Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php on line 351

Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php on line 353

Warning: mysql_free_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php on line 356

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php:351) in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/functions.inc.php on line 256

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php:351) in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/index.php on line 209

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php:351) in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/index.php on line 211
La línia de putt - El Fòrum del Pitch&Putt.

QuimRiera.com

 

Ets a: Inici > El Fòrum del P&P

La línia de putt (Regles del P&P)

per Quim, dilluns 25 novembre de 2013, a les 09:38 (fa 2159 dies)

Bon dia,
l'altre dia jugant amb uns companys, va ocórrer una situació sobre la qual vam estar discutint i no vam posar-nos d'acord. A veure si algú ens pot ajudar.

Un dels companys amb els que jugàvem, quan tenia un putt que coincidia de línia amb el putt d'un altre company, es posava en la línia del putt per poder veure'n bé la caiguda cap al forat. Ell ho feia just després de que el primer impactés la bola i així podia veure bé la caiguda per llavors tirar el seu putt.
És correcte ??


Quim Moreta.
ACPP008178.

La línia de putt

per JP, dilluns 25 novembre de 2013, a les 10:00 (fa 2159 dies) @ Quim

En el reglament de Pitch and Putt no hi ha cap referència a la possibilitat de ser penalitzat per situar-se prop o a darrera de la línia de putt. Només trobem una menció a que no seria recomanable des del punt de vista de la correcció en el camp (regles d'etiqueta) situar-se prop o darrera de la gent que executa el putt, més que res per no destorbar.
Al reglament de golf hi trobem una altre accepció, en aquest cas com a regla i amb penalitat, sempre que el que es posi darrera la línia sigui un company nostre de parelles, o el nostre caddy o el caddy de la nostre parella. En aquest cas, els dos cops de penalitat son pel que executa el putt.

Salut!

La línia de putt

per cesar, dilluns 25 novembre de 2013, a les 12:27 (fa 2158 dies) @ JP

Una vez golpeada la bola el contrario puede mirar la caída de la bola

La línia de putt

per Quim, dimecres 27 novembre de 2013, a les 06:44 (fa 2157 dies) @ cesar

Bon dia,

moltes gràcies per resoldre'm el dubte. Ja veig que anava errat.

Quim Moreta.
ACPP008178.