Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php on line 351

Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php on line 353

Warning: mysql_free_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php on line 356

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php:351) in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/functions.inc.php on line 256

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php:351) in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/index.php on line 209

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php:351) in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/index.php on line 211
Girona Power - El Fòrum del Pitch&Putt.

QuimRiera.com

 

Ets a: Inici > El Fòrum del P&P

Girona Power (General)

per JP, diumenge 30 novembre de 2014, a les 20:41 (fa 2082 dies)

Acabat el Ranking crida l'atenció que els primers 5 classificats son gironins.
Bueno, el primer és gironí i marcià. Felicitats Marc!

A veure com anirà al 2015 el nou Ranking-mix.

Salut i enhorabona a tots!

:-D

Enhorabona al Marc i un petit anàlisi

per Lauren, dilluns 01 desembre de 2014, a les 09:10 (fa 2081 dies) @ JP

Enhorabona al Marc i a tots els que heu seguit el Rk.

Ara bé, jo tambè faig una lectura personal de la classificació final. No he jugat cap prova aquest any per desencant i desmotivació i m'he fixat a la zona entre el 50 i el 80 on solia estar pulul.lant quan jugava el Rànquing i m'ha sorprès molt comprovar com amb resultats de +5, +6 i +7 s'han agafat punts de bonificació en diverses proves i amb una mitja de +4 (resultat que abans descartàvem per estar en aquella zona) es podia estar aquest any per sobre del #50.

Per entrar entre els 100 primers abans s'havia de mantenir molta constància i anar fent resultats decents d'entre +4 i +6, i ara veig que amb nomès 4 proves jugades i 2 forradetes estàs "al club dels 100"

Algo passa i no és que el nivell hagi baixat, perque si mirem els 20 primers és una llista de luxe amb un nivell extraordinari, però el conjunt del Ranquing s'ha quedat orfe de "classe mitja" o si més no, reduïda a la mínima expressió.

Ni tan sols m'he interessat en veure els números de la participació del Rk 2014 però per les dades que acabo de donar sospito que ha sigut molt baixa.

Avatar

Enhorabona al Marc i un petit anàlisi

per Quim R.-18 @, Girona, dilluns 01 desembre de 2014, a les 09:54 (fa 2081 dies) @ Lauren
editat per Quim R.-18, dilluns 01 desembre de 2014, a les 12:13

Probablement el teu anàlisi, molt encertat, sigui conseqüència (una més) d'una crisi que fa que prop del 20% de catalans estiguin a l'atur des de ja fa força temps.
Preguntem als camps quina assistència tenien fa un temps, quan estàvem al capdamunt de la bombolla immobiliària, i comparem-ho amb les assistències d'avui... Els camps són els mateixos i ho fan igual de bé o de malament que aleshores. Què passa doncs?

Doncs que ni abans, quan havies de trucat tres setmanes abans per trobar lloc, l'esport del P&P era la repera amb vinagre ni ara, que no s'emplenen ni els campionats gratuïts, tot és un desastre absolut.

I si no que algú m'expliqui els motius pels que l'antic Circuit Sota Par, que posava els green-fees a 25 Euros (parlo de 10 anys enrere), tenia 300/325 jugadors a cada prova. Tant bé ho feien? Si és així, potser que els posem al capdavant de l'ACPP. I problema solucionat... o no?

Evidentment que hi ha coses que es podrien millorar, segur. I que l'ACPP i la FCPP han de posar-se les piles i buscar fórmules atractives que ajudin a reactivar al jugador. Unes fòrmules que passen per apretar-se el cinturó i baixar tot el que es pugui els marges. Que fer una volta de Pitch sigui prou atractiva perquè els jugadors optin per anar al camp abans de triar qualsevol altre tipus de lleure.

Que les coses s'han de fer bé, tant quan l'economia va bé com quan no ho va tant, no ho discuteix ningú. I que potser l'esport del P&P es va acomodar massa quan els clients li venien a doll i ara, que l'aixeta s'ha tancat, no saben com trobar solucions.

Salut!

--
Quim Riera i Raurell
acpp001867

Enhorabona al Marc i un petit anàlisi

per Lauren, dilluns 01 desembre de 2014, a les 10:54 (fa 2081 dies) @ Lauren

És bon exemple el que cites del Sota Par, Quim.

Jo el vaig seguir un parell de vegades de principi a fi tot just quan començava a jugar a pitch (2008/09)i em vaig descontentar molt amb aquell circuit perque vaig guanyar un viatge a Cuba per guanyar la meva categoria del Circuit i al final resulta que amb el premi guanyat havia de pagar:

- Suplement de carburant del viatge
- Taxes d'aeroport
- Suplement per portar maletes i bossa de P&P
- Suplement diari per habitació individual
- Suplement pels dinars

Total, que al final em pujava el viatge al voltant dels 900 euros, calers amb els quals considerava que podia escollir jo la destinació, les dates i els camps on jugar.

Tambè em vaig cansar de reclamar alguns premis que vaig guanyar (aproximacions i proves puntuals) sense èxit. I conec molta gent amb experiències similar que quan senten el nom d'aquest Circuit els hi entren tots els mals.

Potser a l'actual format del Rànquing passa algo semblant que desmotiva el personal i no parlo de la feina feta pels camps, que fan el que poden (la majoria).

Avatar

Enhorabona al Marc i un petit anàlisi

per Juanjo, dilluns 01 desembre de 2014, a les 12:04 (fa 2081 dies) @ Lauren

Bon dia,

El primer de tot, felicitar en Marc Lloret per el fantàstic rànking que ha fet, no sé si ve de Mart però extraterrestre si que ho es :-)

En quant al que comenteu, durant els darrers anys s´han fet invents per minimitzar els efectes de la puta crisi (o desinterés de jugadors) com rk per zones, premis hàndicap, menys proves… per intentar contentar les demandes de molts jugadors (cosa complicada).

Alguna mesura ha estat encertada, d´altres no. Però el que queda clar es que no s´ha trobat la fòrmula que incentivi positivament més interés i participació.

Reconec que no em va agradar el sorteig 2015 (6 proves), però com encara no ha sortit cap reglament haurem d´esperar. M´han dit algunes novetats, d´altres no.

Espero que quan abans es publiquin aquestes novetats, a veure de que va i si fructifica aquest darrer “invent”, que es el que tots volem.

Tant de bó

Enhorabona al Marc i un petit anàlisi

per Marc Lloret, dilluns 01 desembre de 2014, a les 16:38 (fa 2081 dies) @ Juanjo

Gracies a tots per les vostres felicitaciones.Ah i no soc ni marcià ni extraterrestre simplemente soc un cristinenc que m apassiona aquests esport i que gaudueixo d'ell i em fa compartir estones amb un munt de gent molt benparida.

Enhorabona al Marc i un petit anàlisi

per Josep Cabarrocas, dilluns 01 desembre de 2014, a les 22:25 (fa 2080 dies) @ Marc Lloret

Molt be palangana :-P
You are the man!!