Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php on line 351

Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php on line 353

Warning: mysql_free_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php on line 356

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php:351) in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/functions.inc.php on line 256

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php:351) in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/index.php on line 209

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php:351) in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/index.php on line 211
Divisió d'Honor i 1ª Divisió (2a Part) - El Fòrum del Pitch&Putt.

QuimRiera.com

 

Ets a: Inici > El Fòrum del P&P
Avatar

Divisió d'Honor i 1ª Divisió (2a Part) (General)

per Quim R.-18 @, Girona, dimecres 18 juny de 2014, a les 09:40 (fa 2207 dies)

Amb una Divisió d'Honor de 9 equips acotaríem a l'èlit del P&P, però no crec que solucionessim el "problema" dels equips ascensor. Hi hauria igualment un parell d'equips que de forma periòdica anirien pujant i baixant.

Jo sincerament no veig cap problema amb els equips ascensor (és inevitable!) però m'agrada la idea d'una Divisió d'Honor amb 9 equips de zona única i la resta de divisions fer-les de zones Est-Oest i Centre si calgués.

Queda molt encara, però molt, però és una forma d'anar definint els que juguem per passar-ho bé dels que juguen per alguna cosa més. Un petit i modest pas cap a una Lliga tancada de caire professional.

Salut!

--
Quim Riera i Raurell
acpp001867

Divisió d'Honor i 1ª Divisió (2a Part)

per Lauren, dimecres 18 juny de 2014, a les 13:54 (fa 2207 dies) @ Quim R.-18

Quim, jo ho veig tant senzill com que ja ho he viscut al frontennis. No hi hauria mai 8 equips alternant-se entre totes dues categories any rera any.

Quedes entre els "n" primers de 1ª Divisió i vols pujar a Honor? Ryder Cup (PROMOCIÓ D'ASCENS) contra els pitjors classificats de la èlit i a guanyar-se la plaça, de la mateixa manera que dones opció als d'Honor de defensar-la. I generaria una espectació i rivalitat esportiva espectaculars...

No seria tant fàcil pujar i baixar com ho és ara, i en tot cas, estaria acotat als que realment s'ho han currat tot l'any i a sobre demostren poder vèncer als de la categoria superior.

Fixa't que definiríem perfectament la èlit del P&P (els que juguen Copa Solius), i a Primera hi hauria un nivell molt molt igualat entre la majoria dels 18 equips participants (els últims 6 de la Primera actual, i els 6 millors de cada zona de la Segona actual).

Per cert, la inclusió de la Copa Catalunya a totes les categories, per mi, un encert magnífic... jo estic ansiós per poder jugar una competició d'aquest estil. Matxplay, individuals, medal, foursome, eppa, equips... tot junt!

;-)

Avatar

Divisió d'Honor i 1ª Divisió (2a Part)

per Quim R.-18 @, Girona, dissabte 21 juny de 2014, a les 18:14 (fa 2204 dies) @ Lauren

Son diferents formes de veure les coses.

Jo crec que qui queda primer a la 2a divisió ja s'ha guanyat el dret a pujar a 1a, no cal ni Ryder, ni promoció ni succedanis. Eps, la meva opinió.

Amb el que estic d'acord és amb la idea (crec que és el que vols dir) de fer cada cop més dificil el pujar de categoria, mitjançant un sistema piramidal per exemple.

I també amb el de fer una Divisió d'Honor de 9 equips amb els millor equips de casa nostra.

Salut!

--
Quim Riera i Raurell
acpp001867

Divisió d'Honor i 1ª Divisió (2a Part)

per Tes, dissabte 21 juny de 2014, a les 19:48 (fa 2204 dies) @ Quim R.-18

Ho sento però no veig cap motiu per reduir la primera a nou equips, entre altres coses per que no veig per que s'ha de trencar la il.lusió dels altres nou equips de jugar a primera, encara que ni tinguin, a priori, ni opcions per disputar la Copa Catalunya ni que se sàpiga, per endavant, que seràs un equip ascensor. No es poden trencar il.lusions de jugadors i equips.
I tampoc veig lògic la segona divisió en una zona única. Fa uns anys ja es va discutir sobre el tema, i es va anteposar criteris econòmics (a petició dels jugadors) als esportius; no veig, tampoc raó, a aquest canvi.
Hi ha molts d'aquest temes que son cíclics, la FCPP té en compte, els criteris que expressen els jugadors, però em sembla una bajanada canviar cada X temps per tornar a una norma o reglament que ja es tenia en passat proper.

Divisió d'Honor i 1ª Divisió (2a Part)

per ignasi farres, diumenge 22 juny de 2014, a les 19:49 (fa 2203 dies) @ Tes

jo crec que el interclubs están molt bé montat.
entre totes les divisions hi han equips ascensor (entre primera i segona,entre segona i tercera i entre tercera i cuarta )