Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php on line 351

Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php on line 353

Warning: mysql_free_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php on line 356

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php:351) in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/functions.inc.php on line 256

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php:351) in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/index.php on line 209

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php:351) in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/index.php on line 211
Trien els jugadors - El Fòrum del Pitch&Putt.

QuimRiera.com

 

Ets a: Inici > El Fòrum del P&P

Trien els jugadors (General)

per Pep sahz, dijous 29 octubre de 2015, a les 11:08 (fa 1717 dies)

Sembla que hem de jugar rankings, interclubs, i altres, als camps que surten d'un sorteig portat a terme per la federació.

Però, i si fossin els jugadors els que escollissin els camps?

Haurien d'entrar al sorteig els camps que previament haguessin estat escollits per cada jugador, en funció de localitat de domicili i agradament dels camps. D'aquesta manera quedarien fora els camps més llunyans de la gran majoria, i els camps mal cuidats.

Perque hem de jugar en un camp en mal estat o mlt llunyà? quan potser, si haguessim preguntat abans a tots els jugadors d'una divisió, via capità, les seves preferències. Potser tindríem la sorpresa de que es juguen proves en camps que no hauria votat cap jugador, ni per proximitat ni per gust. Aleshores que estem fotent?

Fem una mica d'enquestes si us plau, i juguem les competicions oficials on escullin la majoria de jugadors, i no tan a boleo

Avatar

Trien els jugadors

per Quim R.-18 @, Girona, dimarts 03 novembre de 2015, a les 13:02 (fa 1712 dies) @ Pep sahz

No estic d'acord Pep.

De la mateixa manera que a les eleccions s'aplica un sistema de compensació entre territoris, per evitar una excessiva influència de les grans concentracions urbanes, cal establir al sorteig de les seus de les competicions oficials del P&P una certa proporcionalitat o igualtat d'oportunitats a tots els camps de casa nostra.

En altres paraules, que tant dret té el camp de L'Ampolla o el de Peralada a poder organitzar un CC Absolut que el camp de Roc3 o el de Sant Cugat.

Més del 70% de federats al P&P són de les comarques de Barcelona, que és on es concentra més de la meitat de població de casa nostra. Si ho deixem en mans dels jugadors, tots els CC es farien a 20km a la rodona de la ciutat de BCN. Seria just això? Còmode ho seria segur, però també molt injust.

Un sorteig és el sistema "menys dolent" dels sistemes que hi ha per establir les seus oficials del CC de P&P.

Salut!

--
Quim Riera i Raurell
acpp001867

Trien els jugadors

per Lauren Mañas, dimarts 03 novembre de 2015, a les 15:08 (fa 1712 dies) @ Quim R.-18

Si és "menys dolent" veure Campionats de Catalunya amb una quarta part que alguns tornejos comercials... no entenem les coses de la mateixa manera.

Crec que pel bé d'un esport has d'apropar l'esport a la gent, en tots els sentits, accès, preu, promocions, proximitat... Si fas els Campionats de Catalunya d'un esport minoritari a 150 Km del principal focus (i font) de jugadors, no podem esperar crèixer ni prosperar.

No sé, jo veig 46 sèniors que han jugat i em fa pena, ho sento. Sobretot si pensem que la població catalana està envellida i que la demografia diu que cada vegada hi haurà més seniors (és un colectiu super important pel P&P) i menys juvenils i resulta que portem els tornejos més xulos a un camp a un extrem del país on la afluència de jugadors és baixíssima i la afluència d'espectadors i potencials clients inexistent.

Això sí, "contents" perque tothom estava al bombo del sorteig... bueno 'pos' vale!:-(

Avatar

Trien els jugadors

per Quim R.-18 @, Girona, divendres 06 novembre de 2015, a les 19:07 (fa 1709 dies) @ Lauren Mañas

El dia que existeixi un circuit comercial a l'estil ATP o PGA en el Pitch&Putt, aleshores serà molt lògic que es decideixi el camp amb més capacitat de convocatòria per a celebrar-hi les competicions més importants.
Mentre això sigui una Federació, amb tot el que implica, entenc que no es pot discriminar a ningú (ni jugadors ni camps) pel lloc on es resideix.

Salut!

--
Quim Riera i Raurell
acpp001867

Trien els jugadors

per Acpp7997, diumenge 08 novembre de 2015, a les 13:15 (fa 1707 dies) @ Quim R.-18

Solo hay que ver este año
Campeonato dobles lleida poca gente
Este año que se juega en roc 3
Tendrán que poner salidas jueves y miércoles