Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php on line 351

Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php on line 353

Warning: mysql_free_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php on line 356

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php:351) in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/functions.inc.php on line 256

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php:351) in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/index.php on line 209

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php:351) in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/index.php on line 211
Ranquing EPPA - El Fòrum del Pitch&Putt.

QuimRiera.com

 

Ets a: Inici > El Fòrum del P&P

Ranquing EPPA (General)

per Tes, dilluns 26 gener de 2015, a les 18:09 (fa 1995 dies)

A les proves del rànquing EPPA d'enguany: A l'Ampolla, 230 participants. A Portal d'en Roc, 387. Arribarem als 400 ? Queden Castellò i Tennis Mora. Dedicat als que critiquen molt ràpid les dedicisions.
Quedo amatent a veure la participació del RQ normal i del de parelles, que presumeixo espectacular.
Ben vostre,

Avatar

Ranquing EPPA

per Quim R.-18 @, Girona, dilluns 26 gener de 2015, a les 18:29 (fa 1995 dies) @ Tes

Francament, a mi com si participen 800 a cada prova. Considero que el Rànquing ha quedat capolat i que ja no és el que era en el seu inici, ni crec tampoc que conservi el seu esperit, la seva idea primària.

Què és (o que era) el Rànquing? Una prova que es disputava al llarg de tot l'any i que al final qui la guanyava es considerava el Millor Jugador de l'Any.
I ara? S'haurà jugat proves en format EPPA, en format de Parelles (??!!) i en mides catalanes... De tot aquest poti-poti en sortirà ara el Millor Jugador? No ho sé.

Buscar fòrmules per aconseguir més assistència de jugadors als campionats ho considero una feina de l'ACPP, aquí entra en joc el tema comercial, les ofertes, les fòrmules de joc atractives i tot el que calgui per fer més entretingut el joc.

Crec que la FCPP no ha d'entrar en aquesta dinàmica. Els Campionats Oficials de Catalunya és un tema massa seriós per anar fent experiments "a veure si funciona".

I per favor, que no ens toquin l'Interclubs.

Gràcies.

--
Quim Riera i Raurell
acpp001867

Avatar

Ranquing EPPA

per Albert Sureda ⌂ @, Anglès (Girona), dimarts 27 gener de 2015, a les 10:04 (fa 1994 dies) @ Quim R.-18

Totalment d´acord Quim

--
Albert Sureda
Drac de Franciac !!*!!
ACPP016972

Avatar

Ranquing EPPA

per Juanjo, dimarts 27 gener de 2015, a les 17:17 (fa 1994 dies) @ Albert Sureda

Continuo pensant que el rànquing (escuarterat per donar calendari a d´altres coses) es (era) una cosa molt diferent, i aquests circuits d´eppas (o parelles :-( ) no tenen res a veure.

No s´ha trobat una manera de fer-ho més atractiu, directament s´han fet circuits per intentar fer més calers.

Ah, i si va més gent al Portal només es per que cau més a prop, no ens enganyem. A veure quants anem a Castelló...

Ranquing EPPA

per Tes, dimarts 27 gener de 2015, a les 17:49 (fa 1994 dies) @ Juanjo

Juanjo, a L'Ampolla, 230 jugadors. Igual com a Castelló, suposo. Potser si que el número de proves del rànquing tradicional s'ha reduït molt (per mí, el millor seria haver-ho deixat amb deu proves, deixant lliure l'Agost i el Gener). Així es farien mes calés, je, je. Però segueixo reclamant l'èxit de les mides EPPA (em dona la impressió que aquesta modalitat està guanyant molts adeptes, inclosos els "cracks") davant les, per mí, crítiques massa "ràpides". I vull esperar al rànquing per parelles per veure que passa.
Quim, si participessin cent en comptes de vuit-cents tambè et seria indiferent ?

Avatar

Ranquing EPPA

per Quim R.-18 @, Girona, dimarts 27 gener de 2015, a les 18:28 (fa 1994 dies) @ Tes

Insisteixo Tes, la preocupació per l'assistència als campionats hauria d'estar instal.lada (que segur que ho està) a la seu de l'ACPP, no a la de la FCPP. Almenys no en la mateixa mesura. Que la única que es mogui en temes de captar més personal sigui la Federació és un tema que no acabo d'entendre.

I es mou entenc en direcció equivocada. Fraccionar el Rànquing en 3 modalitats diferents (individuals EPPA's, parelles Fourballs i Individuals FCPP) és un despropòsit absolut, dit amb tot el carinyo del món. I ho serà encara que aquesta fórmula sigui un èxit i tingui un promig de 600 persones a cada prova. Perquè el Rànquing no és això...!! És com si a una moto li poses dues rodes més, una carrosseria, seients i un volant. I podrà funcionarà perfectament bé, si, però haurà deixat de ser una moto. Doncs amb aquest poti-poti de proves ja no és el Rànquing, és una altra cosa.

On s'ha notat més la davallada de gent? Als campionats gestionats per la FCPP o als de l'ACPP? Als Socials sense cap mena de dubte. Doncs és aquí on s'hauria de dedicar-hi els esforços i les idees per animar al personal. I la veritat, no veig que es mogui res.

Salut!

--
Quim Riera i Raurell
acpp001867

Ranquing EPPA

per Xarli, dimarts 27 gener de 2015, a les 20:07 (fa 1994 dies) @ Quim R.-18

D 'acord que potser la modalitat no és atractiva per tothom (tot i ser la internacionalment acceptada ) però no acabo d'entendre les crítiques a un circuit que ha aconseguit la implicació d 'una marca comercial , que emplena les sortides d 'un cap de setmana , que disposa d'àrbitres , organització i que fomenta la participació de tothom a l 'incloure modalitat sènior ,femenina i hcp...

Salut hi hagi per anar al Portal I a la resta de proves ! ;-)

Avatar

Ranquing EPPA

per Juanjo, dimecres 28 gener de 2015, a les 09:17 (fa 1993 dies) @ Xarli

Hola Xarli, jo no critico aquest circuit eppa (de fet espero poder estar a punt per jugar-hi dissabte). El que no m´agrada es que el rk de mides catalanes, l´autèntic vaja, s´hagi diluït a una mínima expressió.