Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php on line 351

Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php on line 353

Warning: mysql_free_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php on line 356

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php:351) in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/functions.inc.php on line 256

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php:351) in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/index.php on line 209

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php:351) in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/index.php on line 211
greens, grins i crims ! - El Fòrum del Pitch&Putt.

QuimRiera.com

 

Ets a: Inici > El Fòrum del P&P

greens, grins i crims ! (General)

per Xarlie, dilluns 07 març de 2016, a les 12:03 (fa 1546 dies)

Ja sé que el fòrum està força paradot (tot i que em consta que el llegeix el mismíssim Presi de la Fede, o li passen informes eh? ;-) ), bé només volia fer un petit incís amb el protagonista del cap de setmana. Alguna cosa no es fa com cal quan el protagonista NO és el guanyador de la prova del rànquing, NI tan sols el guanyador del rànquing d'EPPA, si no del Sr del "rodet" que va deixar els greens de Badalona com vidres relliscosos...

No calia!

Gaires com aquest i ens estalviarem forces calerons en viatges per anar a patir... Per sort ahir, molt més a prop de casa, vam poder gaudir de greens ràpids però on la bola rodava i no lliscava, bona feina Franciac !

Salut !

PD.- Presi debies tenir raó, veient el nombre d'inscrits fins la data, 30 places pels catalans són suficients a l'Open Internacional de Catalunya, o no?

ACPP010791

Avatar

greens, grins i crims !

per Quim R.-18 @, Girona, dilluns 07 març de 2016, a les 12:53 (fa 1546 dies) @ Xarlie
editat per Quim R.-18, dilluns 07 març de 2016, a les 18:24

Vagi per endavant que no sóc habitual del Rànquing ni dels CC, només segueixo l'Interclubs amb el grup d'amics que formen l'equip. Fins i tot us diria que la competició és l'excusa per poder veure'ns de forma periòdica al voltant d'una taula.

Però segueixo amb interès tot el que envolta a la alta competició del P&P. I una de les coses que no acabo d'entendre del tot és aquest mimetisme que encara tenim respecte el nostre cosí-germà el Golf: A les grans competicions hem de deixar el camp amb uns greens com miralls, hiper-ràpids i amb banderes el més complicades que es pugui, quasi impossibles. Que fer sota par sigui quasi un miracle.

Sembla com si el guanyador d'un Absolut, fent 28 sota par en 4 voltes, insulti o falti al respecte al camp i a la competició. Per evitar-ho, anem a posar-ho el més complicat possible i tothom a llepar.

Crec sincerament que és un greu error.

El que provoca aquesta forma de fer és el desànim i el desarrelament emocional amb la competició. Anar a l'Absolut? Perquè? Per patir tot el dia, emprenyar-te i sortir amb un resultat lamentable?
Per fer això millor em quedo a casa o vaig a fer una volta al meu camp habitual.

Després no ens ha de sorprendre que hi hagi poca gent apuntada als CC o que el públic no assisteixi als esdeveniments esportius de P&P. Per anar veure què? Bogeis i Tri-putts?

Entre que el P&P es converteixi en un concurs de putt i deixar el recorregut que ni els irlandesos baixarien del par hi ha d'haver un punt mig. Un punt mig que reanimaria l'interés pels CC.

Salut!

--
Quim Riera i Raurell
acpp001867

greens, grins i crims !

per Enric.s.r, dilluns 07 març de 2016, a les 15:12 (fa 1546 dies) @ Quim R.-18

Jo estic a favor de banderes dificils i fins i tot de greens molt ràpids, pero mai irregulars... s´ha de ser mes inflexible alhora de comprobar els camps.

Avatar

greens, grins i crims !

per Quim R.-18 @, Girona, dilluns 07 març de 2016, a les 15:54 (fa 1546 dies) @ Enric.s.r

Estic d'acord amb que els camps han d'estar en perfectes condicions per jugar i que en aquest punt s'ha de ser inflexible.

Però no estic d'acord amb "preparar" els greens de manera especial, ni de col·locar les banderes allà on ningú les ha vistes mai i que la gent pateixi per fer el par.

Això no aporta res al camp, només gent emprenyada amb ganes de no tornar-hi mai més.

--
Quim Riera i Raurell
acpp001867

greens, grins i crims !

per jbg, dilluns 07 març de 2016, a les 18:09 (fa 1546 dies) @ Quim R.-18

Completament d'acord amb tu Quim, ara estic molt desconectat del Pitch&Putt, pero jo era un dels jugadors habituals de Rankings, Campionats de Catalunya,...., per mi el principi de la fi van ser aquells famosos greens de una proba de Ranking a Roc3 amb una posicio de banderes imposibles i una velocitat de green extrema (la famosa bandera al green de l'1 per exemple ben be al nervi i amb cues de grups al tee, quan nosaltres varem arribar-hi hi havia 4 grups esperant ).....desde aquella proba no he tornat a jugar cap mes proba de Ranking, vaig marxar emprenyadissim del camp i hi vaig fer creu i ratlla tant al camp com a aquestes probes

Salutacions

greens, grins i crims !

per Salva, dilluns 07 març de 2016, a les 18:24 (fa 1546 dies) @ jbg

244 jugadors

21 baixa hcp

83 mante hcp

31 sota par

Greens rapids SI

Greens irregulars NO, si jugues l'ultim dia a aultima hora i per devant teu han jugat 200 persones no estaran impecables recordem q son 200 persones x dues voltes al ser de 9 forats.

Banderes dificils al meu pare una forat 9

Donar la culpa als greens de fer un mal resultat i publicar.ho a les xarxes socials.....

Al meu pare els numeros no son tan dolents com per dir que els greens aixo els greens allo, i recordo que dijous divendres i dissabte va bufar Molt aire cosa que encara dificulta molt mes el camp, diumenge no dic res pq no se si va bufar.

greens, grins i crims !

per Vicente, dilluns 07 març de 2016, a les 18:34 (fa 1546 dies) @ jbg

Es verdad. Sufri como pocas veces este finde en badalona, y me lleve un saco haha... tengo que decir que yo intento no quejarme nuncca del campo. considero que la lucha contra el campo es individual y que todos los competidores encuentarn las mismas condicones. asi que asumo que mi clasificacion no dependera de si estamejor el campo sino de si he jugado bien o no y si los otros lo han jugado bien o no. claro entiendo que no es lo mismo quedar 80 clasificado con un +10 que con un -2
eres 80 igual te guste o no has jugado mal.
En el golf se quejan cuando en un torneo profesional se baja mucho del par, aqui nos quejamos si pocos bajan. en fin. La realidad es que estamos atravesando una crisis fuerte en el p&p y los campos estan lejos de su mejor version. algunos fatal si. no veo otra que aceptar eso y pensar que todos jugamos en las mismas condiciones.

greens, grins i crims !

per Xarlie, dimarts 08 març de 2016, a les 07:00 (fa 1545 dies) @ Vicente

Vicente, molt d 'acord amb el teu comentari i consti que en cap moment vaig fer alusions als resultats, sino al fet de "patir" jugant, senzillament crec que es van passar fent servir el rodet per dissimular les carències dels greens i això va fer jugar en unes condicions que no crec que siguin les habituals del camp, ara bé, si sempre està així... I consti que Badalona és un camp que swmpre m 'ha agradat, tècnic, amb forats diversos, amb un disseny particular i treient el màxim del terreny, amb polítiques molt lloables de promoció del P&P, amb una gran tasca amb els més petits,... I segur que es poden recuperar posts meus en aquest sentit,... Una cosa no treu l 'altre i la crítica només pretenia posar émfasi en la necessitat de supervisar l 'acondicionament dels camps per les grans cites... Altres comentaris o interpretacions, tampoc calen!

Salut!