Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php on line 351

Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php on line 353

Warning: mysql_free_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php on line 356

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php:351) in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/functions.inc.php on line 256

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php:351) in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/index.php on line 209

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php:351) in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/index.php on line 211
Ryder Cup i mitjans - El Fòrum del Pitch&Putt.

QuimRiera.com

 

Ets a: Inici > El Fòrum del P&P

Ryder Cup i mitjans (General)

per Maurici C. ⌂ @, dilluns 29 setembre de 2014, a les 10:37 (fa 2068 dies)

No creieu que és trist la poca repercussió que té la Ryder Cup als espais esportius dels mitjans de comunicació d'aquest país? En quantes competicions Europa juga unida? Jo diria que cap ni una, i tot i així amb prou feines si surt uns segons al final de la informació esportiva.

I veient l'explosió de l'afició en el darrer cop de Jamie Donaldson (confirmat: tros de jugador!), el que la deixa a dos pams i que finalment dóna la victòria, algú encara creu que el golf no és un espectacle en majúscules?

A reveure!

Maurici
http://elblogdelmaurici.blogspot.com/

Avatar

Ryder Cup i mitjans

per Quim R.-18 @, Girona, dilluns 29 setembre de 2014, a les 11:53 (fa 2068 dies) @ Maurici C.

Veritablement el golf és un gran espectacle esportiu i s'ha tornat a demostrar en aquesta edició de la Ryder.

Els motius que fan que al nostre país no tingui èxit són varis i coneguts. Permeteu-me que en faci un repàs.

Als països anglosaxons, amb molta més tradició golfística que nosaltres, i als EEUU, on de qualsevol cosa son capaços de fer-ne un show que doni diners, el golf sempre ha tingut molta presència als mitjans de comunicació.
Uns mitjans i un entorn que no han posat traves al desenvolupament d'aquest esport entre la gent.
A les Illes Britàniques gaudeixen d'un clima que no convida precisament a prendre el sol a la platja, però en canvi és ideal pels camps de golf. Clima humit, aigua a dojo, tradició ben arrelada... El resultat és el que hem vist al camp escocès aquests dies.
Als EEUU en canvi ho han enfocat de forma diferent, allà van intuir immediatament que hi havia negoci en aquest esport i que la TV seria un gran aliat.

I nosaltres? Doncs a casa nostre, com en moltes altres coses, no es va saber en el seu dia enfocar de forma correcte l'esport del golf. Va quedar arraconat i etiquetat com esport de classe alta, els clubs no es van obrir a la gent i a sobre cada vegada més es va anar enfocant el negoci perillosament cap el sector immobiliari. Avui en dia més que Clubs de Golf el que tenim són Immobiliàries que venen (?!) cases i terrenys amb camp de golf annex.

A sobre s'hi ha d'afegir la problemàtica de l'aigua de reg, que ha acabat de donar-hi a l'esport del golf una fama d'esport enemic del medi ambient.

Sumant tot això, no és estrany que cap mitjà vulgui emetre aquest esdeveniment.

Salut!

--
Quim Riera i Raurell
acpp001867

Ryder Cup i mitjans

per Parringues, dilluns 29 setembre de 2014, a les 11:57 (fa 2068 dies) @ Maurici C.

Es una pena, es l,esport mes increible del mon. A nivell espectacle, educatiu, sacrifici, tot el que li vulguis afegir.
Crec que almenys aqui al nostre territori encara no es veu com un esport normal i corrent .
Pero be ells s,ho perden, nosaltres a cas ho hem disfrutat molt!!!!

Avatar

Ryder Cup i mitjans

per Quim R.-18 @, Girona, dilluns 29 setembre de 2014, a les 12:09 (fa 2068 dies) @ Parringues

Home, tampoc ens passéssim.... hahahahaha....

És un gran esport que, per culpa en part dels propis rectors del golf de casa nostra en part de les administracions públiques, no es troba al nivell de reconeixement que es mereix. I ara serà molt, molt complicat redreçar la situació.

Per cert Parringues, felicitats per la part que te toca pel títol aconseguit a Andorra. Tenim una gran Selecció!!!

Salut!

--
Quim Riera i Raurell
acpp001867

Ryder Cup i mitjans

per Xarli, dilluns 29 setembre de 2014, a les 12:45 (fa 2068 dies) @ Quim R.-18

Conprovat de 29 hores de golf a TV en tres dies... el més perillós és tenir la nevera de la cuina massa aprop... aquesta setmana tocarà fer bondat !

Salut !