Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php on line 351

Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php on line 353

Warning: mysql_free_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php on line 356

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php:351) in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/functions.inc.php on line 256

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php:351) in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/index.php on line 209

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php:351) in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/index.php on line 211
El golf català busca pitchandputteros - El Fòrum del Pitch&Putt.

QuimRiera.com

 

Ets a: Inici > El Fòrum del P&P

El golf català busca pitchandputteros (General)

per JP, dissabte 27 juny de 2015, a les 00:19 (fa 1800 dies)

El golf català busca pitchandputteros

per Xarli, dissabte 27 juny de 2015, a les 19:36 (fa 1799 dies) @ JP

Crec que la FCPP col-labora amb aquesta campanya. Avui 3:30 h per la volta matutina del rànquing a Can Rafel, amb perfectes condicions del camp, sense bunquers, sense pluja, sense vent,amb greens perfectes... A aquest ritme, aviat resultarà més dinàmica una volta a camp gran... :-(

El golf català busca pitchandputteros

per Juanjo., diumenge 28 juny de 2015, a les 00:19 (fa 1799 dies) @ Xarli

Es pot dir més alt però no més clar. Ha estat desesperant

El golf català busca pitchandputteros

per Lauren Mañas (ROC3), dimarts 30 juny de 2015, a les 08:31 (fa 1797 dies) @ Juanjo.

Aquest cap de setmana a Torremirona hem jugat el Campionat de Catalunya Absolut de Golf, 3 voltes en 3 dies (+1 extra de regal per entrenar per 90 euros), cap d'elles ha passat de 4 hores/15 minuts.

6.200 metres, de barres blanques. Sorprèn que per fer menys de 1.500 metres es trigui nomès 45 minuts menys. Aquí passa algo.

El golf català busca pitchandputteros

per JLLN @, BCN, dimarts 30 juny de 2015, a les 17:43 (fa 1796 dies) @ Lauren Mañas (ROC3)

Potser que ara l'assistencia de jugadors ha baixat de forma notable, no estaría malament plantejar sortides de 3 jugadors i millorar doncs els temps de joc.
Aixó significa un esforç per part dels camps, però una inversió a la llarga per tothom!
Estic segur Lauren que les sortides a Torremirona van de ser de 3 en 3 jugadors, es així? ;-)

Saluts,
JLN

El golf català busca pitchandputteros

per Lauren Mañas (ROC3), dimecres 01 juliol de 2015, a les 10:54 (fa 1796 dies) @ JLLN

Evidentment... i sé que ho saps.

partida de 3 és la millor opció, tot i que 4 jugadors en P&P no hauria d'excedir en cap cas de les 2 hores i mitja, 3 hores en condicions excepcionals de mal temps.

El golf català busca pitchandputteros

per Xarli, dimecres 01 juliol de 2015, a les 13:45 (fa 1796 dies) @ Lauren Mañas (ROC3)

No fa gaires dies vam tenir l'oportunitat de jugar en grups de 3 a l'absolut de Franciac i també hi va haver alguna volta d'armes tomar... crec que hauríem de fer tots un esforç i revisar les nostres rutines i si són "llargues", almenys no esperar al nostre torn per començar-les i anar un xic a la ideia... a partir de 2:30 h això perd molt d'interès.

Salut !

Rk Ordino

per Juanjo., divendres 17 juliol de 2015, a les 12:23 (fa 1780 dies) @ Juanjo.

I continua.... 3'15h per fer la volta, una vergonya

Rk Ordino

per Xarli, dilluns 20 juliol de 2015, a les 10:07 (fa 1777 dies) @ Juanjo.

Juanjo , doncs millor no parlar de la darrera volta a la Xixerella... no erem ni 20 i fan grups de 4 ( menys el meu que com a Ordino puc gaudir d ' un grup de 3 per anar esperant i disfrutant de les més de 3 hores de volta )

Espero que això ho llegeixi algú de la FCPP, jo volia fer un escrit però ja vaig perdre prou temps aquest cap de setmana!

Hi ha coses que fan mal als ulls , com veure a un pro quasi encapçalant la classificació general amb Hcp, però tenir que esperar a 14 forats i estar més de 3 hores al camp amb 15 jugadors, és per plantejar -se tornar -hi !

L ' ANY QUE VE LLEGIRÉ MOLT ACURADAMENT EL REGLAMENT DEL RÀNQUING I SI NO HI VEIG ALGUN ARTICLE QUE IMPEDEIXI VOLTES DE 3 HORES, AQUEST HAURÀ ESTAT L ' ÚLTIM !

Con su pan se lo coman...

Salut !
ACPP010791

Rk Ordino

per toni @, dilluns 20 juliol de 2015, a les 12:11 (fa 1777 dies) @ Xarli

Hola a todos, el sabado por la tarde tambien nos pusieron en grupos de 4 siendo 30 , pero al menos nos intercalaron los hoyos, en 2:40 acabemos, deberia ser menos , pero si es verdad que es un campo donde suelen haber bastantes FL y dropajes.
De todos formas esperemos que pongan una solucion a la lentitud, yo tengo paciencia , pero esta claro que se perderan cada vez mas aficionados.

Por cierto, en cuanto a lo del pro encabezando el hcp hace daño, pero mas aun los "submarinos", yo 2 semanas antes baje 2 puntos en un social y ves que al final ganara el ranking un tio que lleva 15 años jugando al pitch putt que casi nunca juega torneos y ese año se dedica a jugar el ranking (encima al siguiente año posiblemente lo vuelva a dejar una vez recogido sus frutos).
Otro caso parecido es el "regulador de handicap" , seguro que todos conoceis a alguno.

Reconozco que la unica solucion a esto es luchar solo por la clasificacion scratch, espero llegar a ese nivel en los proximos años

ACPP024480

Rk Ordino

per Gonzalo @, dissabte 25 juliol de 2015, a les 10:43 (fa 1772 dies) @ toni

Hola Toni
veo que has hecho un comentario bastante desafortunado, si yo soy profesional de golf y me dedico a la enseñanza, también hay errores pero bueno creo que es desconocimiento suyo al no conocerme. Primero creo que el hecho de encabezar la categoria handicap me lo eh ganado con un dignisimo 8 bajo par, que ojala pueda volver a repetir algún día, luego no hace 15 años que juego pitch and putt mi número de ACPP es 22989 un poco menor a la suya y con respecto a los campeonatos, intento jugar todos los que puedo, este año eh jugado Interclubs con mi equipo y tengo un resultado acumulado de 18 bajo par en todos los campos que eh participado y tambien juego ranquing EPPA, luego veo que pone algo de recoger sus frutos, mire no me va a cambiar la vida ganar o dejar de ganar una prueba del Ranquing Catalan, si me llena de orgullo y satisfacción poder competir con los mejores jugadores de Catalunya y poder estar luchando con ellos, ese es mi mayor fruto que podria recoger.

saludos

Rk Ordino

per Xarli, dilluns 27 juliol de 2015, a les 11:03 (fa 1770 dies) @ Gonzalo

Hola Gonzalo,

sense cap ànim de personalitzar amb tu el que considero mancances reglamentàries del rànquing em mantinc en l'afirmació que feia en el meu post anterior: "Hi ha coses que fan mal als ulls , com veure a un pro quasi encapçalant la classificació general amb Hcp..." i ho dic perquè precisament és la classificació general, no la d'un (o el teu no ho sé)camp. Crec que per classificacions HCP s'hauria d'exigir un mínim d'antiguetat com a Federat i un mínim de campionats jugats.

Dit això jo estic encantat de veure pros de golf en camps de Pitch and Putt cosa que no treu que crec que haurieu de renunciar a qualsevol premi pensat pels amateurs i així quedaria més clar que jugueu pel que fem la majoria, per l'orgull de guanyar o quedar el 57è, però entenc que és una idèia molt personal.

Salut !

Rk Ordino

per Ricard Morat, dissabte 25 juliol de 2015, a les 12:24 (fa 1772 dies) @ toni

Hola toni, creo que te equivocas, Gonzalo ganó la prueba en scratch con un total de 46 golpes lo que supone -8 del par, y no creo que sea un submarino ya que Gonzalo es handicap (+)4,8,
Ademas como bien sabras no es el unico profesional que juega a pitch&putt
Gracias!
Acpp017967

Rk Ordino

per toni @, dissabte 25 juliol de 2015, a les 13:30 (fa 1772 dies) @ Ricard Morat

Hola Gonzalo y Ricart , que conste que el comentario del cuasi profesional no lo hice yo y ni siquiera sabia que se referia a ti, quizas no fui mi claro en mi respuesta , me parece muy loable y de mucho merito lo que has conseguido , el ser handicap positivo no significa que no se puede optar a ganar el handicap, todo lo contrario , mas merito tiene.
Disculpas si se me ha malinterpretado , en lo que si me reafirmo es en el comentario de los "submarinos" y "reguladores de handicap".

Saludos
Toni

Rk Ordino

per Gonzalo, dissabte 25 juliol de 2015, a les 10:48 (fa 1772 dies) @ Juanjo.

Juanjo lo que pasa que hemos demorado 3:15 porque te has liado en un par de hoyos, :-P
Juanjo selección:-D

Rk Ordino

per Juanjo., dissabte 25 juliol de 2015, a les 14:07 (fa 1772 dies) @ Gonzalo

Que cabrón.... :-D