Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php on line 351

Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php on line 353

Warning: mysql_free_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php on line 356

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php:351) in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/functions.inc.php on line 256

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php:351) in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/index.php on line 209

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php:351) in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/index.php on line 211
Dades pel meu amic Quim - El Fòrum del Pitch&Putt.

QuimRiera.com

 

Ets a: Inici > El Fòrum del P&P

Dades pel meu amic Quim (General)

per Lauren Mañas, dimarts 07 juny de 2016, a les 13:50 (fa 1694 dies)

Quim,

en Salva i tu defensàveu que a Peralada els participants serien els mateixos que a l'Ampolla encara que estigués el camp perfecte i que, per tant, el motiu del canvi de seu no es correspon amb l'estat del camp si no a altres factors... (que també trobaria lògic, com ja saps)

Aquí et deixo un link perque te'l miris amb bons ulls, igual que jo a tu: :-)

http://nova.pitch.cat/noticies/noticia.php?id=15888

Castelló d'Empúries diria, pel que jo sé de geografia, que està una mica més enllà de la urbe de Bcn. Casualment és equidistant a Barcelona ciutat respecte a l'Ampolla.

Hi vam anar 296 jugadors. El tall +2 i el camp espectacular.

Ara comparem amb aquest simulacre que s'ha produït a l'Ampolla?

:-P

Avatar

Dades pel meu amic Quim

per Quim R.-18 @, Girona, dimarts 07 juny de 2016, a les 16:54 (fa 1694 dies) @ Lauren Mañas

Lauren, que si que ho entenc. Comercialment és més lògic fer una proba al costat de 5 milions de clients potencials que fer-ho a 200kms dels 5 milions de clients potencials.
Ho enten tothom amb dos dits de seny, fer una proba a Roc3 o a Badalona (llàstima que només sigui de 9 forats, si no seria una màquina de fer calers) és un èxit assegurat.

Però una FEDERACIÓ NO ES POT GUIAR PER CRITERIS COMERCIALS. Ho poso així en negreta i majúscules perquè s'entengui el que vull dir. Una Federació Catalana, que arriba a tot el territori nacional, no pot discriminar a ningú per seu lloc de residència. Perquè si es decidís, en pro d'un èxit participatiu, fer sempre l'Absolut a Roc3, a Sant Cugat o a Teià, s'estaria discriminant no només a la gent de comarques si no també als camps que no tenen la sort de gaudir de la proximitat física a la capital catalana.

El dia que Titleist, Taylor-Made o qualsevol altre empresa entri a sac al mon del P&P (hahahahaha...) i organitzi un Circuit COMERCIAL, aleshores els organitzarà ON LI DONI LA GANA. I molt probablement no serà ni Peralada, ni La Figuerola, ni Castelló d'Empuries, ni l'Ampolla. Serà una llàstima, però ningú els podrà dir ni mu.

Una Federació no pot actuar igual.

Salut!

--
Quim Riera i Raurell
acpp001867

Dades pel meu amic Quim

per Nosequisoc, dimarts 07 juny de 2016, a les 17:17 (fa 1694 dies) @ Quim R.-18

Si no recordo malament, a Roc3, amb més de vint anys d'història, MAI a organitzat un absolut.

hem fet el "primo"

per Lauren Mañas, dimecres 08 juny de 2016, a les 09:31 (fa 1693 dies) @ Nosequisoc

Doncs alguna cosa falla...

Si el camp amb més clients (crec) de tota Catalunya, amb 18 forats, recorregut atractiu i complert i situat a l'abast de milions de persones no ha acollit mai un Absolut, hem fet l'idiota, així de clar.

:-|

hem fet el "primo"

per Xarlie, dimecres 08 juny de 2016, a les 10:52 (fa 1693 dies) @ Lauren Mañas

Gran recorregut Lauren, però pel CC parelles d'aquest any, els greens tampoc em van semblar a l'alçada d'un gran... clar que el meu putt tampoc, ni molt menys !:-D :-D

Salut !

Dades pel meu amic Quim

per Xavier @, dimarts 07 juny de 2016, a les 22:25 (fa 1694 dies) @ Quim R.-18

No subestimis el poder de Peralada petit Quim...:-D :-D :-D

Dades pel meu amic Quim

per dades, dimarts 07 juny de 2016, a les 18:03 (fa 1694 dies) @ Lauren Mañas

Hola Lauren, jo crec que no es comparable al 100%, parlem de 2011, any on hi havia més participació en Campionats Oficials, també hi ha que tenir en compte que a Girona hi ha mes afició al pitch@putt que a Tarragona.
De totes formes suposo que també va influir qui sabia que el camp estava en mal estat.

En quant a la dada de camps on no s'ha disputat l'absolut, sense comptar els de 9 forats per raons òbvies, queden Mas Gurumbau, Mas pages, Gualta, Lleida y Roc3

Salutacions

Dades pel meu amic Quim

per Lauren Mañas, dimecres 08 juny de 2016, a les 09:29 (fa 1693 dies) @ dades

Doncs més a favor d'incentivar la participació si estem en temps que hi ha menys seguiment de les proves oficials, no?

I quim, si no entren marques comercials, premsa i demés en el P&P, potser és per aquestes coses, en part. POtser no aprofitant el potencial dels camps millor situats per CAPTAR l'atenció de masses sí que estem contribuint a que vagin desapareixent camps arreu o les passin canutes.

Fixa't en el padel, per exemple. Ara hi ha pistes arreu, a centenars d'indrets super allunyats dels grans nuclis urbans. Per què? Perque ABANS s'ha fet una bona feina de publicitat, massificació, promoció. Es juga el WPT a Barcelona, hi venen els millors jugadors del món, venen aficionats de tota Catalunya i EN CONSEQÜÈNCIA, altres petits clubs perduts i disgregats per la nostra geografia es beneficien d'aquest impuls.

Pensem-ho al revés, fer les proves oficials als grans camps de Bcn i Girona perque els grans camps més allunyats es beneficiïn de forma indirecta, i no volent tenir ells un event que no li poden donar, malhauradament una repercussió que impulsi a l'esport en sí.

S'ha de pensar en el mig i llarg termini i els efectes indirectes, no sempre en "fer caixa" portant la prova a casa de tothom.

Només és una opinió. ;-)

Dades pel meu amic Quim

per Xarlie, dimecres 08 juny de 2016, a les 10:48 (fa 1693 dies) @ Lauren Mañas

Interessant reflexió Lauren , potser només afegir que NO només hauríem de parlar de territorialitat sinó que hi ha altres factors, com característiques, disseny del recorregut, estat, serveis, accessibilitat... són qüestions que poden engrescar més o menys a promoure un desplaçament per un determinat torneig o campionat... hi ha camps propers a BCN que no engresquen gaire i en canvi n'hi ha de llunyans que sí... depèn del torneig... potser caldria fer un estudi amb perspectiva i si cal ajudar a algun camp amb problemes es podria fer d'alguna altra manera, per això entenc que estan associats amb l'ACPP.

El que ha quedat clar és que cal dinamitzar el Pitch and Putt i els jugadors hi tenen molt a dir,... en el darrer Matxplay al Montseny, ja es va posar de manifest com la intervenció d'alguns jugadors va vestir la competició de cert "glamour" del tot necessari per un gran, i estic segur que aquest any a Franciac hi haurà un gran espectacle encara que no parlem de BCN.

Salut !

Dades pel meu amic Quim

per Lauren Mañas, dilluns 13 juny de 2016, a les 13:26 (fa 1688 dies) @ Xarlie

Estic d'acord, tota mesura que ajudi a la posada en escena dels grans tornejos em sembla un bé per l'esport del P&P.