Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php on line 351

Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php on line 353

Warning: mysql_free_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php on line 356

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php:351) in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/functions.inc.php on line 256

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php:351) in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/index.php on line 209

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php:351) in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/index.php on line 211
Ranquing Castelló - El Fòrum del Pitch&Putt.

QuimRiera.com

 

Ets a: Inici > El Fòrum del P&P

Ranquing Castelló (General)

per pae, diumenge 22 febrer de 2015, a les 14:01 (fa 1958 dies)

Avui, en Jaume del P&P Castelló, i per donar una alegria als jugadors, que per cause del vent no han pogut jugar el Ranquing, els ha invitat a jugar GRATIS.
Ha estat divertit.
Un crack en Jaume i l'equip de Castelló
Salut

Ranquing Castelló

per He olvidado mi password, diumenge 22 febrer de 2015, a les 20:33 (fa 1958 dies) @ pae

Una reflexión,
a principios de cada año (y cada vez mas) tenemos sobresaturación de pruebas oficiales y se repiten suspensiones por frío, viento, condiciones extremas...
Para el año que viene, no sería mas lógico arrancar a primeros de marzo y acabar a primeros de diciembre con un calendario mas equilibrado?

Ranquing Castelló

per Xavier @, diumenge 22 febrer de 2015, a les 21:35 (fa 1958 dies) @ He olvidado mi password

Totalment d'acord !!!
Fred ( has de jugar amb 3 o més capes, hi han alguns jugadors que semblem l'anunci de Michelin :-D :-D ) , greens glaçats, vent... no seria millor jugar a partir del Marçles competicions oficials ???

Ranquing Castelló

per lf. lloret, diumenge 22 febrer de 2015, a les 21:07 (fa 1958 dies) @ pae

hola PAE Molt bon detall d,en Jaume, pero.......(sensa anim de polemica) i nomes per fer una reflexio, es pot considerar que han fet una partida per entrenar amb les banderes oficials del torneig? o potser les han mogut de posicio?

Ranquing Castelló

per pepe, diumenge 22 febrer de 2015, a les 22:02 (fa 1958 dies) @ lf. lloret

Aquest any, mesos de septembre, octubre i novembre, findes lliures sense competicions oficials, 1 finde sept, 2 al oct, i 1 al nov. Total 4 findes lliures. Aqui et coloco el ranking eppa. O bé les 4 ultimes proves del interclubs. Per tant, es podria començar interclubs al març.

Ranquing Castelló

per Quim Moreta @, dilluns 23 febrer de 2015, a les 07:38 (fa 1957 dies) @ lf. lloret

Gran detall d'en Jaume, a l'alçada de la gran persona que és.

Avatar

Ranquing Castelló

per Quim R.-18 @, Girona, dilluns 23 febrer de 2015, a les 09:34 (fa 1957 dies) @ Quim Moreta

Moltes Felicitats Quim, quin gran resultat a Castelló. Me n'alegro molt, de debó...!!!
A disfrutar-ho!!!

--
Quim Riera i Raurell
acpp001867

Ranquing Castelló

per toni @, dilluns 23 febrer de 2015, a les 08:21 (fa 1957 dies) @ lf. lloret

Muy buena pregunta esta ,yo estuve allí ayer , si se puede considerar entrenar la posicion de las banderas tirar a green y que la bola vaya 20 metros a la izda , pues si las entrenemos.

De todas formas con la nueva reglamentación , se puede entrenar en el campo hasta 1 hora antes de comenzar la competición, con lo que creo que no había ninguna irregularidad en jugar ayer.

Saludos

Toni.

Ranquing Castelló

per toni @, dilluns 23 febrer de 2015, a les 08:24 (fa 1957 dies) @ toni

Continuo con la contestacion, pensandolo mejor si que habia irregularidad , porque estabamos ya en mitad de la competicion , pero como ahora mismo tambien dejan jugar con las banderas colocadas un viernes por la mañana , no tiene sentido penalizar esta situacion de ayer y mas en las condiciones que "entrenemos".

Saludos

Avatar

Ranquing Castelló

per Quim R.-18 @, Girona, dilluns 23 febrer de 2015, a les 09:33 (fa 1957 dies) @ toni

Amb la nova reglamentació, es pot jugar fins 1 hora abans de que comenci la competició.
Per exemple, si el Rànquing comença un divendres a les 4 de la tarda es podria jugar un campionat social celebrat el divendres al matí fins a les 3 de la tarda.

Salut!

--
Quim Riera i Raurell
acpp001867

Ranquing Castelló

per Xarli, dilluns 23 febrer de 2015, a les 13:22 (fa 1957 dies) @ Quim R.-18

El gest dels responsables del camp el trobo molt lloable i d'agraïr, sobretot pels que s'havien empassat una matinada i uns quants quilòmetres fins a Castelló, i molt propi de'n Jaume que és un tio collonut !

Si ens hem de posar en plan d'agafar-nos-la amb paper de fumar revisem els reglaments d'aquest i d'anys anteriors en EPPA, rànquings i Interclubs i veureu com sempre hi ha espavilats que miren de treure'n profit d'una o altra manera... el tema de canvis de sortida hi ha a qui se li nega i qui té dret de cuixa o s'ho sap manegar a darrera hora per fer algun camvi, i a veure qui controla la gent que va a entrenar el camp després d'una suspensió... però això és com qui col·loca la bola dos dits davant la marca, els que ho facin per pilleria, només s'enganyen a ells mateixos!

PD 1.- A mi també m'agrada més jugar amb sol !:-D :-D

PD 2.- Felicitats Quim Moreta, gran partida !

Salut !