del llac, de la calor que tenia