Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php on line 351

Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php on line 353

Warning: mysql_free_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php on line 356

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php:351) in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/functions.inc.php on line 256

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php:351) in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/index.php on line 209

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php:351) in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/index.php on line 211
Patrocini tornejos - El Fòrum del Pitch&Putt.

QuimRiera.com

 

Ets a: Inici > El Fòrum del P&P

Patrocini tornejos (General)

per Xarli, dissabte 19 juliol de 2014, a les 20:45 (fa 2176 dies)

Ja sabem tots, que els patrocinis en el nostre esport solen brillar per la seva absència i això no beneficia a ningú, ni camps ni organitzadors de tornejos ni a jugadors... Doncs bé, avui felicitar a la Direcció de Mas Nou per aconseguir un patrocinador tant potent i coherent com Decathlon Platja d 'Aro.

Esperem que tingui continuitat i en poguem seguir gaudint.

El camp de Mas Nou, espectacular com sempre i l 'organització millorada, encara que amb feina per endavant...

Si en Quim no hi posa inconvenient, seguirem informant sense cap altre interés que el general per tots els jugadors.

Salut!

Patrocini tornejos

per Lauren, dilluns 21 juliol de 2014, a les 09:07 (fa 2175 dies) @ Xarli

Imagino que el fet que Masnou, sigui tambè un camp de golf (Golf d'Aro, excel.lent, pert) ha ajudat a adquirir el patrocini. Si no recordo malament era aquest mateix cap de setmana que es jugava un torneig de golf allà mateix patrocinat per Decathlon.

En qualsevol cas, és una bona notícia pel Pitch&putt.

Potser golf i P&P junts sumen més que separats?

:-)

Avatar

Patrocini Tornejos

per Quim R.-18 @, Girona, dilluns 21 juliol de 2014, a les 09:36 (fa 2175 dies) @ Lauren

Segur que sumen molt més junts que separats Lauren, ho porto dient des de que vaig descobrir aquest esport ara farà prop de 20 anys.

Però cal tenir ben clar, perquè el temps sol esborrar el camí que s'ha seguit fins arribar al moment present, que va ser el Golf qui va tancar totes les portes de l'entesa entre els dos esports. No només va tancar les portes, si no que el 2005 va intentar de forma unilateral quedar-se amb l'esport del Pitch&Putt "por lo civil o por lo criminal" com diria l'Inda. La crisi econòmica dels darrers temps ha provocat, curiosament, que la RFEG hagi rebaixat la pressió sobre el P&P català.

Estic convençut que si el Golf espanyol abandona la seva intransigent (i infantil?) postura envers l'esport del P&P i accepta col.laborar-hi en igualtat amdos esports en sortirien beneficiats i reforçats. Descomptes entre camps, circuits Golf-Pitch&Putt, promocions vinculades,.... s'obriria un ventall molt interessant.

Només cal que la RFEG reconegui oficialment al P&P com un esport independent, com ja va fer en el seu dia el Tennis amb el Padel per dir el primer que em ve al cap, i s'hauria acabat el problema. Tant fàcil com això.

Perquè estic segur que el P&P, com ja va fer en els seus inicis amb la Catalana de Golf, estaria molt predisposada a col.laborar-hi en tots els sentits.

Salut!

--
Quim Riera i Raurell
acpp001867

Avatar

Patrocini Tornejos

per Juanjo, dilluns 21 juliol de 2014, a les 22:41 (fa 2174 dies) @ Quim R.-18

Fa dos setmanes al Portal van fer un torneig patrocinat per "lo m+s" que va estar de p.m.
Està clar que si es fa bé la feina de trobar sponsors i una bona organització, es poden fer coses maques

Patrocini Tornejos

per cesar sanchez, dimarts 22 juliol de 2014, a les 18:29 (fa 2173 dies) @ Juanjo

Si buen torneo seria el del portal.pero si no me equivoco costaba 30 euros.y pagar 30 euros lo veo caro.

Avatar

Patrocini Tornejos

per Juanjo, dimarts 22 juliol de 2014, a les 23:44 (fa 2173 dies) @ cesar sanchez

10 o 12e mas de lo normal, si, pero con degustaciones, cava, gintonics, mojitos... sorteo "con chicha" (en vez de unos guantes guarros o 3 bolas modelo "piedra tour"...) y unos premios a los ganadores que te arreglan el fin de semana :-P

Patrocini Tornejos

per Xarli, dimecres 23 juliol de 2014, a les 12:36 (fa 2172 dies) @ Juanjo

El tema preus, com el tema sortejos, premis i obsequis, és un altra qüestió que anirà a gustos i del que hi haurà opinions de tots els colors... però crec que tots estarem d'acord en que el positiu és que hi hagi varietat d'opcions per escollir i que per mòdic que sigui un torneig es compleixin uns requisits mínims d'organització.

Salut !

Avatar

Patrocini Tornejos

per Quim R.-18 @, Girona, dimecres 23 juliol de 2014, a les 12:47 (fa 2172 dies) @ Xarli

El tema patrocini, si l'agafem de forma individual (torneig a torneig), no anirem gaire bé. Perquè qualsevol empresa o entitat que vulgui patrocinar un campionat demanarà o valorarà el retorn de la seva inversió, i de quanta gent estem parlant? Serem generosos i pressuposarem que emplenem 2 sortides senceres, això son 144 persones. Molt poca gent.

En canvi, si ho contemplem a nivell global la cosa canvia. Quants afiliats té la FCPP-ACPP? Al voltant de 15.000... Eps, això canvia. Aquí si que pots anar amb arguments mitjanament sòlids (tampoc hi ha per tirar coets) per poder entrar en una negociació seriosa.

El patrocini només tindrà possibilitats d'èxit si a canvi s'ofereix alguna cosa que interessi a l'altra part, sino estem parlant de regalar diners i això, en els temps que corren, és força complicat.

Recordeu la gent de Becks (Cervesa) que durant un parell de temporades (crec) va patrocinar l'Interclubs? Direu que és una tonteria, però jo encara la recordo aquella marca i si un dia me l'oferissin potser la compraria.

Salut

--
Quim Riera i Raurell
acpp001867

Patrocini tornejos

per ramon @, dissabte 02 agost de 2014, a les 10:09 (fa 2162 dies) @ Lauren

És veritat que en els temps que estem trobar patrocinis és difícil. Però amb constància al final vas obtinguen resultats, al Papalús també han aconseguit la col·laboracio amb Decathlon Girona.I en les pròximes setmanes tenen dos tornejos, el primer el Gourmand que ja va per la IV edició on es regalen sopars per dues persones als millors restaurants de Lloret i Blanes, a part d'un gran sorteig i al cap de dues setmanes tenen la I edició del sommelier en el qual tenen la col·laboracio de diferents cellers com són la cooperativa de garriguella, Saccharomy i de cellers Capafons-oso, en el que tot esta dedicat al vi.I tenen el mateix preu que tots els tornejos de cap setmana 21€.