Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php on line 351

Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php on line 353

Warning: mysql_free_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php on line 356

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php:351) in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/functions.inc.php on line 256

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php:351) in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/index.php on line 209

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/includes/main.inc.php:351) in /var/www/vhosts/quimriera.com/httpdocs/forum/index.php on line 211
Mas Nou, ja m'heu vist prou !!!! - El Fòrum del Pitch&Putt.

QuimRiera.com

 

Ets a: Inici > El Fòrum del P&P

Mas Nou, ja m'heu vist prou !!!! (Competicions)

per Ferran Vila @, diumenge 08 abril de 2012, a les 17:42 (fa 2914 dies)

Hola a tots,

Aquest matí he tingut l'oportunitat d'anar a jugar al camp de P&P del Mas Nou d'Aro. El dia 29 tenim Interclubs i volíem entrenar una mica el camp. Hi feien el Torneig de la Fundació Severiano Ballesteros.

Deixant de banda el meu resultat, el meu objectiu avui era fer proves, he sortit molt descontent del matí que hi he passat. El camp està en unes condicions força dolentes. Hi ha algun green que fa pena de veure. Jo no sé si seria convenient que algú de la ACPP o FCPP hi anés a donar un cop d'ull, pq el dia 29 hi ha Interclubs i jo diria que el camp no està massa bé per acollir aquesta competició.

Però el que més m'ha molestat ha estat el tracte que he rebut. De fet el poc tracte, i no vull dir mal tracte.

Hem començat amb les noies de la recepció, que ens han rebut amb un: "tots vosaltres sou els del P&P ???", com si pel fet de no pagar 91 € per jugar al camp gran (aquesta és la tarifa del cap de setmana informada a la seva web) fóssim bitxus raros. Després la seva màxima preocupació era controlar que algú tingués la targeta de joc i no marxés sense pagar. No tenim la sort d'arribar al camp amb cotxes de 70.000 Euros però dubtar de la nostra honradesa....... Al·lucinant !!!

I després pel preu. Ens han cobrat 25 € i no ens han donat ni una trista ampolleta d'aigua. Res de res. Desconec si una part del preu del green-fee anava per la Fundació Severiano Ballesteros. Si és així, cosa que ningú ens ha dit, em sembla bé. Ara bé, intento jugar cada any el torneig de l'Oncolliga i està a anys llum. I després del torneig, res de res. Lamentable havent pagat 25 €. Una ampolleta d'aigua i una peça de fruita o una barreta energètica penso que és el mínim. I sinó una fulletó amb informació de la Fundació Severiano Ballesteros, no ????

Penso que tal com estan les coses avui en dia, els camps han d'aportar algun valor afegit al jugador. Possiblement en aquest camp "mimen" més als que juguen a golf. Em sembla molt bé, però el nostre colectiu també compta. I jo valoro que em tractin una mica bé, sinó un altre dia ho tindré claríssim.

I tot això, comptant que a poca distància del Mas Nou hi ha el P&P de Platja d'Aro, on la Fina & company si alguna cosa tenen és que el tracte que et donen és SEMPRE EXQUISIT.

En resum, que si algú em demana la opinió ho tinc clar. No hi ha cap motiu per escollir jugar aL P&P en aquest camp. Mas Nou, a mi ja m'heu vist prou!!!!

Ferran Vila
ACPP011010

Mas Nou, ja m'heu vist prou !!!!

per robert, diumenge 08 abril de 2012, a les 18:08 (fa 2914 dies) @ Ferran Vila

Nosotros hemos ido a entrenar un par de veces el campo pq tb jugamos interclubs. Sobre el trato de recepcion nosotros no tenemos quejas la verdad, de los precios la verdad es q son carillos, mas teniendo en cuenta q es un campo de 9 hoyos, pero sobre esto mi opinion es q cada empresario hace con su negocio lo q cree conveniente, aun pensando q estan totalmente equivocados. Lo q realmente nos preocupa es el estado del campo de cara a la prueba del dia 29. Nosotros hemos subido dos veces en los ultimos 15 dias y reconozco q ha mejorado bastante, pero aun y asi hay algunos greens q actualmente no creo q esten en condiciones para una prueba oficial, estan llenos de clapitas sin hierba q hacen q la bola haga trayectorias q no son las q deberian hacer. Segun nos dijeron en recepcion, se esta trabajando en ello y esperan tenerlo en buenas condiciones. Pero creo q esto se deberia de confirmar pronto, pq si hay cambio de sede deberiamos tener un tiempo suficiente para poder entrenar otra posible sede. Un saludo.

Avatar

Mas Nou, ja m'heu vist prou !!!!

per xarrupet ⌂ @, Girona, diumenge 08 abril de 2012, a les 19:09 (fa 2914 dies) @ Ferran Vila

Com he comentat amb un company dels Xarrupets, estem acostumats al tracte familiar dels camps regentats per famílies que intenten fer que ens sentim com a casa i després ens desplacem a camps que els porten societats que no tenen la delicadesa a la que ens tenen acostumats les famílies Palomer (Platja d'Aro), Masseguer (Franciac), Torrent, Ernest i etc.. Us recordo que aquest fòrum no es la Federació i pel que fa a les queixes a fer s'han de fer a la FCPP, aquest és un punt de reunió de jugadors portat per un company excel·lent de joc (Quim), les queixes aquí és com si les féssim al bar. Crec que si tenim queixes sobre l'estat del camp ens hauríem d'unir els Capitans de cada Equip interessat i fer una queixa formal sobre l'estat del Camp, ja que la FCPP no valorarà les realitzades en aquesta pàgina.
Paulí (Xarrupet)
ACPP015555
club.pip.xarrupets@telefonica.net

P.D.: Xin, company!! m'he aixecat de la migdiada i encara no soc persona, a quin camp ens tocaria jugar? ho dic per no anar a llençar més diners

Mas Nou, ja m'heu vist prou !!!!

per Marti, diumenge 08 abril de 2012, a les 19:09 (fa 2914 dies) @ Ferran Vila

Totalment d'acord amb el Ferran, i encara crec que ha estat benèvol... El disseny del camp a mi m'agrada bastant, però el seu estat és lamentable i el tracte i l'organització són vergonyosos... Llavors s'estranyen de no tenir gent als campionats... No us estranyeu tant, només heu de baixar del núvol i de la muntanyeta i passar-vos pel P&P Platja d'Aro i sabreu com s'organitza un torneig i com es porta un negoci... A mi hem costarà de tornar al Mas Nou...
Ahhh i el camp de cap manera està per jugar l'interclubs... Però segur que s'hi jugarà...
No saben ni quantes categories hi ha al P&P...
Vergonyós, indecent i lamentable...

Martí
ACCP12868

Mas Nou, ja m'heu vist prou !!!!

per JLN @, diumenge 08 abril de 2012, a les 23:15 (fa 2914 dies) @ Marti

Sembla que hi ha camps que encara no s'han adonat com esta el pati..o abaixen preus i milloren en altres aspectes com son la qualitat dels camps o ells son els primers que perdran..
Ja no es tracta de si ho porta una familia o una macro empresa, simplement el responsables han de ser això responsables..

Ahir dissabte vaig estar jugant el camp de 9 forats de Port Aventura, Par 34. Impressionant camp amb un estat de la gespa ja siguin carrers, greens o rough es inmillorable..aquest camp ho gestiona una gran empresa i el tracte es inmillorable..

Per 17 euros jugues 9 forats i pots utilitzar el camp de practiques sense limit de boles, per cert totes noves i no com les que et trobes desgraciadament en molts camps de pitch and putt...

Entrem de nou en el debat del que hem de pagar i el que t' ofereixen els camps..
Jo personalment tinc la sensació de que els camps de golf estan fent molt mes en aquests temps que corren que els de P&P.
Això de pagar 25 eur. Pels tornejos de cap de setmana s'esta tornant en algu habitual per despres trobar-te a mes amb casos com aquest..

A mi particularment ja m'han vist prou de jugar aquest tipus de tornejos i intentare jugar el menys possible amb aquestes condicions..

JLN
ACPP021562

Mas Nou, ja m'heu vist prou !!!!

per Samba ⌂ @, Tordera, dilluns 09 abril de 2012, a les 12:04 (fa 2913 dies) @ JLN

per camp (de pip) inmillorable...Mas Gurumbau.Quins greens!!!Quin tracte!!Quin respecte!!

--
Jaume Samper
acpp013896

Avatar

Mas Nou, ja m'heu vist prou !!!!

per Spider ⌂ @, Roc3, dimarts 10 abril de 2012, a les 10:58 (fa 2912 dies) @ Samba

Cent per cent d'acord.