Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php on line 351

Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php on line 353

Warning: mysql_free_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php on line 356

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php:351) in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/functions.inc.php on line 256

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php:351) in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/index.php on line 209

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php:351) in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/index.php on line 211
Proposta per en Quim - El Fòrum del Pitch&Putt.

QuimRiera.com

 

Ets a: Inici > El Fòrum del P&P

Proposta per en Quim (General)

per Xarli, dimarts 17 juny de 2014, a les 19:29 (fa 2209 dies)

Quim, ja sabem que no has estat mai partidari de deixar que al fòrum es promoguin campionats socials, però veient el caire que pren el mundillo crec que seria molt interessant pels jugadors poder informar dels campionats que mereixen la pena i dels que són un "truny", que la gent tingui prous ítems per triar i que els organitzadors s 'adonin del que la gent busca... Hores d 'ara sembla que tot s 'hi val sempre que sigui fourball i stableford, es clar!

Abans hi havia socials que tenien prou prestigi com per esgotar sortides i fer talls per segones voltes i ara costa molt trobar campionats d 'aquest tipus...

Imagino el que respondràs però crec que seria un benefici tant per jugadors com per aquells camps que organitzen les coses bé.

Salut!

Proposta per en Quim

per Lauren, dimarts 17 juny de 2014, a les 20:19 (fa 2209 dies) @ Xarli

M'agrada el que dius, Xarli.

Jo tambè trobo a faltar campionats més purs. Medal, Foursomes, amb talls, matxplays... Sembla que nomès existeixin els fourball i els stableford, que estan bé, però tot quan hi abuses cansa.

Tenim un esport que és ric en modalitats i sistemes de competició. Aprofitem-ho!!!

Avatar

Proposta per en Quim

per Quim R.-18 @, Girona, dimecres 18 juny de 2014, a les 10:54 (fa 2209 dies) @ Lauren

Hola Charlio, com vas!

No em tanco a fer això que em comentes, potser no tant en format "publicitari" si no a tall informatiu.

Malgrat tot, cal ser conscients que si els camps opten per Stableford i Fourballs, és perquè la gent (la majoria de la gent) reclama aquest tipus de campionat socials organitzats per l'ACPP.

Perquè si vols competició, si vols Medal a sac, ja saps on has d'anar: als que organitza la FCPP. Rànquing FCPP, Rànquing EPPA, Interclubs, etc, etc.... N''hi ha per triar i remenar.

L'ACPP, és a dir els camps, es guiaran sempre pel que vulgui la gent. I amb això no podem lluitar-hi.
La FCPP es guia per criteris purament esportius. I aquí no hi ha lloc pel Sr. Stableford.

Salut!

--
Quim Riera i Raurell
acpp001867

Proposta per en Quim

per Xarli, dimecres 18 juny de 2014, a les 11:30 (fa 2209 dies) @ Quim R.-18

Gràcies Quim, és el que dius, tampoc parlava de "publicitar", més aviat de poder explicar de com hem trobat tal o qual campionat a nivell organitzatiu i/o de tracte al jugador, per anar recollint informació i després poder triar dins de les possibilitats d'agenda, cartera i gustos de cadascú.

Salut !
PD.- Per cert, perdona el meu "despist" però, que se n'ha fet de l'Open QR ?

Proposta per en Quim

per Lauren, dimecres 18 juny de 2014, a les 13:43 (fa 2208 dies) @ Xarli

Jo crec que a la majoria de camps funcionen en automàtic i sempre molts fins i tot desconeixen que hi ha molts formats que no estan fent servir.

Si algú comença a fer algun torneig amb tall, 2ª volta, medal, matxplays, foursomes, per equips, lliguetes, etc, crec que tindria força èxit.

Avatar

Proposta per en Quim

per Quim R.-18 @, Girona, dimecres 18 juny de 2014, a les 15:27 (fa 2208 dies) @ Lauren

Des de que vaig entrar en aquest mundillo, ja fa força anys, l'horari dels que juguem campionat no ha variat gaire.
T'aixeques aviat, alguns queden amb la seva colla per fer un bon esmorzar i a quarts de 9 al camp. Quatre boles, quatre putts i a les 9 a donar-li cops a la bola.
Acabes al voltant de quarts de 12 i entre entregar targetes, la cervesseta i fer el sorteig ja son quarts d'1 la 1. I cap a casa, que t'esperen per dinar.

Crec que molta gent, la majoria dels que juguen campionats, s'haurà sentit identificada amb aquest horari.

De tots aquest tipus de jugador, quants estarien disposats a fer jornades de matí i tarda per jugar matxplays? Quants poden dedicar tot un dissabte o tot un diumenge sencer a jugar a P&P?

Què és el que demana la majoria de jugadors? Un campionat (competició) que no sigui dificil baixar hcp (hola sr stableford, adeu sr medal) i que en dues/tres hores ja estiguis llest. I els camps s'adapten al que vol la majoria.

Però estic d'acord amb tu Lauren, el P&P disposa de moltes modalitats i algunes molt divertides. I estaria bé que algun camp apostés per oferir alguna cosa diferent al típic Ind Stableford.

Salut!

--
Quim Riera i Raurell
acpp001867

Proposta per en Quim

per Xarli, dimecres 18 juny de 2014, a les 17:26 (fa 2208 dies) @ Quim R.-18

Tal i com dius Quim, la majoria de tornejos són com expliques (però abans si no t 'havies apuntat 10 dies abans, no quedaven places i tothom esperava el sorteig i l 'entrega de trofeijos amb espectació) i ara... Bé ara hi ha un xic de tot i és per això que alguns demanem canvis i/o més informació per poder triar, per això i perquè l 'adrenalina només es dispara en grans esdeveniments encara que la fita sigui quedar el 63è,... Però potser el problema sigui meu i l 'adrenalina l 'haurem de buscar jugant a pàdel o anant a la batuda del senglar... I el Pitch and putt el deixarem per fer un passeig,o viatget, de tant en tant ...

Proposta per en Quim

per toni @, dimecres 18 juny de 2014, a les 17:30 (fa 2208 dies) @ Quim R.-18

El campo que se lleva el premio a las mejores iniciativas yo creo que es Can pascual.
Lastima que no este mas cerca y que la gente no acabe de responder.Con lo que al final las ideas no acaban de cuajar.
Los campos del Maresme y alrededores de Barcelona van a lo seguro(excepto Sant Cebria y Teia que también suelen tener buenas iniciativas de vez en cuando), como creen tener el pescado vendido no innovan.

Es mi modesta opinión.

Proposta per en Quim

per Xarli, dimecres 18 juny de 2014, a les 17:51 (fa 2208 dies) @ toni

Cert Toni, vaig tenir l 'oportunitat de jagar -hi un "Major" i va ser molt atractiu... La sorpresa va ser quan el responsable del camp ens va comentar que no podien constar com voltes oficials en tenir els tornejos anuals limitats,... Olé amb l 'ACPP, perquè entenc que era cosa d 'ells no? O de la FCPP? ;-)

Pendent tornar -hi...

Avatar

Proposta per en Quim

per Quim R.-18 @, Girona, dimecres 18 juny de 2014, a les 17:58 (fa 2208 dies) @ Xarli

És l'ACPP la que regula tot el tema de Handicap i els tornejos vàlids per pujar i/o baixar.
Tampoc l'acabo d'entendre aquesta limitació que tenen els camps nous per fer probes que comptin pel handicap.

Salut!

--
Quim Riera i Raurell
acpp001867