Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php on line 351

Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php on line 353

Warning: mysql_free_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php on line 356

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php:351) in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/functions.inc.php on line 256

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php:351) in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/index.php on line 209

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php:351) in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/index.php on line 211
llibre de regles - El Fòrum del Pitch&Putt.

QuimRiera.com

 

Ets a: Inici > El Fòrum del P&P

llibre de regles (General)

per parringues, diumenge 12 febrer de 2012, a les 19:19 (fa 2970 dies)

Felicitar a tota la gent que ha fet possible aquest llibret de regles tant útil i que espero que tothom porti a la bossa de pals.
Moltes vegades tenim dubtes de com actuar davant de diverses situacions i amb aquest llibre, si el portem a la bossa, ens treurà de molts mal entesos, pèrdues de temps innecesaries al haver de cridar al àrbit,etc.
Aquest esport sempre s,ha diferenciat dels altres perque sempre són primer les regles i després el joc. Ara la federació s,ho ha currat i ens toca a nosaltres fer-ho servir.
Felicitats un altre vegada per la gent que s,ho ha currat
Salut!!!!

Avatar

llibre de regles

per Quim R.-18 @, Girona, diumenge 12 febrer de 2012, a les 20:02 (fa 2970 dies) @ parringues

I per aquells que no el tinguin...

Regles de P&P

--
Quim Riera i Raurell
acpp001867

llibre de regles

per JP, diumenge 12 febrer de 2012, a les 23:42 (fa 2970 dies) @ Quim R.-18

Coneixer les regles està molt be, però en els darrers anys (coincidint amb la crisi) veig un relaxament en determinades normes que s'haurien d'aplicar en la pràctica del nostre esport no competitiu.

En moltes rondes de pràctica, pel sol plaer de jugar, veig molta gent incomplint les més elementals regles d'urbanitat, per dir-ho d'alguna manera.

Gent que no cedeix el pas i aturen el camp, grups de 5, 6, 8, 23 jugadors en un partit, piques de green que no arregla ningú, o que s'enllesteixen amb un cop de peu o de putter, bunquers sense rastrell, o amb rastrell però sense ganes de fer-lo servir. Gent que arrossega els peus als greens i el deixen fet un xap. Etc.

Els camps, imagino que per no perdre una venda, no 'collen' gaire als clients, i aquelles anomenades regles d'etiqueta, ja no surten enlloc.

Tot plegat fa que ens anem allunyant (en aquest aspecte) del glamour del golf, i ens apropem a la filosofía d'un mini-golf de camping qualsevol.

Tots hi podem contribuir, cuidant l'aplicació de les regles encara que juguem entre amics, una minima atenció a la ética i a la estética que tenia el nostre esport als inicis, ens donaria més crédit davant la societat.

El millor de tot és que costa poc.

Salut!

llibre de regles

per XAC @, Sant Pol de mar, dilluns 13 febrer de 2012, a les 18:08 (fa 2969 dies) @ JP

Totalment d'acord amb tú.

XAC
10826

llibre de regles

per Xevi @, dilluns 13 febrer de 2012, a les 23:25 (fa 2969 dies) @ JP

Totalment d'acord, i si s'ha t'acut comentar lo més delicadament a algu que et deixi pasar o quelcom similar t'envien a pastar rapidament...

Avatar

PIQUES

per Spider ⌂ @, Roc3, dimarts 14 febrer de 2012, a les 15:47 (fa 2968 dies) @ JP

Tens tota la raó, JP, però hi ha una cosa que no deixa de cridar-me l'atenció en això de no arreglar piques.

Els principiants, al meu entendre, tenen disculpa les primeres vegades que juguen o bé per desconeixement o bé perque no han adquirit el saludable hàbit de buscar la teva pica i ajupir-te a reparar-la bé, o potser perque encara això de picar directe a green és un aconteixement extrany, jejeje.

Ara bé, al camp on jo jugo més sovint em trobo que qui més piques sense arreglar deixen són precissament els qui més juguen i més experiència tenen. La mandra del jugador experimentat?

He de dir, que part de la culpa és meva perque sóc dels gilipolles que van arreglant 3 i 4 piques per green i callo, però avui tinc el dia guerrer i al que agafi li posaré la cara vermella ensenyant-li els foradots que va deixant...

Àpa-li!

NOTA IMPORTANT PER A NOVATOS I NO TAN NOVATOS: Els piques s'arreglen de fora endins i el tros de gespa que salta no es recol.loca al foradet, perque no torna a arrelar per art de màgia, millor treure'l fora de green... ho dic perque de vegades una bola rodant per green fot un saltiró punyetero perque ha agafat un xurret d'herba sec amablement colocat al foradet d'on va sortir, jejeje.

llibre de regles

per ROVI34 @, dimarts 14 febrer de 2012, a les 16:57 (fa 2968 dies) @ JP

Totalmente de acuerdo JLMS,

Veo que vas viendo lo que passa en tu nuevo club o clubes en los que vas a menudo y la de domingueros que hay.

En los inicios, con la gestion antigua y el recorrido antiguo, con 4 gatos en el campo, si eras un pionero, i la poca gente que habia si era de categoria y de honor, no unos tra... cualquiera o unos amiguetes o uns deixats, vamos, ""agafar un rasclet o agaxarse per arreclar un pique te que ser lo mes normal del món, pero avui en dia entra qualsevol xixarel.lo a un camp"".

El cliente y la pela es la pela (pero que tipo de cliente??)( pronto habra que ir con casco en algun campo!!)

Por cierto, un ejemplo es en MAYUSCULAS MAS GURUMBAU!!!!!!!!

Llego más tarde pero, es el mejor campo en este aspecto!!!

llibre de regles

per jlms, dimarts 14 febrer de 2012, a les 20:12 (fa 2968 dies) @ ROVI34

Hi Rovi

Aquesta vegade jo no he dit res , ni de les regles,ni dels camps, ni dels piques, ni de los domingueros (tan respetables com els dels dissabtes), ni del meu nou club,ni dels anteriors..
Aquesta vegade soc inocent de tot,
No sé en que estarias pensant.........
saluts Rovi34
el jlms
9708